Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gwiazdor

Jeśli uważasz że jesteś dobrym wokalistą, lubisz klimaty machinhead, slipknot, jestes z Warszawy i chcesz śpiewać w kapeli to odezwij sie. Szczegóły na gg1885893
  • ruda zołza :)

TO JA!!! :D

żartuję, ja już z Dexem gram już w jednym zespole, ale polecam go wszystkim hardkorowym wokalistom, to świetny gitarzysta! a ten projekt, do którego zaprasza będzie rewelacją, jak tylko znajdzie wokalistę:D :D
  • Gwiazdor

ooo widze ze jestem obserwowany wszedzie na tym gronie:)

w kazdym razie dzieki za rekomendacje:)
  • Gwiazdor

• Gwiazdor

• Jurek

a jaki ma to byc typ wokalisty?
    ...co ma potrafic: spiewac melodycznie (jak Corey) , growlowac, czy krzyczec (jak Robb... a moze jak Corey) ...czy wswzystko naraz ...macie jakies wlasne kawalki ...demka, czy cos?
  • Gwiazdor

Chodzi nam o melodyjny spiew, i krzyk z powerem. Jasne ze mamy wlasne kawalki ale są one narazie zapisane jako nuty w .midi jesli to ci nie wystarczy to przyjdz do nas na probe to uslyszysz nas na zywo.
  • SkrzydłaDlaMarii

No sluchaj stary, zapraszamy na probe.Ideałem bedzie dla nas wokalista z Killswitch Engage, ale spróbuj sił u nas, moze Co sie spodoba
  • Jurek

sorry za zwloke...
    niestety z tym darciem to nie dla mnie...
  • ol]grwghtehwrg.

a może ja ??
  • Yagoor Pogotowie Komputerowe

No proszę, interesujące
  • zevuv

interesuje was wokal polskojezyczny?
| |

Zapraszam do dyskusji wszystkich wokalistów... i nie tylko:) Tekściarzy i muzyków, amatorów i pr...

Fotki

Miejsca grona (1)