-
Gladys del Carmen La Torullo
Witam śmietankę towarzysko-pijącą!; )
Wiecie co stwierdziłam? Że dzięki nam podnosi się miejsce Wydziału Ekonomicznego w rankingu największych pijaków. To co, kiedy ciąg dalszy maratonu??? -
Anonim
Aloha!!!
Jak to kiedy PoZIOMka?????????!!!!!!!!!!!!! !!!Proste że jutro!W końcu wbijamy na dziłeczkę:)
A dalej to piątek... po zaliczeniu:( -
Anonim
A co do miejsc w rankingu pijaków to ty jesteś na 2!!!,a na 1... ??? :) -
Ty,no miałam na myśli ranking wydziałowy! Ale kumam o co ci chodzi. Zapewne masz na myśli niedużą osóbkę,o jakże wielkiej pojemności alkoholowej... (czytaj Cichy) -
-
Anonim
-
Anonim
Zrobiliście się pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Aż miło było się pośmiać:)) -
Proste, że tworzy go śmietanka towarzyska naszego roku; ) tzn.ta, która przedwczoraj elegancki melanżyk zrobiła i co na twojej działeczce siekierę na trawie zostawiła :) -
Anonim
Ciekawe kiedy reszta śmietanki się tu wbije???Ale ważne że MY-najważniejsze jesteśmy:) -
-
Anonim
Skromna to ty jesteś "...piękna,zgrabna,...." i coś tam jeszcze!!!Kojarzysz??; )
Ja nigdy nie mówię jaka to wogóle fajna jestem:)
-
No nie rozśmieszaj mnie! :)
Poza tym to był taki żarcik (chociaż w każdym żarcie jest ziarenko prawdy...) -
Cichy
Fajnie ze pamietacie kto tu jest najwiekszym pijakiem:) a dalszy ciag melanzu jak zwykle dzis, potem jutro i tak dalej jak zwykle... -
No proszę, kogo my tu mamy... :)
Słyszałam że ładnie glebę zaliczyłeś tamtej nocy.... i że poklepałeś jakiegoś obcego faceta po ramieniu,bo wziąłeś go za Wiśnię.
Ale się z tego śmiałam!! -
Cichy
Raz na wozie raz pod wozem a pic przecie trzeba zara sie tu Wisnia powinien pokazac...
-
Sabona Ma; )
-
Poważnie mówicie z tym dniem dzisiejszym??? Jedźcie z nami na działkę, to też będzie fajny wieczór... :) -
Sabona Ma; )
Bardzo poważnie, ja na działke nie jadę, bo muszę jutro wcześnie wstać... -
Cichy
Di An A jesli chodzi o picie to my zawsze jestesmy powazni... przeciez nie bedziemy ogladac wieczorem filmu na jakims hujsacie czy innym tve(Nie)... -
Ja też muszę jutro rano wstać!
Ale przeżyłam wczoraj, przezyję i jutro!! :) -
Spoko spoko, to gdzie się ustawiamy? O 21 kończę pracę. Możecie po mnie przyjść :)
Wiśnia to przyjedź w niedzielę na działkę.