wizażyści i charakteryzatorzy... [646]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • coookiecrisp

blagam! przemilczcie ten ORISHAJSIK przeciez to jakas profanacja! a pani ktora porownala do niego mac'a, chciala tylko zrobic sobie reklame i pewnie nie ma pojecia czym jest MAC! a smshbox? uzywalyscie/liscie (Chris)? co sadzicie?
  • Magallie

ja sie przyznaje że znam tylko jeden podkład maca, i jestem w sumie zadowolona.... ale podpowiedzcie, chciała bym żeby podkład miał właściwości jak doublewear clinicque.... niestety tego nie moge uzywac bo mam uczulenie chyba:(
  • •pani wronka •

a jakie własciwosci ma ten doublewear?
  • Magallie

niby, wysusza strefe Ti i nawilza całą reszte:P
  • Lola

Dowiedziałam się dzisiaj , że znizki będą od lipca już napewno .
  • Kasia Wiśniewska

>Lola napisała:
    >Dowiedziałam się dzisiaj , że znizki będą od lipca już
    >napewno .

skąd masz taką informację? ostatnio pofatygowałam się do MAC'a i jedna z dziewczyn powiedziała mi, że faktycznie zniżki mają być od lipca (ze specjalną kartą zniżkową MAC), ale nie wie którego roku...trochę śmieszne, bo skoro nie wie którego roku, to skąd wie, że na pewno w lipcu; ]
    tak więc Lolu, nie wiem czy masz pewną informację o tych zniżkach. radziłabym to jeszcze zweryfikować...może bezpośrednio z dystrybutorem MAC'a w Polsce?
  • >Asia<

ja mam karte 40%... szkoda tylko ze nie dziala mi w polsce..

czemu? czemu? :) (pytanie retoryczne)

moze sie doczekamy...
  • Funia ॐ

w Irlandii pracowałam dla "faces cosmetics" bardzo dobra firma, podobna do mac'a, nie ma jej u nas niestety, natomiast myślę że Inglot dzielnie maca goni i poki co wystarczy...zważywszy na przystępne ceny i niesamowitą gamę kolorystyczną- tego macowskim kosmetykom brakuje wg. mnie
  • Beltszassar

Przedewszystkim brakuje maca pro !
  • Anonim

Wszystkie kosmetyki Mac mozna zamowic przez firme A.S. Fashion:
    http://grono.net/forum/2050169/0/
  • dominika1001

mam pytanie czy ktoś jest może zorientowany ile kolorów pigmentów jest dostępnych z Mac PRO...?nie ma tej informacji na stronie internetowej...
  • Powiem tak: Wlasnie wrocilam z kraju gdzie kosmetyki Maca i wszelkie akcesoria sa w cenie Sephory.Zrobilam dosc duze zakupy za 1/4 tego co musialabym wydac w Z.T. To jest jakis zart ceny kosmetykow Maca w Polsce.Ktos ladnie na Was zarabia.Az szkoda pisac...
  • Artur Kaminsky

mac wcale nie taki dobry jak to ze dużo kosztuje
  • >Asia<

byłam ostatnio w polskim MAC'u - mają w najbliższym czasie otworzyć drugi salon - tym razem w Arkadii

Jak powiedziała mi sprzedawczyni, niestety do końca roku Z PEWNOŚCIĄ nie będzie zniżek :(
  • agulinka84

witam!

Widzę,że tutaj same profesjonalistki to super bo mam pytanie :D posyłam link i zapytuję czy to oryginały? co o tym sądzicie :) Jestem ze Śląska więc nawet nie mam jak sprawdzić czy to rzeczywisty produkt MACa :/ na necie niewiele o tej palecie więc zapytuję Was :)

http://allegro.pl/item690566806_net...

dzięki za wypowiedź :)
  • Szalenstwo

Witam :) Dla fanek kosmetyków MAC mam indormację :) Mam do sprzedania palety firmy MAC. Zdjęcia dostępne są na stronie http://www.alexsoft.pl/mac . Jeżeli Któraś z Pań jest zainteresowana kupnem, bądź informacjami proszę pisać na mojego maila alex@alexsoft.pl albo prywatnie na gronie :) Pozdrawiam :)
  • Oli

>alexsoft.pl napisał
    >Witam :) Dla fanek kosmetyków MAC mam indormację :) Mam do
    >sprzedania palety firmy MAC. Zdjęcia dostępne są na
    >stronie http://www.alexsoft.pl/mac . Jeżeli Któraś z Pań jest
    >zainteresowana kupnem, bądź informacjami proszę pisać na
    >mojego maila alex@alexsoft.pl albo prywatnie na gronie :)
    >Pozdrawiam :)

dziękujemy ale podróbek nam nie potrzeba. pozdrawiam
  • E

Hej orientuje się może ktoś, ile kosztuje z ZT gel liner z Maca?
| |

cudowny, twórczy artstycznie zawód....ale niestet nie zawsze zapewnia codzienne zajecie. zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (0)