WNE UW [3065]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Witek

zaczne od siebie
    (No więc) jestem szczęśliwym (jeszcze nie miałem sesji) studentem ekonomii pierwszego roczku (na matmie juz trzeci roczek). Na razie mi sie podoba - ludzie w miare fajni, przedmioty chyba nietrudne, ...

Btw: Wstęp do ekonomii u Wilkina - jakies rady ?
    (mam jego ksiazke ale tam jest wiecej materiału niz potrzeba, no i sa rozdziały gdzie jest pełno błedów :-/ (rozdział4))
  • Kasia

Ja już od trzech lat jestem studentką ekonomii i nie narzekam; -) teraz dokładniej finansów i bankowości...

a co do Wilkina to niestety nie mogę niczego doradzić, bo zdawałam u Bednarskiego.
  • Anonim

Ja niestety; ) tez na pierwszym roku, bo wczesniej przechodzilam przez fizyke na uw. I bede zdawala u Bednarskiego to ja dla odmiany moge sie pytac o rady :P

A do Kasi mam pytanie z ktorej strony nieopodal Warszawy mieszka? Bo ja na polnoc; -)
  • Kasia

ja na zachód; -)

a egzamin u Bednarskiego, przynajmniej dwa lata temu, był bardzo prosty, wyglądał raczej jak kartkówka a nie egzamin. a oceny były lepsze niż na zerówce.

• Mateusz

Witajcie !!
    Jestem Mateusz zdjęcie będzie potem ...
    ":(" ma już moje zdjęcie ale musze sobie jakieś ciekawsze zrobić zanim umieszcze :)

I jestem na 1 roczku .
  • Anonim

Daniel z tej strony.

Obecnie rok 4 - powinien być piąty, ale... praca, praca i jeszcze raz praca...

Bednarski... hmmm, śmieszny koleś; P
    Generalnie, to nie wiem jak inne roczniki, ale obecny trzeci rok ma chyba kiepsko... ekonometria i organizacja rynku w jednym roku... brrrr :/ koszmar!

W razie zapotrzebowania na nazwiska ciekawych wykładowców, notatki, pomoce naukowe i wskazówki - służę radą, wiedzą i doświadczeniem :D
  • Anonim

Hmmm no nie wiem jaki ma sens alternatywne forum do wydzialowego, no ale niech bedzie. :-)

Ja? Jesli ktos nie wie - 2gi rok JSEMen. Na temat Bednarskiego nic powiedziec nie moge, bo wstepu mialam szczescie/nieszczescie* nie miec.

* - niepotrzebne skreslic

Pozdr.
  • Kasia

ja na finansach na szczęscie nie mam organizacji rynku, ale na brak zajęć nie narzekam, chociaż integracja ma rzeczywiście dużo więcej atrakcji...
  • Grono.Net

no nie wierze... i tutaj sie ktos znalazl;) ...gdzie sie nie obejzec znajome twarze;)
  • ufol

hehe słusznie :)

ja się nazywam Dominik... i jestem na II roku... a za rok może będę na EIE... tylko mnie twm z deka przeraża... zobaczymy...

;)
  • Anonim

twm... polecam prof. J. J. Michałka :]
    dasz radę... podobne do MSE
  • Kasia

MSE... no właśnie... na razie ten przedmiot to dla mnie czysta abstrakcja, bo na wykładzie byłam ze 3 razy... jest miejsce na postanowienia noworoczne; -)
  • Anonim

hmm w razie co... przy piffq mogę wytłumaczyć to i owo :)
    /chyba, że pamięć mnie zawiedzie/, ale przedmiot prosty, egzamin tesh :]
  • Kasia

no to sobie zapamiętam; -) ... na szczęście tym martwić będę się dopiero w czerwcu.
  • Anonim

nooo... uważaj lepiej, bo ćwiczenia są w letnim semestrze :P dwa kolosy na zaliczenie ćwiczeń...

pozytyw: kolosy są identyczne jak pytania na egzaminie.
  • Anonim

mam (momentami wątpliwe) szczęście być na III roku EIE i faktycznie atrakcji jest co nie miara.
    Zwłaszcza jak ktoś sobie wybrał mało lajtowe proseminarium i swobodny wybór.
    Momentami mozna miec dość, ale kto powiedział że miało być łatwo
    :]
  • Nikita

no to ja jestem na II wne,ale zahaczam sobie o III EIE i tez sie moge o tym troche powypowiadac..atrakcje sa,owszem,ale jest fajnie; ) jedyny bol to wlasnie twm, ale nie wyklad, ktory jest calkiem przyjemny (choc "ciut" za dlugi), a cwiczenia..wlasnie mecze prezentacje i referat na poniedzialek..:/

a co do wstepu, to ja zdawalam u Bednarskiego i jest calkiem przyjemny facet, ale jego egzamin ( a wlasciwie ocenianie) to dla mnie zagadka..
  • Pierot

Witam :)

Jestem Pierot, pierott, Pierrot, czy jak kto woli; )
    No a nazywam się Bartek Pierowski (co chyba mało osób wie :P)
  • Pierot

lol :D
    zapomniałem dodać, że jestem na I roku ekonomii i na III matematyki
  • dod.MILCZ!.

no to jedziemy :D

dodo
    tudzież dorota ale mało kto pamięta,używa;)
    JSEMen, rokII

jestem mistrzem w marnowaniu czasu:)
    i lubię ...hmm.. rzeczy przyjemne:]
    ...a tak serio to długoby wymieniać:P

ps. hejże,hejże! i ja mieszkam na zachód od wawy:) nie ma co! bliżej UE; D
| |

Grono dla wszystkich studiujących ekonomię na UW... i dla wszystkich innych, których to może pod...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)