-
Błażej
Witam.
Ciekaw jestem, jakie zawody przeważają wśród wodniczego gatunku :)
Pracujecie? A jeżeli nie to, co chcielibyście robić? W jakim zawodzie wodnik się spełnia waszym zdaniem ?; ]
Ja szkole się w informatyce i obecnie praktykuje w tym zawodzie. Przedtem bawiłem się nieco w ratownictwo, co było dla mnie całkiem spełniające (ale zarobki kiepskie) woda w zasięgu ręki, ba! Cały basen, pływanie rankiem i pod koniec pracy tylko pluskać się nie umierać. :)
Pozdrawiam.
Wielkie plum! dla wszystkich wodników ! :D
-
Anonim
ja bym chiała, żeby wymyślili zawód polegający na leniuchowaniu i czytaniu książek. wtedy byłby to idealny zawód dla mnie :d tylko żeby był dobrze płatny. -
Błażej
-
Anonim
no właśnie kwestia płacenia jest tu mimo wszystko kwestią dość istotną, bo za coś trzeba kupowac te książki :D -
-
Anonim
wodniczki, wodniczki, wodniczki, zdyscyplinopwana swoboda praktycznej fantazji:) Dar przekonywania, uwodzenia i umiejetność niezauważalnego dystansu, co powiecie na PR?! -
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
a ja przezywam jakiś kryzys chyba :\ nie wiem co mam ze soba zrobić w przyszłości.. wydaje mi się że studia nie te :\ heh -
Anonim
Wolny zawód, zdecydowanie :) Wstajesz o której chcesz, chodzisz spać o której chcesz, jedyne co Cię trzyma to jakieś bliżej nie- bądź zdecydowanie mocno określone dedlajny. -
Kredi Kennedy
-
Anonim
a ja bym mogła siedzieć i patrzeć na ludzi, (np w centrach handlowych, albo już w połączeniu z przyjemnościa w klubach), uwielbiam to robić;) -
Archont
jestem psychologiem i uważam, że to też niezły zawód dla wodników. Przenikliwość, inteligencjai i umiejętność wczuwania się w emocje innych... W dodatku jest to wolny zawód więc nie ma znienawidzonych przez wodniki 8 godzinnych dniówek. -
Kris-teen
ja po swoich studiach bede mogla zajmowac sie doszkalaniem doroslych , bardzo mi sie to podoba..troche tu psychologii troche pedagogiki a i na tworcze myslenie sie miejsce znajdzie ... (andragog przyszly pozdrawiam :)) -
Joe
Ale moze zaczna. wlasnie koncze rozpoczynanie bycia filozofem(mam juz kilkanascie stron; ) ) i zamierzam kiedys z tego zyc (na razie rzucilam biurowa prace bo to nudne i zabiera czas...) pozdr -
Joe
"zaczna" w domysle "placic" za filozofowanie (u kapitalistow za ocenem placa za porady filozoficznoetyczne<rotfl> ,chociaz tutaj--> poradnia.aster.net tez sie zaczyna -
Kate
tworcze myslenie, swoboda dzialania i nieskprepowane niczym wolne decyzje... menager! :) a do tego jak sie dobrze zahaczy, to i niezle placa. trzeba tylko pokonac nielekka droge przez jakies porzadne studia, ktore niekiedy zabija wszelkie resztki artystycznej wolnosci wodniczej, wciskajac do glowy suche schematy postepowania i reguly, pod ktore trzeba bedzie pozniej sie ze spuszczona glowa podporzadkowac (znaczy reguly wolnego rynku). pozostaje mimo to przy swoim. chyba warto... -
Anonim
-
Grono.Net
najlepszy zawod dla wodnika to oczywiscie psycholog, filozof i wszelkiego rodzaju zawody, w ktorych moze pokazac swoja wrazliwa dusze. -
Anonim
raczej wrażliwą du.ę, którą przez swoją duszę wciąż i na okrągło daje sobie skopać. -
Grono.Net