-
Carla
czas najwyzszy na planowanie wakacji:) moze troche wczesnei ale podobno już czas zajmowac kwatery bo potem może być problem:) co sadzicie o przyszlych wakacjach? -
Amicus proba, probatum ama
wydaje mi się że jeszcze sporo za wcześnie;] a kwatere znaleźc to da się i w ciemno:) ale ja już mam swoją zaklepaną jak bym jechał. -
Carla
no ale wiesz kwatera blisko morza na przełomie lipiec/ sierpień jest marzeniem kazdego...;] -
Panna Joanna
nie kazdego .. sa wyjatki niektorzy wola kwatere "na koncu swiata" i tez jest sympatycznie :) -
-
Amicus proba, probatum ama
zależy po co się jedzie... jedni jadą na zabawe inni aby wypocząc. ja mam kwatere w centrum i mi to odpowiada. -
Natalia
oczywiście będę :] może wpadnę przed wakacjami w maju na wolne dni, no chyba, że pokryje się to z wycieczką szkolną do Grecji -
ez1 | gibki :)
no ja w tym roku wlasnie ze znajomymi tak szukałem na pałe; ) konkretnie mielismy byc 27 lipca - 4 sierpnia ,ale cos babeczce sie popieprzyło i myslala ze my ,faktycznie na 27 ale sierpnia . no ale sie juz nie rozwodzac w 15 minut znalezlismy kuszete,bardzo fajną,dobre warunki bodaj za 20 czy 25 pln i bylo przyjemnie do centrum ja wiem hmm z 10-15 minut do plazy tez jakos tak; ) koniec swiata to nie bylo ale troche pod górke trzeba bylo isc (Cetniewo hood !) -
Anonim
to moze ustalmy juz jakis wspolny melange na plazy...hahah...moze przy zjerzdzalni.... -
Panna Joanna
nasza kwatera tez byla "troche" pod górke ...mieszkajac chyba na ostatniej ulicy we Władysławowie mialysmy pokoju z widok na morze (było tak daleko i tak wysoko) :) -
Anonim
hmm wakacje 07 w lipcu na poczatku we wladku jusz planuje urlopik ze 2 tyg:P w 06 mieszkalem na wyzwolenia spoko likum mielismy a rok wczesniej kolo lunaparku jak stal jeszcze na skrzyzowaniu bo ostatnio go przeniesli. pewnie w lutym bede szukal czegos blisko morza albo na wyzwolenia bo dobre miejsce tam jest najchetnij to bym chal kolo smakosza bo dobra szama jest tam !!!! do zobaczenia w wakacje Tylko PL morze a potem do kolobrzegu na bibke :P -
bartek
-
Anonim
no a ja komandorska (*O6r) - spoko kazdy nas tam znal -echo smiech nioslo :):):) za rok tez z paczka planujemy tak ze 3 tygodnier bo musimy zdazyc przez ten czas oblac koniec szkoly , mature (mnimy nadzieje) i wybawic sie na caly kolejny dlugi rok; P:P:P Wladyslawowo the best :) -
.:Wariat:. (Dj_Szczoorkin)
Ludzie teraz dopiero będą ferie zimowe a przede wszystkim sylwester a wy już planujecie wakacje?? Osobiście jestem we Władysławowie od 3 lat czasami po 2-3 razy ale to wszystko na spontanie. Planuje na góra tydzień przed wyjazdem a kwatera zawsze się znajdzie. Przeciez to jest tylko miejsce gdzie się wpada umyć, chwilkę przespać i trzymać rzeczy a normalnie cały czas tyko się opalam i baluje... -
Anonim
Bede tam :) w tym roku na pewno tam bede :)
hehehe to moje postanwienie noworoczne :D -
Taurusek
Słuchajcie,mam bardzo wazne pytanie do zorientowanych.Kto był na majówkę we Władku?Powiedzcie czy tam wtedy się coś dzieje i co jest otwarte?Czy duo normalnie funkcjonuje?Z góry dzięki,jeśli ktoś wie coś więcej niech pisze na priv,będę wdzięczna. :) -
Leokadia
a czy wogole teraz cos sie dzieje we wladku ? czy miescina przezywa agonie? Czarny Koń lub Duo funkcjonuje ? -
.:Wariat:. (Dj_Szczoorkin)
-
-=DrzouannA=-
zgadza się! :) byłam we Władku na Sylwestra i WSZYSTKO było pozamykane . myślałam, że aż takie wymarcie w przypadku Władka jest niemożliwe... :] podejrzewam, że sytuacja jest dość podobna, choć pewnie trochę lepsza, w czasie długiego weekendu w maju -
Taurusek
Koleżanka opowiadała mi,ze w tamty roku w maju były tłumy,ale nie dziwne skoro pogoda była lepsza niż w lato...ciekawe jak będzie teraz. -
Rafał
Jak ja bylem we wladku na wakacjach to bylo po prostu fantastycznie:) nigdzie tak nie balowalem:)
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Władysławowo
- Załóż własne grono tematyczne