WNE SGGW [1763]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gladys del Carmen La Torullo

Witam śmietankę towarzysko-pijącą!; )
    Wiecie co stwierdziłam? Że dzięki nam podnosi się miejsce Wydziału Ekonomicznego w rankingu największych pijaków. To co, kiedy ciąg dalszy maratonu???
  • Anonim

Aloha!!!
    Jak to kiedy PoZIOMka?????????!!!!!!!!!!!!! !!!Proste że jutro!W końcu wbijamy na dziłeczkę:)
    A dalej to piątek... po zaliczeniu:(
  • Anonim

A co do miejsc w rankingu pijaków to ty jesteś na 2!!!,a na 1... ??? :)

Ty,no miałam na myśli ranking wydziałowy! Ale kumam o co ci chodzi. Zapewne masz na myśli niedużą osóbkę,o jakże wielkiej pojemności alkoholowej... (czytaj Cichy)
  • Anonim

Ej kumam tylko ktoś musi tworzyć ranking!!!
  • Anonim

Zrobiliście się pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    Aż miło było się pośmiać:))

Proste, że tworzy go śmietanka towarzyska naszego roku; ) tzn.ta, która przedwczoraj elegancki melanżyk zrobiła i co na twojej działeczce siekierę na trawie zostawiła :)
  • Anonim

Ciekawe kiedy reszta śmietanki się tu wbije???Ale ważne że MY-najważniejsze jesteśmy:)

Ach, skromna jak zawsze...
  • Anonim

Skromna to ty jesteś "...piękna,zgrabna,...." i coś tam jeszcze!!!Kojarzysz??; )

Ja nigdy nie mówię jaka to wogóle fajna jestem:)

No nie rozśmieszaj mnie! :)
    Poza tym to był taki żarcik (chociaż w każdym żarcie jest ziarenko prawdy...)
  • Cichy

Fajnie ze pamietacie kto tu jest najwiekszym pijakiem:) a dalszy ciag melanzu jak zwykle dzis, potem jutro i tak dalej jak zwykle...

No proszę, kogo my tu mamy... :)
    Słyszałam że ładnie glebę zaliczyłeś tamtej nocy.... i że poklepałeś jakiegoś obcego faceta po ramieniu,bo wziąłeś go za Wiśnię.
    Ale się z tego śmiałam!!
  • Cichy

Raz na wozie raz pod wozem a pic przecie trzeba zara sie tu Wisnia powinien pokazac...
  • Sabona Ma; )

No elo. To był całkiem niezły wieczór....
    Dziś ciąg dalszy....

Poważnie mówicie z tym dniem dzisiejszym??? Jedźcie z nami na działkę, to też będzie fajny wieczór... :)
  • Sabona Ma; )

Bardzo poważnie, ja na działke nie jadę, bo muszę jutro wcześnie wstać...
  • Cichy

Di An A jesli chodzi o picie to my zawsze jestesmy powazni... przeciez nie bedziemy ogladac wieczorem filmu na jakims hujsacie czy innym tve(Nie)...

Ja też muszę jutro rano wstać!
    Ale przeżyłam wczoraj, przezyję i jutro!! :)

Spoko spoko, to gdzie się ustawiamy? O 21 kończę pracę. Możecie po mnie przyjść :)
    Wiśnia to przyjedź w niedzielę na działkę.
| |

Zapraszam wszystkich, ktorzy maja jakikolwiek zwiazek z tym wydzialem... Nie wazna jest plec czy wie...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)