-
I'm back =D
ja mam pytanie? jak juz moze zaliczymy te cwiczenia to duzo osob sie wybiera na egzamin? bo ja to tylko na pierwszym wykladzie bylam wiec sie nie bardzo orientuje o co tam chodzi:/ -
Gochaczzz
lol :] najpierw to trzeba zaliczyc te cwiczenia... ajjj :] jezeli stanie sie taki cud to ja tam zajrze na ta 8 i zobacze jak cos takiego w ogole wyglada. wiem tylko, ze to z samej teorii podobno jest. tylko nie siadamy kolo pana X, bo nie bedziemy mu przeciez przeszkadzac, a on pieprzony cham musi podtrzymac swoja ocene z cw. 4,5! zygac mi sie chce na takich pieprzonych egoistow i prostakow!!! -
Głowa rodziny! od 17.10.2009
-
Weronka
A wiecie co?? Ten BURAK, $%&#@!! itp nie dopuscil calej naszej grupy 8 do egzaminu piatkowego!! Mamy wyjsciowke w srode bo cala grupa nie zaliczyla drugiego kolosa i on nam powiedzial ze nie sprawdzi do piatku, wiec nie pochodzimy do pierwszego terminu!! Ja wiem ze i tak nikt by nie zaliczyl, ale to zawsze jedna szansa mniej!! Co za chamstwo czyste!!! -
-
Gochaczzz
no to ladnie! :/ ma tez mamy poprawe kolosa 2 w srode, ale babka nam powiedziala, ze sprawdzi na czwartek... :/ wybic burakow z 4 grupy!!! skad to sie bierze taki ludz?! -
Weronka
No ja wlasnie nie wiem!! On jest chyba produktem ubocznym kojarzenia selekcyjnego na inteligencje!! -
Anonim
drogie kolezanki chiba nie Jestem w temacie ale cosik tak przypuszczam ze Wy o zupelnei innych osobach piszecie:P Gosia sprostuj jakby co o kogo chodzi bo to chyba nie o pana Ż?:> -
-
Weronka
-
Weronka
-
Kamyczek
a czy nie jest tak że z powodu egzaminów wstępnych nikt do czw do ok 12,00 nie dostanie sie na wydział?Pytam bo my też umawiliśmy się na poprawę na środę. -
Gochaczzz
od 14 mozna bedzie sie dostac :>
mnie nie chodzi o pana ż, ale to chyba weronika wiem, jarek :> brawo cycu :D masz racje :> ciekawe dlaczego wszyscy od razu wiedza o kim tutaj pisze <hmmm>; ) -
I'm back =D
moze i wiedza Gosiu...ale chyba trzeba bedzie zaczac oplaty pobierac zeby sie mogli dostac do naszego Fan Clubu pana w
bleeeeeeeeeeeeeee...co za czlowiek? -
co przyniesie jutro?
-
Gochaczzz
Ala madrze mowisz :> z tego co wiem to duzo takich osob jest, wiec bedzie duzo kasy; ) -
Anonim
a ile placicie ochronie Swego fun clubu,jakby co tanio biere i z checia wykonam wyrok na owym osobniku:O i wszystko sprowadza sie do pieniedzy?:> Goska z dupy te pytania nie chce takich:P -
co przyniesie jutro?
-
Anonim
-
-
Chwytam chwile ulotne jak ulotka
Ej bo ja jutro na działke wyjezdzam i mam pytanie czy wyjsciowka z Metod bedzie we wrzesniu ? A zreszta my mamy z panem Ż. , a z nim nigdy nie wiadomo :D
Kurde bo mi sie juz nie chce do szkoły chodzic wogole , jutro bydło i witajcie słonko i wakacje :D
Zreszta pewnie do lutego bo repeta czeka :/
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne