WNE UW [3065]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • feline

pytanie przewodnie:
    czego oczekujecie po koszulkach wydzialowych? jakie powinny byc?

zapas koszulek dostepnych w '15' nie jest zbyt wielki, wiec przydalo by sie pomyslec o wyprodukowaniu nowych... tylko jakich?

jest pare aspektow o ktore to zachacza:
    *lepsze jest logo z uniwersyteckim orzelkiem czy nowe logo wydzialu (to czerwone do znalezienia na stronie: http://www.wne.uw.edu.pl/znaki_wne....
    *co koszulka powinna miec z tylu? obrazek? tekst? cos dowcipnego? powaznego? w jakim klimacie?
    *co sadzicie o opcji wprowadzenia serii 'dla kobiet' - na poczatku na pewno mocno limitowana, bo nie wiadomo jak by wyszly, ale zawsze to cos. chodzi o koszulki typowo damskie (nie luzny t-shirt) z rekawkiem lub na ramiaczkach?
    *a moze dotychczasowe koszulki calkowicie was satysfakcjonowaly i chcecie wznowienia produkcji?;)
    *macie jakies inne pomysly, propozycje?

• Anonim

Swietne projekty sa dostepne na stronie http://butik.pl/idiota; -D
  • Anonim

Moje sugestie delikatne; ) :

-> Koszulki dla kobiet: TAK! TAK! TAK! Moim zdaniem mialyby niezle wziecie! :] Jestem pierwsza w kolejce do zakupu. :) I w ogole rekami i nogami sie podpisuje- wersja damska to jest to!!!; )

-> Mysle ze w tonacji raczej "powaznej", tzn. logo wydzialowe + uniwersyteckie. Jesli mam wybierac jedno, to obstawalabym przy uniwersyteckim. Elementy wydziałowe moge byc z drugiej strony koszulki .

Motyw obecny na "terazniejszych koszulkach" tez jest ok.

To tyle ode mnie. Czekam z niecierpliwościa na nowe wydanie koszulek! :)

• Michal

Na lewej piersi logo UW tak jak jest teraz.
    Z tylu cos z ekonomia (tylko blagam, nie podobizne Keynsa, ani jakies krzywe popytu :P)
    LEPSZY MATERIAL (moge nawet wiecej za nia zaplacic) - nie takie cienkie byle co, tylko troche grubszy, taka przyjemna bawelenka; -)
  • Giewont

A jak dla mnie ta obecna jest spoko i nie widze sensu jej zmieniac... W ogole to nowe logo wydziału jakies srednie jest... a uniwersyteckie... moim zdaniem trzeba sie czyms wyrózniac od reszty UW. Stara koszulka jest b. dobra, tylko moglaby miec lepsza jakosc... tu sie zgadzam z Suchym
  • --=Konrad=--

Krzywa popytu i tak kazdy facet ma z przodu :D Niezawodny miernik zapotrzebowania na towar.
  • Marta

ja takze popieram pomysl koszulek dla dziewczyn, podobno na PW takie maja i sa dosc fajne. powinny byc z lekkiego i milego materialu :) w rozmiarze "akuratnym"
  • Marta

a i jeszcze jedno, motyw na obecnych koszulkach jest ok.
  • Marta

a i jeszcze: lepiej zeby nie bylo tam nic dowcipnego, bo kazdy ma inne poczucie humoru i to co byloby dowcipne dla jednej osoby drugiej moze wydawac sie glupie.
  • Anonim

wersja dla dziewczyn? TAK! TAK! TAK! i jeszcze 100xTAK!
    ta aktualną niby kupiłam ale nadaje się tylko żeby w niej spać... bo juz do ludzi wyjśc to jakoś nie tak :/ za wielkie toto jest :/ mimo, że rozmiar teoretycznie najmniejszy... więc jescze raz zdecydowane TAK dla wersji damskiej :]
  • Anonim

a może z przodu wersja tego czerwonego z uniwersyteckim orzełkiem z boku? takie jak jest pod linkiem... albo orzełek z przodu czerwone wne z tyłu... albo nie wiem co...
  • Hosia

plecki obecnych mi sie podobają :] powinny zostać.
  • Anonim

no... plecki w sumie fajne sa... tylko ten numerek 2004 można by zmienic na coś mniej "rocznego" zeby się koszulki nie robiły przeterminowane; )
  • Michal

IMHO to wlasnie plecy powinny sie zmieniac.
    Poza tym, ja to mam chyba jakas strasznie przeterminowana, bo na mojej jest 2003; -)
  • feline

wlasnie o plecy aktualnych koszulek mi chodzilo... bo faktem jest ze widnieje na nich rok 2003 (na wszystkich, 2004 nie pojawilo sie, nie mowiac o 2005:P)
    jest to zwiazane z 50 leciem wydzialu, ktore przypadalo na ten wlasnie rok... szczytne to ale sadze ze cos aktualniejszego tez by sie przydalo:| (bo ile lat mozna przypominac o 50 rocznicy?:P)
    wiec jesli zostaja stare koszulki to z data 2003, jesli ma byc inna,lub brak daty to przydalby sie generalnie nowy pomysl
  • Michal

Mozna tez dac po prostu napis na plecach Wydzial Nauk Ekonomicznych.

Ja bym tez chetnie kupil koszulke z czystymi plecami. Na przodzie znaczek UW, z napisem dookola Wydzial Nauk Ekonomicznych, ale zeby to np. bylo polo z dobrego materialu.
  • Anonim

Ocho jakaś XS maluśka dla kobitek też mogłaby być polo:))) Polo som fajne:))) Szczególnie jaśniutko białe z jakimś subtelnym znaczkiem:) Jakoś nie przepadam za wielkimi znaczkami:((( A wersja damska jest KONIECZNA!!! Myślę że każda dziewczyna się pod tym podpisuje:)))
  • olllala

Moze zapytajmy o zdanie ekspertów:P Kurcze..ale sobie znaleźliscie temat do dyskusji. Żeby nie pozostań obojętną na dręczące was pytania, dorzucę coś od siebie...
    Z rękawem czy bez? :>
  • Anonim

Olllala, a co? Podobają Ci się dotychczasowo w funkcji piżamy dla kobitek?:P Temat jest, bo jest zapotrzebowanie na koszulki fajniejsze!;P
  • Grono.Net

to nowe logo calkiem fajne jest...
    plecy dotychczasowych koszulek mi sie nie podobaja.... podoba mi sie za to tekst z koszulki jaka ma jacek;)

a moze z przodu logo uw(ale wieksze niz to teraz) a z tylu prawa czesc tego loga nowego? tzn bez orzelka juz ale to cos czerwone i tekst wydzial nauk ekonomicznych
  • 1
  • 2
| |

Grono dla wszystkich studiujących ekonomię na UW... i dla wszystkich innych, których to może pod...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)