-
newbiznesman
-
MP
ja czytam FORBES, moim zdaniem najlepszy, ale nie mam jakiejs bardzo dobrej znajomosci pozostalych, tylko je przegladalem -
Anonim
Forbes ... tak dobre pismo ja osobiscie czytam Menager mag i forbesa ... tylko jest jedno ale ... albo ja o takim pismie nie slyszalem ... wiekszosc tych pism ze tak to ujme sa niby kierowane do wlascicieli srednich i wiekszych przedsiebiorst . Pokazuja jak latwo zdobyc pieniadze unijne ale jak przychodzi co do czego wcale tak kolorowo nie jest ... polecam oczywiscie czytanie tych pism gdyz zawieraja one jak najbardzej duzo cenny porad ale uwazam ze brakuje nam takiego pisma dla malych przedsiembiorst ... no i dostepnosc kredytow... ale to juz jest inny temat i jest to temat rzeka ! -
MP
oj przydalo by sie takie pisemko :|
co do tego ze nie jest tak kolorowo to powiem ci ze te pisemka dobrze motywuja, zaczynasz kombinowac i jakos idzie, za to je cenie! daja dobre pomysly, kilka wprowadzilem w zycie, a nad kilkoma mysle -
-
Anonim
Pogratulowac tylko ! Ja sie borykam ze swoja firma ciezko idzie :/ chcialem zaciagnac kredyt na poprawe konkurencyjnosci ale wymagany obrot byl 2mln PLN przy kredycie 200 000 tys ... troszke wieje paranoja ale coz ...
-
Anonim
Dla wzbogacania wiedzy teoretycznej polecam CXO...
Dla tych, którzy szukają bardziej praktycznych porad polecam "Twój Biznes" i "Gazetę bankową" -
newbiznesman
moim zdaniem manager jest najlepszy ale businessweek tez jest spoko?? czytal ktos.... a czytaliscie businesmana?? -
Grono.Net
Nie czytałam. Najczęściej wpada mi w ręce Buchalter. przynajmniej z przepisami jestem na bieżąco, bo nietety napi politycy zminiają je częściej niż skarpetki chyba. -
Anonim
-
MP
-
Anonim
Drobne 120 za numer :)
Ale warto szefa swojej firmy nakręcić i poprosić o użyczenie. -
Grono.Net
-
kuba
Kurde ludzie podstawoiwe pisma to pisma branżowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bez nich ani rusz
jast w nich wszystko 100 razy szybciej niż w forbsie i całej ogulnej prasie
np:o podniersieniu cła na rowery z chin wiedziałem 2 mc temuz tej strony
http://www.bicycleretailer.com/bicy...
a prasa ogólna napisała o tym TYDZIEŃ TEMU
Parę fajnych atrykułów z HBR zkserowałem w bibliotece ale podstawa aby je dobrze rozumieć to wiedza ze studiów , książek i rzeczywistości.
Artykuły tam mają za wąską tematykę aby mogły jakiś temat porządnie wyjaśnić.
i moim zdaniem mogą być co najwyżej podstawą do zdobywania szerszej wiedzy z deanego tematu. -
Anonim
ja dopiero studiuje i na rozpoczęcie biznesu daję sobie jeszcze kilka latek, a na razie czytam nałogowo forbesa. podoba mi się jak dla niemal laika to jest dobry styl, ale podejrzewam że dla specjalistów zbyt ogólny -
Anonim
mi sie podoba " MANAGER " , ponieważ po pierwsze ciekawe atykuły , felietony itp ... po drugie bardzo przydatny w szkole , szczególnie dla studiujących zarządzanie , po trzecie stawiam na profesjonalizm i rzetelne informacje .
domyślam się ze nie kazdy bedzie podzielał tę opinię ze mna , dlatego pozostawiam post'a bez komentarza .
pozdrawiam przyszłych przedsiębiorców oraz życzę powodzenia; ) -
Pan R™
Manager Magazin rządzi.
Dobre artykuły (chociaż czasem przegadane, za mało konkretów..), sporo ciekawostek. A to napiszą o pricingu, a to o sytuacji na rynku pracy - zawsze coś ciekawego.