Wodniki [52427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marsel

Hej, mam pytanie, czy wszystkie Wodniki tryskają zawsze humorem, czy to może ja mam takie lekkie " zwihrowanie" ...?
    Wpisujcie się robaczki....hehehe :) pozdro
  • .::K r z y s i e k::.

Nie zawsze humorem ale tryskamy :P; )

Pozdrawiam :]
  • ...})i({... Mala Mi ...})i({...

Staram sie tryskac humorem jednak ostatnio niezbyt mi to wychodzi! Ale ogolnie mysle ze jestem usmiechnieta wodniczka:P
  • Sista

Ja lubię się czasem posmucić w kącie ale to tylko chwilkę :) lubię się śmaić więc się śmieję często, ostatnio to nawet bardzo :)
    Zosiolek wyglądasz na bardzo uśmiechniętą wodniczkę :P
  • Agata

nie wszyscy, ale większość :)
  • Marsel

fajnie, czyli moge wnioskować ze nie mam lekkiego " zwihrowania" hehehe :)
  • Anonim

Ja też staram się jak najczęściej tryskać się humorem :) Bardzo lubię się śmiać i żartować; ) I myślę, że też jestem wesołą Wodniczką z poczuciem humorku :P
  • Tymka

może nie ciągle usmiechnięta,ale ciągle z poczuciem humoru; D wodniczka; -P
  • Anonim

dead_but_smiling <- tyle w temacie mojego poczucia humoru :P
  • Xantus

Bo inne znaki są jak zwykłe banany a my jesteśmy jak chikita...loool. "Dont wory bi hepi" pozdrawiam; ]
  • Anonim

Zodiakalne Wodniki to osoby nowoczesne, kochające wolność i niezależność!!! :)
  • czas na pozytywne zmiany :]

mi dobrego humoru nigdy nie brakuje... energi też mam zawsze pod dostatkiem (chyba że leże z wysoką temperaturą-to wtedy mam tylko zwidy :P )... na dodatek przyszła w końcu upragniona wiosna, no i słonko zaczęło ładnie świecić... więc mój humorek jest jeszcze lepszy...
    pozdrowionka dla wszystkich szuwarków...
  • Tymka

och wiosno,żebys Ty wiedziała ile siły dajesz; P !!!
  • Anonim

jesli chodzi o ta upragniona wiosne to mi lenia dala giganta:) a co do humorku to kazdy wodnik go ma az za!!:)) mi czesto towarzysza tzw.głupawki:)
  • MaRTa ...

humorek to podstawa kazdego wodnika...bez niego nie istniejemy...a jesli chodzi o glopawki to mi tez sie zdazaja ale to chyba pozytywne:)
    poza tym slonko, ciepelko i wtedy jetem pelna radosci i szczescia...
  • pioter

czasami mi sie wydaje ze jak sie smieje to dotykam czegos mistycznego
  • Kris-teen

uwielbiam sie smiac , kocham kiedy ktos ma poczucie humoru... bez tego nie da sie zyc!!!! W kazdej zyciowej sytuacji znajdzie sie cos z czego sie mozna posmiac (nie zawsze zlosliwie) :> pa!
  • Anonim

Bez tego zwichrowania świat byłby smutniejszy!
  • Iras

Jak to mowią dzień bez śmiacia to dzień stracony. Ja lubie się śmiać i myśle, że jest to cecha większości wodników. :D
  • パンちゃん

Poczucie humoru, owszem, jak najbardziej charakterystyczne dla wodnika. Ale też humorzastość, i to z pewnością u obu płci...
| |

Grono dla wszystkich tych, którzy urodzili się pod jedną z gwiazd gwiazdozbioru Aquarius. (Wo...

Fotki

Miejsca grona (1)