WNE UW [3065]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • AntyUE

Proponuje nowy wątek, gdzie każdy mogłby sie wypowiedzieć kto jego zdaniem dobrze prowadzi ćwiczenia, a kto zle. Moje pozytywne typy to: Mikro-Bartczak,Milczarek;Marko -Siwińska;Ekonometria-Kurcewic z;Finanse-Sakowski;Rachunkowoś ć-Maciejowska;Teoria gier-Malawski
  • Anonim

Macroeconomics - Cieślik :) he's my master
  • Anonim

a ja lubie ekonometrie z kuhlem, ale chyba jestem w mniejszosci, statystyke tez z nim lubilam.
  • fkk

gadowska (finanse) -wg mnie swietna, jedna z najlepiej przygotowanych prowadzacych na tm wydziale; i b.dobrze tlumaczyla;
  • fkk

czy ktos mial moze teraz zaliczenie cw z makro2 u gieraltowskiego (sem zimowy)? jak wygladalo?
  • dod.MILCZ!.

zaliczenie ćw z makro2 u gierałtowskiego ?
    hmm... chyba to jest własnie to, czego mi brakuje; P
    tzn jeśli osobnik zwany szopenem w rzeczywistości zwie się gierałtowski

jak wyglądało?
    po tym jak przez cały semestr tylko rysowaliśmy wykresiki i może gdzieś tam przypadkiem zrobiło nam się jedno zadanko, wziął kilka zadań zupełnie od czapy i w ogóle nie na temat, burak jeden!; P
    tydzień później stwierdził , że nasza grupa dzieli się na 2podgrupy: osoby, kt się do kolokwium nie przygotowały i osoby , kt na kolokwium nie przyszły; D
  • fkk

no to swietnie, czeka mnie super zabawa.
    taak pamietam- na cw byly same wykresiki.
    czy pamietasz jakie zadania byly na zal. save my life :)
  • Michael

popieram ze Gadowska(finanse) jest swietna,
    od statystyki Maria Ogonek,
    Sledziewska(makro) nie byla zla,chociaz ma swoje minusy
  • Anonim

Makro I i Makro II - Jacek Liwiński - egzaminy były formalnością po ćwiczeniach...
  • calif

z makro to Siwinska wymiata
    finanse zdecydowanie - Gadowska.. tylko cholera jakos ciezko bylo mi sie wsluchac to co mowila :P
  • dod.MILCZ!.

jakie były zadania, pytasz...
    jakby to zręcznie ująć: sama bym chciała pamiętać; P

za to całkiem nieźle pamiętam moje wrażenia:
    what the..?! :-|
  • fkk

az tak zlee? :(
  • Anonim

ja zdecydowanie polecam Metelską z mikro2. tlumaczy teorie i dobrze tlumaczy zadania. bez wysilku mozna zaliczyc i to nie dla tego ze kolos jest latwy.
  • dod.MILCZ!.

no żeby nie było, że takie straszne to kolokwium i zadania z kosmosu czy cóś, to zaznaczyć należy, iż "średnio" się do niego przygotowałam; P
    aczkolwiek, z drugiej strony, na jakieś 20osób, które to pisały, udało się zaliczyć chyba 4
    przy czym 3 z nich warunkowo.. :P
  • super_wredot

u Gieraltosia mozna zaliczac do skutku, byleby checi były na dyżur sie wybrac, a zaliczenie poprawkowe u niego jest jutro, tylko nie wiem o ktorej,bo informacje mam od kolezanki, standardowo 4 zadania (podobne do tych jak byly na kolokwium -przynajmniej tak było w tamtym roku:)
  • Anonim

Myslalam, ze padne ze smiechu jak zobaczylam dzisiaj jaka ilosc ludzi poprawiala sie u Szopena!!! Chyba niezbyt predko to wszystko sprawdzi, lol.
  • Krzysiek

Nie uważacie, że w ogóle mikro kuleje na tym wydziale.Jeszcze nie spotkałem nikogo, kto potrafiłby tym zainteresować. A chyba przedmiot sam w sobie nie jest straszny. A o Aksman to już w ogóle szkoda gadać... Jeśli wasze życie jest smutne , to polecam wersję angielską jej wykładów. Co sie w ogóle z teraz nią dzieje?
  • calif

co do cwiczeniowcow to sie zgadzam, ale jesli chodzi o wykladowcow to jest ktos taki jak kopczewski i do tego czlowieka to naprawde chcialo sie chodzic
  • Anonim

Problem w naszym wypadku lezy gdzie indziej. Na pierwszym roku to ja mikro lubilam bardziej od makro... No, ale jak na drugim roku robimy dokladnie to samo, to czlowiek zaczyna tym mikro.../wstawic co komu pasuje/!!!!
    Terazniejszy pierwszy rok ma rozdzielonego konsumenta i producenta, wiec maja szanse sie tak nie zrazic do przedmiotu jak my...
  • calif

na drugim roku mialem makro II z siwinskim a teraz mam makroekonomie gospodarki swiatowej .. i oba te wyklady maja nawet te same slajdy :) wiec chyba se poszukam notatek z drugiego roku :)
  • 1
  • 2
| |

Grono dla wszystkich studiujących ekonomię na UW... i dla wszystkich innych, których to może pod...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)