Wodniki [52427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Błażej

Witam.
    Ciekaw jestem, jakie zawody przeważają wśród wodniczego gatunku :)
    Pracujecie? A jeżeli nie to, co chcielibyście robić? W jakim zawodzie wodnik się spełnia waszym zdaniem ?; ]

Ja szkole się w informatyce i obecnie praktykuje w tym zawodzie. Przedtem bawiłem się nieco w ratownictwo, co było dla mnie całkiem spełniające (ale zarobki kiepskie) woda w zasięgu ręki, ba! Cały basen, pływanie rankiem i pod koniec pracy tylko pluskać się nie umierać. :)

Pozdrawiam.
    Wielkie plum! dla wszystkich wodników ! :D
  • Anonim

ja bym chiała, żeby wymyślili zawód polegający na leniuchowaniu i czytaniu książek. wtedy byłby to idealny zawód dla mnie :d tylko żeby był dobrze płatny.
  • Błażej

Zostań filozofem :D szkoda, że za to nie płacą; )

Pozdr.
  • Anonim

no właśnie kwestia płacenia jest tu mimo wszystko kwestią dość istotną, bo za coś trzeba kupowac te książki :D
  • Anonim

wodniczki, wodniczki, wodniczki, zdyscyplinopwana swoboda praktycznej fantazji:) Dar przekonywania, uwodzenia i umiejetność niezauważalnego dystansu, co powiecie na PR?!
  • Anonim

nie jest to zły pomysł; >
  • Anonim

ja zostane przy moim przyszlym zawodzie-fizjoterapeuty:))
  • Grono.Net

a ja przezywam jakiś kryzys chyba :\ nie wiem co mam ze soba zrobić w przyszłości.. wydaje mi się że studia nie te :\ heh
  • Anonim

Wolny zawód, zdecydowanie :) Wstajesz o której chcesz, chodzisz spać o której chcesz, jedyne co Cię trzyma to jakieś bliżej nie- bądź zdecydowanie mocno określone dedlajny.
  • Kredi Kennedy

zawód miłosny
  • Anonim

a ja bym mogła siedzieć i patrzeć na ludzi, (np w centrach handlowych, albo już w połączeniu z przyjemnościa w klubach), uwielbiam to robić;)
  • Archont

jestem psychologiem i uważam, że to też niezły zawód dla wodników. Przenikliwość, inteligencjai i umiejętność wczuwania się w emocje innych... W dodatku jest to wolny zawód więc nie ma znienawidzonych przez wodniki 8 godzinnych dniówek.
  • Kris-teen

ja po swoich studiach bede mogla zajmowac sie doszkalaniem doroslych , bardzo mi sie to podoba..troche tu psychologii troche pedagogiki a i na tworcze myslenie sie miejsce znajdzie ... (andragog przyszly pozdrawiam :))
  • Joe

Ale moze zaczna. wlasnie koncze rozpoczynanie bycia filozofem(mam juz kilkanascie stron; ) ) i zamierzam kiedys z tego zyc (na razie rzucilam biurowa prace bo to nudne i zabiera czas...) pozdr
  • Joe

"zaczna" w domysle "placic" za filozofowanie (u kapitalistow za ocenem placa za porady filozoficznoetyczne<rotfl> ,chociaz tutaj--> poradnia.aster.net tez sie zaczyna
  • Kate

tworcze myslenie, swoboda dzialania i nieskprepowane niczym wolne decyzje... menager! :) a do tego jak sie dobrze zahaczy, to i niezle placa. trzeba tylko pokonac nielekka droge przez jakies porzadne studia, ktore niekiedy zabija wszelkie resztki artystycznej wolnosci wodniczej, wciskajac do glowy suche schematy postepowania i reguly, pod ktore trzeba bedzie pozniej sie ze spuszczona glowa podporzadkowac (znaczy reguly wolnego rynku). pozostaje mimo to przy swoim. chyba warto...
  • Anonim

radio.to jest to.
  • Grono.Net

najlepszy zawod dla wodnika to oczywiscie psycholog, filozof i wszelkiego rodzaju zawody, w ktorych moze pokazac swoja wrazliwa dusze.
  • Anonim

raczej wrażliwą du.ę, którą przez swoją duszę wciąż i na okrągło daje sobie skopać.
  • Grono.Net

nie przesadzaj!
| |

Grono dla wszystkich tych, którzy urodzili się pod jedną z gwiazd gwiazdozbioru Aquarius. (Wo...

Fotki

Miejsca grona (1)