wizażyści i charakteryzatorzy... [646]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Chris

Kiepska to możesz być ty i twoja żałosna firma ... trzeba na prawde być kiepskim zeby tak się zachwalać na każdym forum przeciętną marką. Inne nie potrzebują takich technik sprzedarzy zwanych wciskaniem na siłe jak Oriszajs sprzedają się same. To co moze przemawiać do większości ludzi to cena ... Nie oszukujmy się. Polska biedny kraj nie będą kupować Chanel .. Dior ... itd. bo zazwyczaj większości na to nie stać.
    Wiem czego uzywam, wiem jak maluje i co sobą reprezentuje ... z doświadczenia wiem ze firma zwana dalej Oriflame jest badziewna ... miałem kilka kosmetyków wogóle sie nie sprawdzają mało trwałe z małą ilością pigmentu.
    Kosmetyk ma byc wydajny i długotrwały. TYLE W TYM TEMACIE ...
  • Chris

A to że kosmetyki są robione w polsce utwierdza mnie w przekonaniu ze całkiem wasza firma zlazła na psy. Miały być szwedzkie kosmetyki nie POLSKIE !!
  • Farizah

Ja tez jestem konsultantką i nie wychwalam tej firmy pod niebiosa. seria GIORDANI Gold Jest świetna! Ja lubie na niej pracować. miałam produkty z KAZDEJ serii i wiem które są dobre które nie.
    Oceniać cała firme za jeden zły kosmetyk to przesada. Znam dziewczyny doświadczone wizażystki które czasami się przeżucają z droższych kosmetyków *(Chanel, Dior) na tańsze bo często tamte są zbyt naperfumowane!
| |

cudowny, twórczy artstycznie zawód....ale niestet nie zawsze zapewnia codzienne zajecie. zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (0)