Wojciech Cejrowski [1248]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tuś tuś

Już w tę niedzielę, 7 stycznia 2007r., pierwszy odcinek z cyklu dwunastu reportaży p.t.: "Wojciech Cejrowski boso przez świat"
    TVP 2: Niedziela 10:00
    "Filmowa gawęda pełna dygresji i żartów, urozmaicona prezentacją kultury ludowej odwiedzanych regionów świata oraz rozmowami z miejscową ludnością. W pierwszą podróż Wojciech Cejrowski wyruszył do Meksyku. Widzowie poznają kulturę mariachich, będą towarzyszyć muzykom podczas wykonywania serenad pod oknem dziewczyny, będą też świadkami rozmowy z krawcem. Poznają życie meksykańskiego wieśniaka, odwiedzą typową hacjendę i jej mieszkańców, spotkają Indian, a także poszukają w lokalnej muzyce elementów słowiańskich."
    Czas trwania - 30 minut
    :D
  • Bati

już nie mogę się doczekać...
  • Anka.

Nawet się poświęcę i wcześniej wstanę; ]
  • Anonim

Ogladamy jutro wszyscy :)
  • szkoda że program trwa tak krótko :(
  • Tarbagan

szkoda że jutro pracuję,...
  • ADmuz

Nieeeeeeeeeee.......... nie bedzie mnie.... jak zreszta w kazda nedziele o tej godzinie..........; ( buuuuu
  • Anonim

program wyszedl super. Niespodziewałem się takiego efektu :):)
    Pzdr!
  • Anka.

No świetne był ten program! Ma tylko jedną wadę- stanowczo za krótki jak na coś, co emitują raz w tygodniu :) A co was najbardziej w nim zaskoczyło? Bo mnie chyba chipsy z teczek...
  • Bati

Ciekawy program, a poza tym własny i niepowtarzalny styl prowadzenia programu. Z niecierpliwością czekam na kolejne odsłony.
    Fajna anegdotka jak leciały już napisy;]
  • Tuś tuś

No tak.. A ja przespałam:(
    Czekam na powtórki na TV Polonii, z pewnością będą..;]
  • Diana

A mi sie średnio podobał...tzn nie sam WC i miasto ale realizacja...taka strasznie chaotyczna (też sie poświęciłam i specjalnie wstałam wcześniej!!)
  • Laura

Mnie się program bardzo podobał. Mam nadzieję, że nie wydarzy się nic co przeszkodziłoby mi obejrzeć kolejny :) i kolejny i kolejny ...:P
  • Kasia Katarzyna

program był świetny! czipsy z teczek i anegdotka końcowa super; )
  • Pitu

1 program był świetny i zgadzam sie ze jest za krótki, ale juz druga cześć była bardziej monotonna co zaowocowało mniejszą ilościa ciakawostek typu - bubu lubu; )
  • ADmuz

Czy ktos wie kiedy powtorki beda transmitowali???
  • Mellon

Czy ktoś może nagrał te odcinki, i mógłby je wstawić na jakiegoś torrenta??Dzieki
  • Tuś tuś

To byłby dobry pomysł, bo ciągle za długo śpię w te niedzielne poranki..;]
  • mi-haó; ميخاو

No i jak przewidywałem, program zaczyna się robić kijowy, bo pomału hyba wyczrpała sie ilość państw Ameryki Południowej i Środkowej, to zaczął jeździć do Afryki. Szczerze mówiąc co on ma wspólnego z Senegalem to nie wiem. Po francusku mówić nie potrafi, wiec wziął za przewodnika jakiegoś Murzyna. Równie dobrze to ten bamboo mógłby prowadzic ten program bez p.Wojciecha.
  • Laura

To jest "Boso przez ŚWIAT" ,a nie " Boso przez Amerykę Południową" :)
| |

Nie trzeba darzyć tego człowieka sympatią, żeby lubić jego książki;)jest jaki jest ale ksią..

Fotki

Miejsca grona (0)