-
•● KiLi ●•
co myslicie o tym klubie ? ja obleciałam wszystkie i jednak najbardziej tam mi sie podobało -
żwawy wawrzyn
Mi sie podobalo, ale trudno mi stwierdzic czy to najlepsze miejsce do imprezowania, bo nigdy nie zdarzylo mi sie calej nocy spedzic w jednym miejscu; )
Ale ogolnie w Duo jest niezle. -
•● KiLi ●•
-
Anonim
pierwsza impreze chyba tam spędzilismy byla naprawde fajna muzyka byla to chyba sobota...ale jak poszlam tam w tyg sroda czy czwartek....rytmy typu"bo ja tanczyc chce";"jestes szalona"nie wiem co dzialo sie dalej bo tak jak koleżanka wyzej całej nocy nie przesiedzielismy w jednym miejscu. -
-
Artur Be.
byłem raz w Duo i nawet nieźle, generalnie muzyka ta sama co w Żywcu i Czarnym koniu, więc w duże mierze atrakcyjność imprez zależy od towarzystwa i ilości drinków:) Niezłe balety bywały też w Tropikalnej wyspie.
Dziewczęta kiedy były we Władku? Chyba ten okres co ja, bo koleżanka Paulina to mnie strasznie podrywała, nie mogłem się uwolnić :)
Pozdrawiam -
•● KiLi ●•
-
Anonim
Duo to świetne miejsce graja tam niezłą nute prz okazji pozdro dla Dj ,Grzesia barmana i całej ochrony... bawiłam się tam przez 9 nocy i było idealnie.... -
•● KiLi ●•
-
=> ([-_-]) <=
Duo=Rewelacja:))) to tak krótko na ten temat, Pozdrawiam wszystkich którzy też tam balowali:)
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Władysławowo
- Załóż własne grono tematyczne