Duo

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • •● KiLi ●•

co myslicie o tym klubie ? ja obleciałam wszystkie i jednak najbardziej tam mi sie podobało
  • żwawy wawrzyn

Mi sie podobalo, ale trudno mi stwierdzic czy to najlepsze miejsce do imprezowania, bo nigdy nie zdarzylo mi sie calej nocy spedzic w jednym miejscu; )
    Ale ogolnie w Duo jest niezle.
  • •● KiLi ●•

tez tak mysle
  • Anonim

pierwsza impreze chyba tam spędzilismy byla naprawde fajna muzyka byla to chyba sobota...ale jak poszlam tam w tyg sroda czy czwartek....rytmy typu"bo ja tanczyc chce";"jestes szalona"nie wiem co dzialo sie dalej bo tak jak koleżanka wyzej całej nocy nie przesiedzielismy w jednym miejscu.
  • Artur Be.

byłem raz w Duo i nawet nieźle, generalnie muzyka ta sama co w Żywcu i Czarnym koniu, więc w duże mierze atrakcyjność imprez zależy od towarzystwa i ilości drinków:) Niezłe balety bywały też w Tropikalnej wyspie.

Dziewczęta kiedy były we Władku? Chyba ten okres co ja, bo koleżanka Paulina to mnie strasznie podrywała, nie mogłem się uwolnić :)

Pozdrawiam
  • •● KiLi ●•

ja byłam od 6 do 18 sierpnia
  • Anonim

Duo to świetne miejsce graja tam niezłą nute prz okazji pozdro dla Dj ,Grzesia barmana i całej ochrony... bawiłam się tam przez 9 nocy i było idealnie....
  • •● KiLi ●•

kurde a ja troche za późno odkryłam tą dyskoteke
  • => ([-_-]) <=

Duo=Rewelacja:))) to tak krótko na ten temat, Pozdrawiam wszystkich którzy też tam balowali:)
| |

To najlepsze miejsce na wakacyjne melanże...zadna ameryka..zadna hiszpania nie przebije tej miescin...

Fotki

Miejsca grona (6)