-
Anonim
jako ze nie mialem okazji dotrzec na ani jeden wyklad w tym semestrze moze ktos mnie poinformuje co wolno na egzaminie a czego nie :) w sensie posiadania wzrorow, pomocy notatek itd. -
Syf nieziemski
na stronie http://www.wne.uw.edu.pl/~mogonek bez hasla mozna przeczytac list do studentow od Niemiro. Tam jest odpowiedz na wszystkie twoje pytania.
A teraz nich mi ktos powie czy ma od ogonek zadania 9-10? bo mi ten pdf nie chce sie otworzyc -
Kasia
Jezeli chcesz to mogę Ci je przeslac na pocztę. Bedzie w formie jpg (zdjecie) bo w formie lektronicznej nie mam. No i beda to tylko zadania z zsetawu 9, bo na 10 jest regresja a jej ma nie byc na egzaminie (przynajmniej tak mowila Boratynska na ostatnim wykladzie).
Wiec jak? -
Kasia
-
-
Soggy Bottom Boy!
już pięć po za pięć dwunasta, więc za późno na nauke i za wcześnie na pójście spać wiedząc o jutrzejszym egzaminie..:)
odliczanie czas zacząć : zostało 8 godzin:) -
dod.MILCZ!.
-
dod.MILCZ!.
-
do wakacji to ja mam jeszcze ponad tydzien :( a do examinu 7 (jeju jestem tak zmecozna ze juz prostych rachunkow nie umiem liczyc :) )
-
Anonim
zrobilem 4 zadania z 8miu z jakiegos egzaminu, cale moje przygotowanie, ide na zywiol jutro. -
ja przerobilam zbiorek... odlozylam sobie nauke na dzisiaj i dopiero o 22 mialam czas zasiasc :( ide sie przespac 4h i troche sie jeszcze poucze :)
-
Soggy Bottom Boy!
no dobra.. jest 125 po za pięć dwunasta..
Tatalnie już późno - na pewno na nauke, za późno...
Właśnie kończe upgradeowanie mojej karteczki z wzorami; )
zostało jeszcze 6 godzin do początku końca, ale mam nadzieje, że prześpię ok 5 godzin z tego czasu...z małym odchyleniem; ) -
Anonim
-
Anonim
Zarywac noc przed egzaminem bez wspomagacza to glupota bo juz na samym egzaminie to sie chyba nie mysli :-P.
Zeby nie bylo watpliwosci - zarywac noc ze wspomagaczem to jeszcze wieksza glupota.
Ergo: No co Wy??? O drugiej sie uczyliscie???? :-O -
dod.MILCZ!.
dlaczego odrazu: uczyliście ?!
niektórzy do późnych godzin nocnych/wczesnych porannych; ) grali w wielce ambitną grę strategiczną polegającą na spychaniu ze schodów; DDD -
ja zaczelam sie uczyc o 22 bo wczesniej mi caly czas cos wypadalo... to troche sie "poczuylam" do 1... a i tak mi to nic nie dalo :( moglam sie wyspac...
-
Anonim
Niektórzy do 3 tworzyli strony ze wzorami:P
Jeżeli chodzi o nocną naukę przed egzaminem - dla przykładu ja muszę spać jakieś 3h i potem mieć jakieś 1,5h na "dojście do siebie"...i jest cacy z moimi możliwościami intelektualnymi podczas egzamu. Zresztą wiele osób tak chyba ma. -
dod.MILCZ!.
-
a ja to mam roznie :) w zaleznosci od dnia, od pogody i nastroju ucze sie wieczorem lub w dzien ale z przeaga wieczorow nocy :)
-
p
Ja lubię uczyś się rano, w dzień kiedy mam egzamin, bo wtedy wreszcie mi się chce (ach to lenistwo), ale nie mogę wstać przed 5.30, bo będę nieprzytomna, dlatego tegoroczna sesja na WNE, byla koszmarem. Makro kiepsko, mikro poniżej oczekiwań, ale stata to się skończy fatalnie - bez szans na zdanie. A najgorszym dniem na naukę jest dla mnie czwartek. A i makro i statystyka cholera w piątek byly. Ja chce egzaminy mieć o 14, co by wstać rano i zdąrzyć się nauczyć.