-
Anonim
-
dzynio
slyszalem ze czesc ludzi bedzie zdawac zerowke, jako ze jest niedlugo to na pewno ja dawno maja nie tylko spis, ale pytania z odpowiedziami; ) -
Anonim
co ty pierdolisz ??
to właśnie ja zdaję tą zerówkę i nic takiego nie mam.... -
Anonim
JA MAM GO :D a czy ty go masz?? po prostu jak ise wchodziło przez JSEM na zajęcia dla III roku to był link tylko do Jay-Jay'a :P -
-
/
kto szuka nie bładzi.. Ja mam ten spis.. CHyab ze go juz spalilam - ale keidys mialam :) -
olllala
Nieeeeee!
Nie idzcie na egzamin do Lubbe. Ja bylam i nie wspominam milo. Pytania moze nie byly kosmicznie trudne, ale sposób w jaki Lubbe traktowal studentów..ten jego ton, odzywki, pogarda ..
Na wpisy umawial sie z nami na konkretny dzien i godzine. Spóznil sie 2 godziny a jak juz przyszedl, to zaprosil do katedry swoich studentów spoza wne. Pózniej wpuszczal pojedynczo osoby które zdaly egzain i przeprowadzal dopytke...
Ech ech..nigdy wiecej mse! -
/
-
BEATKA
Ja wlasnie pisalam zeroweczke u Lubbego (nie bylo tak zle;-)).....Moze moglabys napisal cos blizej o dopytce???Jakie pytania zadawal????Cos a propos egzaminu???