.::WKD::. [787]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Podkowa Lesna Główna [ale zazwyczaj kantuje ze otrebusy :D]
  • Anonim

Pruszków/ Komorów :) ta sam droga.. wole przez Komorów wiecej drzew:P
  • Tad Kad

ja na trasie Podkowa Leśna Główna - Wawa, od poniedzialku do soboty:)
  • Anonim

a Malichy?? może ktoś z tych stron:)??
  • Anonim

ooo ja tak samo... Podkowa [kantowana na otrebusy] do wawy :D tylko ze rzadziej, bo mieszkam w wawie, a rodzice w Podkowie :D
  • Dziecko Ironi i Absurdu

Co ty Gadasz...
    Ja jezdzem z Otrenbusow
    codziennie rano...no powiedzmy ostatnio cos czesto pozno wstaje...To moja okolica! To moje MIasto! To moje zycie!
    w Malichach mam tylko znajomego...
  • Anonim

Michałowice :)
  • Anonim

michałowice -> Ci, którzy stąd jeżdżą to niemal cudotwórcy:) czasami rano w malichach juz nie mozna się wcisnąć, a jak tylko przyjdzie czas na dosiadanie się "michałowiczan" (??) to jakims pofejrzanym sposobem mieszczą sie wszyscy, a i dziwnym trafem znajduje się miejsce na postawienie drugiej nogi na ziemi, a jak dobrze pójdzie to i nawet obrócić sie wokół siebie mozna, tudzież złapać poręczy:) czarna magia w biały dzień:)
  • Anonim

nie wiem po jaka cholere, ale u nas troche ludzi wysiada, może wiec dlatego się mieścimy. w każdym razie, wszyscy wsiadają, a ja jeszcze nie jechalam w takim tłoku żeby nie postawic drugiej nogi, obrocic sie czy cos, a troche juz jezdze w sumie i w przeroznych porach :)
  • Anonim

to mam ofertę specjalną dla Ciebie -> 7:13 u was (chyba), szczególnie jak nie zjawi sie wczesniejsza lub ta sie opóźni o kilka minut:] niezapomniane wrażenia gwarantowane:] chociaz ostatnio jakby sie troche przeludniło... mozna nawet kanapke zjeść nie pozostawiając jej resztek na czyims płaszczu;)
  • heh

ejj...ostatnio to ludziom cos na leb padlo,bo normalnie zajmuja nasza miejscowke stala od 3 lat w kolejce z komorowa o 7.10. paranoja!
  • Anonim

7.14 u nas jest, tylko że teraz już nie mam kiedy nią jechać bo już nie mam zajęć na tak wczesną godzine :)

ejjj no co wy gadacie
    jakis czas temu wcislem sie z rowerem w malilach!!!
    jazda byla na zasadzie :
    "Uwaga gosciu z duzym bagazem sie pakuje"-
    "zmieszcze sie zmieszcze prosze sie nie cisnieniowac pani starszej"

kurcze patrzac na to z tej strony to mogl bym rownie dobrze jezdzic z Grodziska co z tego ze podroz trwa najdluzej jak i tak zawsze spie w kolejce
    powiem wiecej nie przesypial bym swojej stacji i zawsze mial bym miejsce by sie ulozyc do snu
  • Anonim

u mnie z przesypianiem jest problem zwlaszcza jeśli chodzi o nową kolejkę :p nic nie szeleści , nie brzęczy.. i chce mi sie spać :p

• Anonim

Hihi, skoro wsiadanie w Michałowicach to cud, to co powiecie na Opacz? :D Kolejka 7.16 to najfantastyczniejszy sposób na rozpoczęcie dnia. Uwielbiam miny tych osób, które już i tak stoją na najniższym schodku, jak widzą, że jeszcze się parę osób dosiada:) Chociaż ostatnio faktycznie jakby trochę luźniej...

hmm...nie zauwazylem bo spie
  • Anonim

najlepszy sposób , żeby odeprzeć atak zmasowany 'staruszek'.. :)(takich pseudo-tym prawdziwym ustępuje :p) to lektura ksiązki i udawanie ,że nic się nie widzi :)

jak ja lubie jak nade mną stoi jakaś kobitka i tak wzdycha i mysli, ze wstanę :)
  • Tad Kad

MonQ, po ostatnim tekście jesytes moim bogiem! mam w 100% te same przemyślenia ma temat staruszek - też rozróżniam prawdziwe którym się ustępuje i takie które pierdzą jęczą miziają cię siatami miziają cię torbą - trza być twardym i nie wstawac.

[seudo staruszkom mówimy nie!!!
  • Anonim

oj racja
    i ja MOWIE NIE PSEUDO-STARUSZKOM!!!!

bo przeciez prawdziwe staruszki lub ludzie, ktorzy nie moga stac, nie biegna jak zdziczali na wolne miejsce ... :|
  • Anonim

najlepsze są te w futrach :P