wizażyści i charakteryzatorzy... [646]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PLATINIUM MODELS

Witam Serdecznie,

Poszukuje wizażystek bądź make up-istek, które chciałyby poszerzyć swoje port folio i rozpocząć współpracę z nową marką kosmetyczną http://www.arabesque.pl .

Już 20.7.2007 półfinalistki spotkają się we Władysławowie gdzie do 21.7.2008 będą trenowały przed wielkim finałem który odbędzie sie 2.8.2008r. W tym też czasie udzielać będą wywiadów, brać udział w sesjach zdjęciowych, nagrywać teledyski.
    Chcielibyśmy stworzyć team, który w przyszłości obsługiwałby wszelkie akcje promocyjne w Gdańsku, Gdyni i Sopocie.
    Uznaliśmy, że dobrym pomysłem byłoby zaproszenie osób na konkretne zlecenie by mogły się wykazać kreatywnością, elastycznością i zdolnościami manualnymi.

Zapraszamy free-lanserki za równo jak i osoby związane już z salonami kosmetycznymi ale nie z innymi markami kosmetycznymi.

Osoby zainteresowane zapraszam do wysyłania zgłoszeń na adres:
    twojmakijaz@gmail.com zawierających:
    IMIę I NAZWISKO
    TELEFON KONTAKTOWY
    KROTKI OPIS DOśWIADCZENIA <PRAKTYKANTKA CZY FAHOWIEC>
    ORAZ TERMIN KTóRY BY CIE INTERESOWAł <21-17.7.2008>

Dla wszystkich osób których zaprosimy na dni testowe przewidzieliśmy niespodzianki oraz prezenty od ARABESQUE MAKE UP COLLECTION

Odezwiemy się do wybranych osób w celu potwierdzenia spotkania.

Wszelkie pytania proszę kierować na forum powyższego ątku bądź na maila.

Pozdrawiam Serdecznie

Paulina Sobota
    http://www.platinium.org.pl
    Tel: 696 090 053
  • Lena Arteen

Witam serdecznie,

Jestem charakteryzatorką oraz wizażystką i stylistką.Ukończyłam Międzynarodową Szkołę Charakteryzacji Teatralno-filmowa- telewizyjną M.Dziewulskiej. Posiadam 10 letnie doświadczenie w zawodzie. Współpracowałam z aktorami oraz gwiazdami naszej sceny muzycznej.( tj. G.Turnau, J. Steczkowska, R.Olbrychski). Współpracowałam z Agencjami modelingowymi przy profesjonalnych sesjach fotograficznych oraz do magazynów tj. Panna Młoda.
    Jestem otwarta na współpracę z agencjami modelek jak i również indywidualnie.
    Jeśli będziesz potrzebował lub potrzebowała pomocy profesjonalnej do swojego projektu , bardzo proszę o kontakt.

793770712

Pozdrawiam ,

Lena Arteen
| |

cudowny, twórczy artstycznie zawód....ale niestet nie zawsze zapewnia codzienne zajecie. zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (0)