-
Anonim
Buquet:
pomysl na role calkiem fajny, nieco inny ten Buquet od tych znanych z filmu i ksiazki, ale na plus... bardzo sympatyczny duet z Ania S.
Licytator:
podoba mnie sie dobra dykcja przy duzej ilosci mowionego tekstu... :-)
tylko szkoda, ze sam tekst tlumaczenia licytacji niestety nie jest zbyt trafiony i malo oddaje klimat XIX Francji...
a Wy co myslicie ?? ja osobiscie zaluje, ze WP nie zagral Firmina... ale coz... wola nieba heh...
-
Cysia
Stanowczo zbyt mała rola trafiła mu się w Uwo :( Licytator - również podziwiam za dykcję. Poza tym ma pomysł na rolę, co spektakl to inna intonacja, w inny sposób wypowiadane kwestie :D
Bukiet - 'Bóg mi świadkiem...' jest świetne, ale wolę scenę z baletnicami i lassem :D szyderczy śmiech i mroczne opowieści :D super :D -
beti
Wczoraj pan Wojtek dał czadu w scenie z baletnicami. Co za śmiech! :D Świetny Buquet, ale to taka mała rólka... Uważam, że byłoby dużo lepiej dla warszawskiej inscenizacji, gdyby nasz Ulubieniec na zmianę z panem Kubą grał Fiirmina (bo reprezentują podobny temperament komediowy), zamiast dość sztywnego pana Grzesia, który o wiele lepiej sprawdza się jako Lefevre i policjant. -
Anonim
-
-
Anonim
w sobote 28.02. Wojtek Paszkowski zagra (nieoczekiwanie) dwa spektakle Upiora... oczywiscie w roli Buqueta i Licytatora...
pozdrawiam :-) -
Anonim
>madzia cuperek napisała:
>w sobote 28.02. Wojtek Paszkowski zagra (nieoczekiwanie) dwa
>spektakle Upiora... oczywiscie w roli Buqueta i
>Licytatora...
>
>pozdrawiam :-)
niestety, Wojtek P. jednak nie zagra w najblizsza sobote... -
Justyś
Na stronie Romy widnieje iż zagra w spektaklu 19.09 nie wiem na ile to prawda -
Anonim
>Selena napisała:
>Na stronie Romy widnieje iż zagra w spektaklu 19.09 nie
>wiem na ile to prawda
tak, to prawda -
Anonim
w najbliższą sobotę 16.01. Wojtek Paszkowski zagra w Upiorze - Buqueta/Licytatora...
pozdrawiam :-) -
Anonim
w maju Wojtek Paszkowski zagra kilka razy w Upiorze - Buqueta/Licytatora...
pozdrawiam :-)