-
-
K..
-
no pochwal sie pochwal:):):) hehe niech sie tu nam jakies harty pochwala ile walneli??%%%%;D
-
***Caroline* ** fajny masz opisik w profilu !! znam franciski i przetlumaczylam go '' chcialabym odczuwac Twoja obecnosc byc z Toba caly czas!!'' niezle:):)
-
-
Oh, Carol!
-
-
te forum jest niezle, tylko czemu jak na razie same kobiety sie odzywaja?????? chyba cos nie tak -
Oh, Carol!
-
-
fran
ok ja przez pol roku dzien w dzien pilem minimum pol litra dziennie po jakims czasie impreza zaczynala sie po 3 flaszkach a i n tym sie nie konczylo bo nie robilem ani dnia przerwy,wiec kto tu jest leszczem -
Oh, Carol!
-
Oh, Carol!
O w tym przypadku respect :P Ale jak mozna pić przez pół roku i to na dodatek codziennie??? -
fran
-
Oh, Carol!
Ja piłam dzień w dzień w wakacje przez tydzień a teraz są widoczne skutki picia...Wodkowstręt :( a po jutrze amm imprezę i w piatek też i co ja będę piła??soczek?? -
fran
w piciu jest najgorzej przerwac picie ,wtedy przychodzi stan pod kacowy ,picia nie nalezy przerywac gwaltownie powinnas zmniejszyc dawke a pred impreza zrobic dodatkowa rozgrzewke,pamietaj icie to nie zabawa nie scigaj sie pijac swoim tepem wypijesz najwiecej a na koniec sie nie porzygasz
mozesz zaczac od krwawej mery nabierzesz wtedy potrzebnego ci potasu -
>fran napisal:
> w piciu jest najgorzej przerwac picie ,wtedy przychodzi stan pod kacowy ,picia nie nalezy przerywac gwaltownie powinnas zmniejszyc dawke a pred impreza zrobic dodatkowa rozgrzewke,pamietaj icie to nie zabawa nie scigaj sie pijac swoim tepem wypijesz najwiecej a na koniec sie nie porzygasz
mozesz zaczac od krwawej mery nabierzesz wtedy potrzebnego ci potasu
widze ze znasz sie chlopie na rzeczy i bardzo dobrze!!:)
-
fran
-
Oh, Carol!
-
>Caroline napisała:
>Poieram zdanie Martynki :D
dziekuje bardzo Niunia;:)
-
fran