Wodniki [52427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ullena

Ja lubię ale raczej pić bo mam lęk przed głębiną i boję się pływać.
  • LeśnyWilk

Ja lubie i pic i plywac:>
    Najlepiej smakuja gorskie potoki.
  • Meehoo

Ja uwielbiam pić - oczywiście tylko czystą (tę ognistą też; -) )i bez jakiegoś tam CO2 :-).

Pływać też lubię. I wpław i na łódkach. Szkoda, że już koniec lata :-(
  • Grono.Net

A ja pływać nie umiem <wstydzi się> :) Pić kocham niegazowaną naturallnie :)
    I jeszcze kocham się kąpać.. o! Tak tak!
  • NoktowizoR

Kocham wodę... To paradoksalne ale przebywając w pobliżu dużych zbiorników wodnych odczuwam spokój i poczucie bezpieczeństwa.
  • Anonim

Ja tam najbezpieczniej czuje sie przy kompie :D ale co do wody to fajnie sobie czasem poplywac :D
  • Anonim

plum!
  • Anonim

Jak najbardziej :)
  • nois

no ja też... :) może być nawet z aromatem pomarańczowym... no i w wannie plusk plusk mrrrr
  • Grono.Net

pławić się w yakuzzi, a i owszem... coś więcej? brrrr.... ochyda :)))
  • nois

a uażenie po kaużach kto lubi? :) ja np. bardzo; )
  • Grono.Net

tak jest.. kałuże... zbiorniki wodne o małym znaczeniu strategicznym... a kto lubi letni ciepły deszcz?; )
  • nois

a najbardziej letnie burze :)
  • Salome

ograniczam sie do wanny z goraca woda:P
    i lazenia bez parasolki po deszczu:)

• nois

no łażenie po deszczu to już dużo; )
  • Rust

Lazenie po kaluzach, po deszczu (urwanie chmury latem - jak jestem pod namiotem/na wyjezdzie to wylatuje jak pod prysznic :>).

Nurkowanie uwielbiam - ale takie luzne, bez zadnych dodatkowych rzeczy jak butle czy maski. Kojazy mi sie z lataniem. Szczegolnie gdy w jeziorze jest bardzo czysta woda, duzo roslin - tak do 2-3 m zeby bylo wszytko widac.
    Nurkujac tam gdzie jest bardzo gleboko czuje sie troche nieswojo :> Pewnie dlatego, ze nurkujac z otwartymi oczami widac pod soba czarna otchlan, w ktorej nie wiadomo co sie czai :>
    Kiedys na obozie zeglarskim mielismy taka zabawe - schodzilismy po linach kotwicznych najglebiej jak sie dalo "wspinajac" sie w dol za pomoca rak. Czym glebiej tym zimniej i coraz ciemniej, bo przy pomoscie bylo dosc gleboko. I piszczalo w uszach :>

Bardzo lubie morze - w liceum marzylem zeby zostac zeglarzem :>.
    Jeziora i rzeki - szczegolnie te male rzeki, chlupoczace - dzialaja na mnie uspokajajaco i "laduja mi baterie".
    Do duzych rzek czuje rospekt - kieds w jednej mialem maly wypadek i musialem przeplynać kawał dosc duzej i silnej rzeki z napedem praktycznie na "dwie rece only".

W wannie potrafie usnac :>
    Chyba...chyba lubie wode :>
  • sylwiaczq

Jasne że lubię...

jeziora...... hmmmmmm ... uwielbiam ...
    morze... hmmmmmm... uwielbiam - ale nie zatłoczone
    ciepłą kompiel z pianką - achhhhhh,,,, nawet czasem zasnę...
    pić ... też lubię - zcasem zalewam swój organizm 3-4 litrami...

kałuże, bagna, i wodę lejącą sie z nieba - nie koniecznie!!
  • 100% cukru w cukrze

zdecydowanie tak: wanna, prysznic, zaglowka, basen, ale nie plywam "luzem" ani w jeziorze ani w morzu, bo cykorze. kiedys sie topilam i moze dlatego.
  • agata

Kapiele w wannie uwielbiam. Moge godzinami siedziec.
    Letni deszcz rowniez.
    Plywac nie umiem. Jak wchodze za daleko do jakiegos jeziora to zaczynam sie bac. Moze dlatego, ze jak bylam mala to sie troche podtopilam w rzece i teraz mam jakas blokade psychiczna.
    Na Morze moge patrzec godzinami i chodzic po brzegu. Ewentualnie wejsc, ale najwyzej do pasa :P
  • Gizmosława Von Dziaberłok

woda rządzi.....; ) o 3 rano wstawać i wypływać kajakiem na środek jeziora żeby pooglądać wschód słońca, taplać sie [pijawki to pikuuuś; P] gdzie popadnie... ostatni odchył z wodą był całkiem niedawno.. około 7*C na dworze, ja z dwoma znajomymi w kurtkach, glanach... no ale po kałużach trzeba było poskakać, potaplać sie... poleżeć :P:P zasneliście kiedyś na kajaku..? xD buehehe
| |

Grono dla wszystkich tych, którzy urodzili się pod jedną z gwiazd gwiazdozbioru Aquarius. (Wo...

Fotki

Miejsca grona (1)