- 1
- 2
-
Asiulek
Jak to jest, że prawie każdy temat zaczyna się od pytania a ludzie po prostu odpowiadają... Czy nie lepiej prowadzić dialog? Odpowiadać na posty poprzedników. Wtedy jest bardziej przystępnie... -
deaddrone
hmmm, spotykasm sie czesto z dialogami na gronie, ale hmmm tez spotykam same odpowiedzi, pewnie dlatego ze ludziom nie chce sie czytac postow jak jest ich za duzo, poza tym przewaznie potem i tak sie gada o dupie maryni, i temat sie konczy :(
pozdrawiam serdecznie :), moze ja "zadialoguje" ?? :) -
Anonim
niestety, bez struktury drzewiastej nie ma szans prowadzić dłuższych dialogów z konkretnymi osobami. Chyba, że da się jakoś widok przełączyć, a ślepnę i takiej opcji nie znalazłem (w końcu przy każdej wypowiedzi jest "odpowiedz"...) -
deaddrone
-
-
Anonim
-
deaddrone
no ale jak sam uzanlaes ze nie da sie rozmawiac w formie tzw. drzewka rozmow, wiec nic nie pozostaje innego -
Anonim
-
Fidelx
-
Asiulek
ha!!! ajednak sie udalo. nie odpowiadacie na pytanie tylko sobie milusio rozmawiamy. a co za roznica o czym?! moze byc i o dupach... :))) ...jak ktos lubi, hihi :) -
Anonim
-
deaddrone
no a jakze by inaczej :) tylko takie, chociaz sam takiej nie mam :P
to moje ja zarzuce jakis temat na dialog...hmmm pomyslmy......juz mam:
pogadajmy o dupie maryni :P hihi kidding, ajk dialog ot dialog.....
na czym stnaelo... a tak o o zgrabnych tylkach... :)
pozdro
-
Asiulek
kwestia jest tylko taka co oznacza zgrabny tylek? z mego doswiadczenie wiem ze dla jednych to okragla pupa, ktora "zachodzi na zakretach"; ) a dla innych koscisty, modelkowy tyleczek...
so...? -
Anonim
Dla mnie okrągły, nie kościsty. Najlepiej taki, który jest wynikiem uprawiania jakiś sportów, a nie siedzeniem na krześle. Myślę, że wysportowany tyłeczek się wszystkim podoba. Chodzi o jakieś rozsądne sporty, na przykłąd taniec, pływanie czy coś podobnego, bo podnoszenie ciężarów to nie bardzo:-) -
Asiulek
-
Anonim
-
Asiulek
-
Anonim
Jeśli jest z Twojej strony jakaś aktywność to tak, a jeśli tylko leżysz to raczej nie :-)
Zresztą może być sex, jogging również wieczorny:-) -
Team Leader
-
Asiulek
Hmmm... ciekawe... :) Wybieram jednak basen... i otarty tyłeczek na zjeżdżalni; ) -
Anonim
- 1
- 2