Wodniki [52427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LeśnyWilk

Miejscie zrozumienie!
    Walcze z forum od poltora tygodnia jednak, gdy juz je zrobilem w niedziele w nocy, poszedlem spac o po 4tej... wstalem okolo 11 i?
    Forum siadlo... nie tylko one...
    Siadly wszystkie moje (niekomercyjne, spoleczne) stronki...
    Nie wiem, czy to chwilowa zmiana w serwisie w ktorym mialem konto (kilka lat tam adminowalem nat takim portalikiem i konto bylo pozostaloscia).
    Sa dwa-trzy wyjscia albo dostane z powrotem prawa na www, albo zostawia mi tylko ftp'a (obecny stan na to wkazuje) albo wogle mnie wywala.
    Juz napisalem wniosek, ze jako 'spoleczniak' potrzebuje miejsca na umieszczanie prac iscie spolecznych, ale czy zrozumieja? Czy w XXI wieku ludzi stac na troche wyrozumialosci i wsparcie?
    Przecie 100mb i 1baza mysql'a to niewiele...
    Te strony nie byly nawet super odwiedzane max 20-40x/ dzien (choc jedna i 50...) czyli prawie zerowe zuzycie lacza serwisu glownego...

Ehh!
    Apel do Was
    - Jesli ktokolwiek jest/ma znajomosci/cokolwiek zwiazanego z hostingiem i jest w stanie zalatwic dla mnie niewielkie konto to bede wdzieczny.
    Tylko dla stron niekomercyjnych i ich nie ma az tak wiele, bo czasem sie zmieniaja. Jedna zamykana, inna sie otwiera... Zalezy kto ze znajomych potrzebuje i na co. Najczesciej sa to gry. Malo tez jest na bazie mysqla, bo staram sie all wrzucac do baz 'txt'owych' (kto sie zna ten wie o co chodzi). W ten sposob mam sam mniej pracy jesli wlasciciel (ja tylko adminkuje) chce sie 'wyprowadzic' badz zmienic www, badz miec kopie np. newsow.

Oczywiscie moge podac wiecej danych o sobie jesli ktos by potrzebowal takowych, (ze np nie ukrywam sie i nie jestem oszustem czy cos..:P wiecie net-to wielka sciema i trzeba uwazac). Np po nicku, a po mailu lub gg to prawie od razu mozna znalezc miejsce zamieszkania i to nie po IP... tylko przez nieuwage wlascicieli owych przydomkow/adresow hehm...

Once more: HELP NEEDED!
  • Grono.Net

przykro mi... ja się jeden nie znam.. dwa nikt znajomy nic... trzymam kciuki.. i wierzę.. ot.. złośnicy los
  • LeśnyWilk

Wlasnie odzyskalem pelnie wladz na sterami kontem na mmogspocie.

W tym miejscu prosze ten wortalik odwiedzac, albo choc obejrzec:) http://www.mmogspot.pl
    Bardzo fajny, przejrzysty:)

Jutro wieczorem (teraz padam z nog, dopiero do domu wrocilem, a wyszedlem o 7) postawie forum,
    tak wiec prosze wstrzymac sie przed otwieraniem
    nowych watkow - jutro wielki dzien, a wlasciwie
    noc. Wodniki otwieraja swoja strefe w necie:))
  • Laika

Strach się bać.; >
  • LeśnyWilk

Yhh byly drobne problemy z baza - wlasnie wrzucam i ustawiam:)