Wodniki [52427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~ Hela ~

tyle tych tematow ze juz nie wiadomo za cos sie zabrac :)
    to ja postanowilam zalozyc nowy temat :]
    i teraz jestem ciekawa waszych odpowiedzi
    <jeju napisalam to jakos nie specjalnie po polsku>
  • Waćpanna

Mazury i morze...:):)
  • Beliar

wszystkie te miejsca maja jakas magie i kazde z tych miejsc ma cos czego w innym miejscu nie znajdziecie wiec wazne z kim tam bedziesz::))
  • *:Katrin:*

Góry latem.... Mazury jesienią.... Morze zawsze i w każdych ilościach
  • Anonim

sudety
  • Anonim

mazury i morze zdecydowanie latem... zaś góry zimą :>
  • Anonim

Na mazurach nigdy nie byłem. Morze nie za długo... A góry tak... każdej wysokości:-)
  • czas na pozytywne zmiany :]

od zawsze kocham góry... góry... góry...
    no ale do mazur i morza tez niec nie mam...; )
  • Fidelx

tak góry, tam można sie wyciszyć, pomyśleć jak sie siedzi z pifkiem na wysokości 1800m na pięknych Czerwonych Wierchach albo na Krzyżnem; )
  • Anonim

mooooorze :))))) rytmiczny, relaksujacy szum fal, zapach rozgrzanego sloncem piasku,lekki wiaterek... powiem wam, ze jednak nasze plaze sa najladniejsze. nigdzie nie ma takich szerokich i dlugich. wzdluz ktorych mozna isc i isc i isc... i takiej ilosci miekkiego suchego piasku, a pod nim super mokrego, z ktorego mozna wybudowac zamek :) albo te wszedzie walajace sie suche patyczki, ktore kluja miedzy palce u stop. hihi
  • Anonim

Morze
  • mika

jasne że morze :o) szczególnie okolice Kołobrzegu czyli Sianożenty :oP ... ciekawe czy ktoś kojarzy ???
  • czas na Kanadę

morze, plaza, slonce, zimne piwko... nic wiecej mi do szczescia nie potrzeba :)
  • mArti.ta

Morze,morze i jeszcze raz morze....
    Uwielbiam słońce i prażenie sie na plazy...mmm...
    a góry...cóż od czasu do czasu można się zapuścić w te rejony...ale nie ciągnie mnie specjalnie.

A na mazurach jeszcze nie była :/....
  • Μάγδα

za gorami nie przepadam,mazury moga byc ale morze wypassssss :)
  • mika

a komu się chce łązić po tych górach ... na plaży mozna przynajmniej poleniuchować :o)
  • Grono.Net

tylko Morze
  • ~ Hela ~

ja tez kocham morze a szczeogolnie lubie jezdzic do dębek:PPP
  • hania

morze :)
  • Anonim

morze :D
| |

Grono dla wszystkich tych, którzy urodzili się pod jedną z gwiazd gwiazdozbioru Aquarius. (Wo...

Fotki

Miejsca grona (1)