-
PLATINIUM MODELS
Witam Serdecznie,
Poszukuje wizażystek bądź make up-istek, które chciałyby poszerzyć swoje port folio i rozpocząć współpracę z nową marką kosmetyczną http://www.arabesque.pl .
Już 20.7.2007 półfinalistki spotkają się we Władysławowie gdzie do 21.7.2008 będą trenowały przed wielkim finałem który odbędzie sie 2.8.2008r. W tym też czasie udzielać będą wywiadów, brać udział w sesjach zdjęciowych, nagrywać teledyski.
Chcielibyśmy stworzyć team, który w przyszłości obsługiwałby wszelkie akcje promocyjne w Gdańsku, Gdyni i Sopocie.
Uznaliśmy, że dobrym pomysłem byłoby zaproszenie osób na konkretne zlecenie by mogły się wykazać kreatywnością, elastycznością i zdolnościami manualnymi.
Zapraszamy free-lanserki za równo jak i osoby związane już z salonami kosmetycznymi ale nie z innymi markami kosmetycznymi.
Osoby zainteresowane zapraszam do wysyłania zgłoszeń na adres:
twojmakijaz@gmail.com zawierających:
IMIę I NAZWISKO
TELEFON KONTAKTOWY
KROTKI OPIS DOśWIADCZENIA <PRAKTYKANTKA CZY FAHOWIEC>
ORAZ TERMIN KTóRY BY CIE INTERESOWAł <21-17.7.2008>
Dla wszystkich osób których zaprosimy na dni testowe przewidzieliśmy niespodzianki oraz prezenty od ARABESQUE MAKE UP COLLECTION
Odezwiemy się do wybranych osób w celu potwierdzenia spotkania.
Wszelkie pytania proszę kierować na forum powyższego ątku bądź na maila.
Pozdrawiam Serdecznie
Paulina Sobota
http://www.platinium.org.pl
Tel: 696 090 053 -
Lena Arteen
Witam serdecznie,
Jestem charakteryzatorką oraz wizażystką i stylistką.Ukończyłam Międzynarodową Szkołę Charakteryzacji Teatralno-filmowa- telewizyjną M.Dziewulskiej. Posiadam 10 letnie doświadczenie w zawodzie. Współpracowałam z aktorami oraz gwiazdami naszej sceny muzycznej.( tj. G.Turnau, J. Steczkowska, R.Olbrychski). Współpracowałam z Agencjami modelingowymi przy profesjonalnych sesjach fotograficznych oraz do magazynów tj. Panna Młoda.
Jestem otwarta na współpracę z agencjami modelek jak i również indywidualnie.
Jeśli będziesz potrzebował lub potrzebowała pomocy profesjonalnej do swojego projektu , bardzo proszę o kontakt.
793770712
Pozdrawiam ,
Lena Arteen