wizażyści i charakteryzatorzy... [646]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co sądzicie o cieniach INGLOTA. strasznie je lubie...uwielbiam intensywność ich kolorów i ogólnie uważam, że są dobrej jakości...ale...ostatnio moja klijentka się zgorszyła jak wyjęłam paletę inglota. Doszła do wniosku, że to dla niej za tanie kosmetyki. A ja tak lubie nimi malować.....:(
  • BasiaR.

No bo fakt jest taki, ze inglot należy do tańszych kosmetyków i "gwiazdy" będą sie ich czepiać; ) Ja po zaopatrzeniu sie w nową paletkę 12-tkę jestem mega zadowolona. Intensywność kolorów mnie oczarowała.
  • <L@yOn>

owszem kolory bardzo fajne i intensywne, ale niestety nasilenie koloru nie utrzymuje się zbyt długo; /
  • Magdalena Klaman

Inglot to najczesciej chwalone i moim zdaniem najlepsze Polskie kosmetyki (kolorowe) jestem pod wrażeniem np ich bazy , co do intensywności koloru i długości utrzymywania się go na powiekach to jest to kwestja wprawy przy nakładaniu i paru sztuczek;)
    Mnie trzymaja sie swietnie i laskom przy fotach też pomimo świateł i temeperatury w studio:)
  • anette

uazam, ze cienie inglota sa rewelacyjne m.in. pod wzgledem jakosci, palety kolorow oraz ceny, generalnie pracuje tylko na nich :)
  • Marta

ja uwielbiam INGLOTA, dosłownie, gama kolorystyczna jest niebagatelna zwłaszcza cieni, są świetne do wszystkich make-up-ów, maluję nimi nawet na sesjach i nie ma z nimi problemu :) tylko co do jakości pudru można się doczepić :(
  • Gosz

kolorystyka miodzio

niestety sa niezbyt trwale

ale na dobrej bazie trzymaja sie przyzwoicie i do zdjec sa jak znalazl :D

a na przyklad szefowa mej szkoly (Kozlowska Visage) uwaza je za tragedie i twierdzi ze nei powinno sie ich uzywac; ))

ja mam kilka kolorkow, uzywam przy sesjach i jakos zyje :D
  • Anonim

Faktycznie kolory są rewelacyjne - nie tylko cieni,ale również np.lakierów do paznokci - uwielbiam je...
    A ich cena to tylko dodatkowa zaleta....;)
  • Alicja

Uwielbiam cienie inglota, położone na baze trzymają się cały dzień, nie tracąc na intensywności. Mam już jedną paletę 16-kę i przymierzam się do skomponowania drugiej :)
  • *Wiolinka~*www.uzarowicz.com

Ja również bardzo cenię i polecam cienie inglota.Jak już ktoś wspomnial,trwalość jest zależna od techniki nakladania.Przy sesjach zdjęciowych sprawdzają się niezawodnie.Niestety klientki kręcą nosem,bo dla nich dobre jest to co drogie,więc do makijaży ślubnych używam kosmetyków selektywnych,a tam gdzie ma być barwnie i wyraziście inglota.
  • Gosz

zgadzam sie ze inglot jest dobry do sesji zdjeciowych
    ja osobiscie tylko do tego celu go stosuje (mam ze 3 odcienie)
    jedyne za co je cenie to wlasnie wyrazistosc i dobre napigmentowanie
    jednak przewage nad inglotem w tym wzgledzie maja cienie profesjonalne bo nie dosc ze pigment zajebiscie mocny to jeszcze trwalosc
  • Beltszassar

A ja się nie zgadzam - wczoraj o 13 robiłam kolezankom makijaz na casting.Wróciły o 3 w nocy - w makijazu :)
  • --> P@ty <--

osobiście bardzo lubie cienie właśnie tej marki. nie chcę się zbytnio powtarzac, ale włąśnie intensywne kolorki sa najfajniejsze:) a kiedy sa nalozone na odpowiednio przygotowana skórę powieki potrafia sie trzymac naprawde dlugo!! kwestia wprawy:)
  • Galilea

Intensywnosc na plus;) robilam nimi nawet slubne i panienki mimo 'marki' byly zadowolone.Mankamentem jednak jest osypywanie sie z pedzelkow ciemnych cieni,tymbardziej nowych akrylowych-w pewnych momentach dosc klopoliwe..
  • Beltszassar

Wystarczy "ostukać" lub - uzyc na mokro - i po osypywaniu.
  • Galilea

zazwyczaj nakladam je na wilgotny pedzelek ale to niestety nie pomaga wlasnie przede wszystkim przy ciemnych akrylowych.staram sie nawet powstrzymywac modelke przed mruganiem;>
  • ;)

ile kosztuje paleta inglota-okolo 10 kolorow i gdzie mozna ją zamowic, na zwykłym stoisku tej firmy??
  • Chris

niestety nie lubie utleniają się nie są tak intensywne jak wygladają mało wydajne ...
  • Anonim

nie wiem jak 10tka kosztuje ale ja zamówiłam sobie 16tke czeka sie na nią dwa dni i kosztuje tylko 80zl co wydaje mi sie naprawdę przyzwoita ceną za takie cienie:) już planuje sobie skompletować następną paletę];>
  • ;)

wow fajnie,a gdzie się je zamawia??
  • 1
  • 2
| |

cudowny, twórczy artstycznie zawód....ale niestet nie zawsze zapewnia codzienne zajecie. zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (0)