Wojciech Paszkowski [36]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Buquet:
    pomysl na role calkiem fajny, nieco inny ten Buquet od tych znanych z filmu i ksiazki, ale na plus... bardzo sympatyczny duet z Ania S.

Licytator:
    podoba mnie sie dobra dykcja przy duzej ilosci mowionego tekstu... :-)
    tylko szkoda, ze sam tekst tlumaczenia licytacji niestety nie jest zbyt trafiony i malo oddaje klimat XIX Francji...

a Wy co myslicie ?? ja osobiscie zaluje, ze WP nie zagral Firmina... ale coz... wola nieba heh...
  • Cysia

Stanowczo zbyt mała rola trafiła mu się w Uwo :( Licytator - również podziwiam za dykcję. Poza tym ma pomysł na rolę, co spektakl to inna intonacja, w inny sposób wypowiadane kwestie :D
    Bukiet - 'Bóg mi świadkiem...' jest świetne, ale wolę scenę z baletnicami i lassem :D szyderczy śmiech i mroczne opowieści :D super :D
  • beti

Wczoraj pan Wojtek dał czadu w scenie z baletnicami. Co za śmiech! :D Świetny Buquet, ale to taka mała rólka... Uważam, że byłoby dużo lepiej dla warszawskiej inscenizacji, gdyby nasz Ulubieniec na zmianę z panem Kubą grał Fiirmina (bo reprezentują podobny temperament komediowy), zamiast dość sztywnego pana Grzesia, który o wiele lepiej sprawdza się jako Lefevre i policjant.
  • Anonim

• Anonim

w sobote 28.02. Wojtek Paszkowski zagra (nieoczekiwanie) dwa spektakle Upiora... oczywiscie w roli Buqueta i Licytatora...

pozdrawiam :-)
  • Anonim

>madzia cuperek napisała:
    >w sobote 28.02. Wojtek Paszkowski zagra (nieoczekiwanie) dwa
    >spektakle Upiora... oczywiscie w roli Buqueta i
    >Licytatora...
    >
    >pozdrawiam :-)

niestety, Wojtek P. jednak nie zagra w najblizsza sobote...
  • Justyś

Na stronie Romy widnieje iż zagra w spektaklu 19.09 nie wiem na ile to prawda
  • Anonim

>Selena napisała:
    >Na stronie Romy widnieje iż zagra w spektaklu 19.09 nie
    >wiem na ile to prawda

tak, to prawda
  • Anonim

w najbliższą sobotę 16.01. Wojtek Paszkowski zagra w Upiorze - Buqueta/Licytatora...

• Anonim

w maju Wojtek Paszkowski zagra kilka razy w Upiorze - Buqueta/Licytatora...

| |

Wielu Artystów TM Roma ma już swoje Grono. Sądzę, że również i temu Artyście się należy.....

Fotki

Miejsca grona (0)