-
LeśnyWilk
-
Meehoo
-
Anonim
-
Ullena
Witam Wodniczki, jestem z trzeciego lutego i z przyjemnością się przyłączam do zespołu :-) -
-
Anonim
Witam Wodniki, miło było zobaczyć to forum chociażby dlatego,że nie przypominam sobie abym poznał kiedyś jakiegoś Wodnika popierdółkę.... -
LeśnyWilk
"papierdółkę" - możesz rozwinąć, bo nie wiem czy dobrze rozumiem co masz na myśli;) -
Anonim
takie tam zapożyczenie z filmu, ogólnie chodzi o to,że Wodniki to ciekawe osobniki i często dla wielu osób trudne do zrozumienia... -
Grono.Net
Łihihihihi! Jak fajnie! Och! cóż za wspaniała nowina.. Tak jesteśmy:
nietuzinkowi; )
Wspaniali :)
trudni do pojęcia :)
Nieobliczalni :P
I wogóle..
to dobrze, że jesteśmy.
witam ja ahahaha! PRAWIE CZAROWNICA ZŁA; ) -
Laika
W pewnej księdze napisano, że "wodnik to znak, który nadaje władanej przez siebie części horoskopu właściwości altruistyczne, idealistyczne i wzniosłe. Jest to ekscentryczny, nieprzewidywalny i intelektualny znak. Wodnika interesują szczytne cele i indywidualizm. Bardziej zmysłowe lub emocjonalne aspekty życia przechodzą niezauważone".
Co o tym sądzicie?; -) Przejawiacie takie cechy? -
NoktowizoR
Nie do końca... Część na pewno się pokrywa, ale nie do końca też. Indywidualizm a i owszem, idealizm też.... mam wątpliwości co do ostatniego zdania. -
Zdzis
Cóż, określanie osobowości wedle daty urodzenia jest, powiedzmy, karkołomnym zadaniem. Takie uogólnienia w stylu wszystkie wodniki to są takie-a-takie nie muszą odpowiadać prawdzie, tymniemniej miło czuć jakąś więź z tymi, którzy urodzili się w tym samym znaku:) -
Laika
Otóż to. Nie jestem zwolenniczką sprawdzania horoskopów, biorytmów i innych tego typu rzeczy, gdyż każdy najlepiej wie jaki jest, co lubi etc. etc.
Nie mniej jednak zawsze to jakiś punkt zaczepienia dyskusji, wymiany zdań.; -)
-
Grono.Net
Miło tak ^^ wychodzi na to, że my tacy idealiści.. tymczasem.. czasem miewamy chyba wszyscy jakieś załamania WARTOŚCI. co do uogólnień nie lubię.. i też nie zdarzam się z ostatnim zdaniem.. chociaż.. NAJWAŻNIEJSZE to to nie jest; ) -
LeśnyWilk
Kontynuujmy temat w watku "Skoro jestescie wodnikami", bo zboczyl z kursu;)
Sprobuje jeszcze w tym tyg zrobic dla nas forum.
W tym miejscu mam prosbe - zebyscie znajomym wodnikom mowili o tym gronie i pozniej o naszej stronie, bo samemu nie zdzialam tyle ile moze grupa. -
Laika
-
Grono.Net
wodni.. mokrzy i weseli :P a ja nie. dziś nie będę wesoła, a co mi tam! -
Anonim
-
Anonim
/intuicja, jasnowidzenie, "szósty zmysł"/
Lesny wybacz mi ten horoskop :/ -
Grono.Net
wodnik wodni.
wodnik strzelec.