-
Żuczek
-
Żuczek
na hodowli szczgółowej B mamy gryzonie, zwierzęta laboratoryjne - to z Dzięciołowską,
herpetologie - Życzyński
zwierzęta w ogrodzie zoologicznym - Kaleta
-
Żuczek
-
Agata
Terminy z genetyki jeszcze "nieobsadzone" to 14, w poniedziałek i 26 po feriach. -
-
Monia
-
ola
-
Monia
-
Monia
-
Monia
-
ola
A czy ktos może wie kiedy jest poprawa biochemii i genetyki jeśli się komuś noga powinęła (rumienię się ze wstydu; ] )? -
Kamyczek
poprawa biochemi jest w czwartek za tydzień o 16-18 ale jeszcze nie wiadomo gdzie-Marta jeszcze nie wie -
Agata
Biochemia 3 marca podobno....ale to jeszcze nie sprawdzona informacja;) -
Monia
materiały do metod są na http://www.sggw.waw.pl/~wieczorekm/
z kim mamy wykłady?? -
♥ Marcin
-
Agata
Wiecie może kiedy jest 2 termin z Biochemii dla 2 roku?? Były już wyniki, coś wiadomo? -
Monia
-
Monia
egz. z biochemii ma być w piątek, a z genetyki (jak sie nic nie zmieni i wszyscy będą zbrowii:D ) w sobotę!! -
ola
Monia, a z genetyki dla wszyskich którzy nie zaliczyli czy dla tych którzy się na listę wpisali? Bo z tą listą to jakieś dziwne akcje były. I czy to prawda, że to ma być ostatni termin? -
ola
czy ktoś może przypadkiem wie, jak sformułować podanie o zwrot kasy za warunek? Nie mam zielonego pojęcia jak to napisać, a w końcu powinnam... :/ -
Monia
"oddawajcie mi kase, ale to juz" ..... :] albo
Zwracam się z uprzejmą prośbą o zwrot wpłaty tytułem warunek z "^$%^#%" musisz dać jeszcze ksero wpłaty
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne