-
Eldrin
Nie wiem co i gdzie macie zamiar robic drugiego kwietnia (02.04.05 - sobota), ale jesli ktos bylby w poblizu Kolobrzegu to zapraszam do Latarni Morskiej gdzie ok 20.00 odbedzie sie koncert. Zagra: szczecinski T.R.I.S. (The Rest Is Silence) oraz kolobrzeska Banda Puchatka.
Info na: http://www.tris.glt.pl oraz http://www.bandapuchatka.prv.pl.
Zapraszamy :) -
dmilith
-
Eldrin
-
Anonim
To ja zrobię konkurencję
i zapraszam również 2 kwietnia (sobota)
do warszawy --> KLUB PROGRESJA
na koncert "Pro-Fans"
czly mix muzyków i mix coverów,
dużo wesołego słuchania,
a można będzie na scenie zobaczyć osoby
znane z różnych warszawskich zespolów :)
Wjazd tylko 5zł..
Zapraszam ja i Meshhugger,
bo oboje tam się pokażemy :) -
-
Eldrin
W kazdym razie dzien bedzie fajny, bo gdzie kogo nie poniesie tam bedzie muzyka... :D -
Anonim
>Zapraszam ja i Meshhugger,
>bo oboje tam się pokażemy :)
prezentujac swoje anielskie głosy; ] -
Anonim
i wiecie co..?
BYŁO MISTRZOWSKO!!!!!!
oby wiecej takich koncertów!!!!!
-
Anonim
az sobie zdjecie do profilu dodalem , jak by ktos nie wierzyl ze mnei wpuscili na scene; ] -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
nawet matka mnie nie poznala na tym zdjeciu; ]
I'm in league with the devil; ] -
Anonim
-
Eldrin
hehe... niezle... i swietne foty...
u nas sie narobilo, i w piatek koncert zostal odwolany (z powody zdrowia Papy i tego ze nie wiadomo co i jak bedzie na wtedy)... w sobote ok godziny 13 telefon "Łasica, dacie rade dojechac na 20, chcemy jednak zagrac"... no to obdzwaniam wszystkich... basista robil na dzialce, gitarzysta prawie wyjechal, klawiszowczyni gdzies w jakims lesie... ale wszyscy na tak i ze damy rade... potem basista najeczal jeszcze troche ale w koncu zapakowalismy sie w jeden samochod ze sprzetem (dalismy rade, bo chlopakiz Bandy nam nawet wiosla chcieli pozyczac bylebysmy tylko wsiedli i przyjechali)...
koncert mial byc o 20, my ok 19.30 bylismy w Kolobrzegu... wow... trafilismy do Latarni, krotka proba instalacja i po 21 zaczal sie koncert... juz dawno nie gralismy z tak dobrym naglosnieniem (mimo ze sala fatalna do naglasniania bo niska, okragla, z wielkim slupem na srodku... to parter latarni morskiej)... nie bylismy "gwiadami wieczoru" ale przyjeto nas milutko i bylo naprawde swietnie... po zakonczeniu naszych kawalkow (no bysmy zabisowali jeszcze i bym sklad przedstawila) wpadl szef klubu i mowi co sie stalo... ups... taka lipa troche... ludziom miny zrzedly... ale po przerwie podjeto decyzje ze Banda tez zagra... chlopaki sie rozstawili i zaczeli jechac... kurna, wymiataja... maja nowego palkera co jakas trase z Ironami jechal (naszemu palkerowi mina zrzedla) i maja teraz kopa do roboty (ale odkad pamietam niezle grali)... po dwoch kawalkach znow wpadl na "scene" szef i przerwal koncert, bo sasiedzi policje wezwali bo to nie chwila na glosne granie... no coz... grzecznie sie spakowalismy, pojechalismy cos zjesc i imprezka...
wyjazd naprawde swietny... mimo ze spalismy 3 godzinki, ze kumpel prowadzacy wracal zkacowany troszke to naprawde bylo extra... :D
-
dmilith
eh... lezka sie w oku kreci ze mamy sklad... material... a nie mamy ani gdzie, ani jak sie spotkac i pocwiczyc... o nagrywaniu nie wspomne... :/ nie cierpie koszalina...
:/
-
Eldrin
gdzie - Szczecin, klub Kontrasty
kiedy - 9 maj (poniedzialek)
start - 19.00
wjazd - 5zl
Zagraja:
Hard To Swallow
T.R.I.S. (The Rest Is Silence)
Banda Puchatka
Zapraszam :) -
Anonim
Zapraszam na koncert mojego skrrrrrromnego zespołu ... "Mama Szpieg" 6 maja 2005 r. na juwe politechniki w Studni....See Ya! -
MARIAN
A JA zapraszam 7.maja na Koncert Archangelica, April Ethernal i Nerwica Natręctw....
Zapraszam Zabawa Murowana...
Prawda Layla?? :D
Prawda Mess :D -
Anonim
-
Jahlove
A ja zapraszam do Proximy we wtorek najbliższy 26 kwietnia o 19:00, gram i śpiewam w zespole The Relievers. -
Doti
A ja zapraszam 26 kwietnia o 19:00 do Nemo na Warsaw Mosh Day VII gdzie z obecnym projektem bedziem grac:P
Jahlove konkurencyjny koncerto hehe:P chociaz to pewnie zupelnie inna jazda muzyczna:P