WNE UW [3065]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Moni

wiem ze sa wakacje ale... no coz...ma ktos testy z prawa handlowego (mile widziany test z tego roku)?
  • olllala

Jesli znajdziesz, to prosze o kontakt. Ten test przyda sie kilku osobom.
  • Anonim

ja tez ja tez, podzielcie sie tym testem, jak wpadnie w wasze lapki, bo jakos egzam w czerwcu nie poszedl :/
  • Mamuśka do kwadratu

Wyniesiony test widziałam na własne oczeta.... więc na pewno gdzieś krąży.... trzeba tylko go znaleźć :)
  • podwójna Mama

to dajze znac kobieto...studentko wne:)dobrze?BUUUZIAKI
  • /

mhm.. to i mi dajcie znac :]
  • Anonim

ja też, ja też!!! :)
  • Mamuśka do kwadratu

Wiem, że pewnie większośc z was już to ma... ale gdyby ktoś potrzebował to mam w wersji elektronicznej egzamin z prawa z 2000 roku. Jak ktoś potrzebuje, to niech skrobnie mi wiadomość ze swoim mailem....
  • kar

Skoro sie watek o tym przedmiocie pojawil to ja sie zapytam, czy rownie latwo go zaliczyc jak prawoznawstwo, czy troszke gorzej?? Bo niby dopiero na 2 roku jestem, ale ze juz udalo mi sie prawoznawstwo zaliczyc to sie zastanawiam, czy nie pojsc za ciosem i sobie wczesniej i tego handlowego nie zaliczyc. A no i jeszcze, jak bardzo nudny jest ten wyklad? Da sie na nim jakos wysiedziec???
  • Mamuśka do kwadratu

Czy nudny.... trudno powiedzieć... ja wysiedziałam tylko pół pierwszego wykładu.... później zdobyłam notatki... bo chyba nie warto tracić czasu na coś, co i tak w kodeksie znaleźć można... no, ale się nie udało... czy trudny?? mhm, może to moje osobiste odczucie, ale uważam, że trudny... babka pytała o naprawdę szczegółowe rzeczy.... jedyny plus, to fakt, że był to test, no a na naszej uczelni nie brakuje snajperów :P
  • kar

hehe, no dobrze, dobrze, dziekuje za info, ale jakby ktos mial ochote podzielic swoimi wrazeniami to chetnie poslucham, co by to sie tylko jedna nie sugerowac!! Poki co, pomysl jeszcze do rozwazenia!
  • Moni

szczerze mowiac babka jest nudna i na wyklady nie warto chodzic bo pospac jest lepiej w domu w swoim lozeczku:) Prawoznawstwo w porownaniu do tego jest banalne. Mimo mojego wysilku i nauki calego kodeksu i tak egz nie zdalam:(
  • olllala

Grzecznie chodziłam na wykłady choć naprawdę do najciekawszych nie należały. Z drugiej strony...było wiele nudniejszych wykładów;)
  • Mamuśka do kwadratu

I jak wyniki?? Zdaje się, że pani zrobiła wszystko, żeby z nikim się na komisie nie spotkać. A może się mylę?? Wszyscy do przodu??

Ja tak :)

Pozdrawiam
| |

Grono dla wszystkich studiujących ekonomię na UW... i dla wszystkich innych, których to może pod...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)