-
Mazzi
Wybory MISS i MISTERA Politechniki
Potrzebne wizażystki i stylistki na sesje plenerowe oraz studyjne, z udziałem finalistek konkursu Miss Politechniki warszawskiej. Do wykonania makijaż na 20 pięknościach podczas sesji plenerowej i studyjnej. Oferujemy możliwość pracy na dużej imprezie, pracę w młodej ambitnej drużynie, a także wynagrodzenie finansowe. Oczywiście jako współtwórcy projektu, będzie możliwość wykorzystania zdjęć powstałych przy projekcie do tworzenia własnego portfolio oraz uzytku niekomercyjnego.
Z osób, które zgłoszą się do nas, odpowiemy na wybrane zgłoszenia. Wybrańcy mają wstęp na uroczystą galę w prestiżowej i pięknej auli głównej Politechniki Warszawskiej, a także na after-party. Mogą liczyć także na specjalne podziękowania podczas gali.
Pozdrawiam w imieniu organizatorów.
kontakt:
maciej nowak
maciej.nowak@klubfocus.pl -
Lena Arteen
Witam serdecznie,
Jestem charakteryzatorką oraz wizażystką i stylistką.Ukończyłam Międzynarodową Szkołę Charakteryzacji Teatralno-filmowa- telewizyjną M.Dziewulskiej. Posiadam 10 letnie doświadczenie w zawodzie. Współpracowałam z aktorami oraz gwiazdami naszej sceny muzycznej.( tj. G.Turnau, J. Steczkowska, R.Olbrychski). Współpracowałam z Agencjami modelingowymi przy profesjonalnych sesjach fotograficznych oraz do magazynów tj. Panna Młoda.
Jestem otwarta na współpracę z agencjami modelek jak i również indywidualnie.
Jeśli będziesz potrzebował lub potrzebowała pomocy profesjonalnej do swojego projektu , bardzo proszę o kontakt.
793770712
Pozdrawiam ,
Lena Arteen