- 1
- 2
-
pytanie przewodnie:
czego oczekujecie po koszulkach wydzialowych? jakie powinny byc?
zapas koszulek dostepnych w '15' nie jest zbyt wielki, wiec przydalo by sie pomyslec o wyprodukowaniu nowych... tylko jakich?
jest pare aspektow o ktore to zachacza:
*lepsze jest logo z uniwersyteckim orzelkiem czy nowe logo wydzialu (to czerwone do znalezienia na stronie: http://www.wne.uw.edu.pl/znaki_wne....
*co koszulka powinna miec z tylu? obrazek? tekst? cos dowcipnego? powaznego? w jakim klimacie?
*co sadzicie o opcji wprowadzenia serii 'dla kobiet' - na poczatku na pewno mocno limitowana, bo nie wiadomo jak by wyszly, ale zawsze to cos. chodzi o koszulki typowo damskie (nie luzny t-shirt) z rekawkiem lub na ramiaczkach?
*a moze dotychczasowe koszulki calkowicie was satysfakcjonowaly i chcecie wznowienia produkcji?;)
*macie jakies inne pomysly, propozycje?
-
Anonim
Swietne projekty sa dostepne na stronie http://butik.pl/idiota; -D -
Anonim
Moje sugestie delikatne; ) :
-> Koszulki dla kobiet: TAK! TAK! TAK! Moim zdaniem mialyby niezle wziecie! :] Jestem pierwsza w kolejce do zakupu. :) I w ogole rekami i nogami sie podpisuje- wersja damska to jest to!!!; )
-> Mysle ze w tonacji raczej "powaznej", tzn. logo wydzialowe + uniwersyteckie. Jesli mam wybierac jedno, to obstawalabym przy uniwersyteckim. Elementy wydziałowe moge byc z drugiej strony koszulki .
Motyw obecny na "terazniejszych koszulkach" tez jest ok.
To tyle ode mnie. Czekam z niecierpliwościa na nowe wydanie koszulek! :)
-
Michal
Na lewej piersi logo UW tak jak jest teraz.
Z tylu cos z ekonomia (tylko blagam, nie podobizne Keynsa, ani jakies krzywe popytu :P)
LEPSZY MATERIAL (moge nawet wiecej za nia zaplacic) - nie takie cienkie byle co, tylko troche grubszy, taka przyjemna bawelenka; -) -
-
Giewont
A jak dla mnie ta obecna jest spoko i nie widze sensu jej zmieniac... W ogole to nowe logo wydziału jakies srednie jest... a uniwersyteckie... moim zdaniem trzeba sie czyms wyrózniac od reszty UW. Stara koszulka jest b. dobra, tylko moglaby miec lepsza jakosc... tu sie zgadzam z Suchym
-
--=Konrad=--
Krzywa popytu i tak kazdy facet ma z przodu :D Niezawodny miernik zapotrzebowania na towar.
-
Marta
ja takze popieram pomysl koszulek dla dziewczyn, podobno na PW takie maja i sa dosc fajne. powinny byc z lekkiego i milego materialu :) w rozmiarze "akuratnym" -
Marta
-
Marta
a i jeszcze: lepiej zeby nie bylo tam nic dowcipnego, bo kazdy ma inne poczucie humoru i to co byloby dowcipne dla jednej osoby drugiej moze wydawac sie glupie. -
Anonim
wersja dla dziewczyn? TAK! TAK! TAK! i jeszcze 100xTAK!
ta aktualną niby kupiłam ale nadaje się tylko żeby w niej spać... bo juz do ludzi wyjśc to jakoś nie tak :/ za wielkie toto jest :/ mimo, że rozmiar teoretycznie najmniejszy... więc jescze raz zdecydowane TAK dla wersji damskiej :] -
Anonim
a może z przodu wersja tego czerwonego z uniwersyteckim orzełkiem z boku? takie jak jest pod linkiem... albo orzełek z przodu czerwone wne z tyłu... albo nie wiem co... -
Hosia
-
Anonim
no... plecki w sumie fajne sa... tylko ten numerek 2004 można by zmienic na coś mniej "rocznego" zeby się koszulki nie robiły przeterminowane; ) -
Michal
IMHO to wlasnie plecy powinny sie zmieniac.
Poza tym, ja to mam chyba jakas strasznie przeterminowana, bo na mojej jest 2003; -) -
wlasnie o plecy aktualnych koszulek mi chodzilo... bo faktem jest ze widnieje na nich rok 2003 (na wszystkich, 2004 nie pojawilo sie, nie mowiac o 2005:P)
jest to zwiazane z 50 leciem wydzialu, ktore przypadalo na ten wlasnie rok... szczytne to ale sadze ze cos aktualniejszego tez by sie przydalo:| (bo ile lat mozna przypominac o 50 rocznicy?:P)
wiec jesli zostaja stare koszulki to z data 2003, jesli ma byc inna,lub brak daty to przydalby sie generalnie nowy pomysl -
Michal
Mozna tez dac po prostu napis na plecach Wydzial Nauk Ekonomicznych.
Ja bym tez chetnie kupil koszulke z czystymi plecami. Na przodzie znaczek UW, z napisem dookola Wydzial Nauk Ekonomicznych, ale zeby to np. bylo polo z dobrego materialu. -
Anonim
Ocho jakaś XS maluśka dla kobitek też mogłaby być polo:))) Polo som fajne:))) Szczególnie jaśniutko białe z jakimś subtelnym znaczkiem:) Jakoś nie przepadam za wielkimi znaczkami:((( A wersja damska jest KONIECZNA!!! Myślę że każda dziewczyna się pod tym podpisuje:))) -
olllala
Moze zapytajmy o zdanie ekspertów:P Kurcze..ale sobie znaleźliscie temat do dyskusji. Żeby nie pozostań obojętną na dręczące was pytania, dorzucę coś od siebie...
Z rękawem czy bez? :> -
Anonim
Olllala, a co? Podobają Ci się dotychczasowo w funkcji piżamy dla kobitek?:P Temat jest, bo jest zapotrzebowanie na koszulki fajniejsze!;P -
Grono.Net
to nowe logo calkiem fajne jest...
plecy dotychczasowych koszulek mi sie nie podobaja.... podoba mi sie za to tekst z koszulki jaka ma jacek;)
a moze z przodu logo uw(ale wieksze niz to teraz) a z tylu prawa czesc tego loga nowego? tzn bez orzelka juz ale to cos czerwone i tekst wydzial nauk ekonomicznych
- 1
- 2
|
|
Grono dla wszystkich studiujących ekonomię na UW... i dla wszystkich innych, których to może pod...
Miejsca grona (3)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce