-
Krzysioo
Czy nie irytuje was, że w miejscu chyba jedynego, poza Olimpią, stadionu na Woli, gdzie można było sobie trenować bieganie rosną teraz krzaki i niedługo powstanie jakieś głupie osiedle dla bogatych nie-wolaków? -
Anonim
Irytuje bo cholernie blisko mieszkam :/ głupota kompletna, jakby innych miejsc nie było... -
Anonim
Takie juz sa pojebane wladze PISuaru. Olimpii nigdy nie oddamy chociaz plany sa podobne co do Sarmaty. Cale szczescie,ze Olimpia ma wiernych kibicow ktorzy w razie czego poloza sie pod fundamentami tych budynkow he he -
Michał Gee.
No właśnie zlikwidować wszystko i kurwa nic nie będzie, żadnego sportu, i jak mamy mieć kiedyś dobrą piłke skoro wszystko likwidują a co budują to zamykają? patrz sp. 139!
Olimpie mieli burzyć i stawiać bloki ale były sprzeciwy i narazie gdzieś ten plan zniknął... Były kiedys słuchy że od poczatku tego roku już miało jej nie być! -
-
MAJKEL
Ja to miałem nadzieje ze ktoś wykupi Sarmate i ją wyremontuje...ale niestety to były tylko marzenia :/
Szkoda
ALOHA -
Krzysioo
Roman Abramowicz mógłby kupić Sarmatę. Wyobrażacie sobie taki finał ligi mistrzów jak np. Real-Sarmata?; ). -
Anonim
-
Krzysioo
Istnieje niezerowe prawdopodobieństwo, że Sarmata wróci! Reaktywacja Sarmaty jest jednym z punktów programu wyborczego nowowybranego posła PO - Michała Szczerby. -
Piotrek
Słyszałem ,że miasto ma dać inwestorowi inny teren pod zabudowe a na Sarmacie ma powstać kameralny stadion .
A wiecie co się dzieje w Jordanku?? Jakieś inwestycje tam poczynili nowy budynek wybudowali... -
(P)aweł K.
>Chaber say: fuck the system napisał
>Takie juz sa pojebane wladze PISuaru. Olimpii nigdy nie
>oddamy chociaz plany sa podobne co do Sarmaty. Cale
>szczescie,ze Olimpia ma wiernych kibicow ktorzy w razie
>czego poloza sie pod fundamentami tych budynkow he he
Jesteś w błędzie to nie decyzja PiS. - Między innymi władze PiS Warszawa Radni próbowali walczyć z osiedlaniem Olimpii ( nie wiem jak to się teraz ma). -
Maciek ja tylko żartowałem
>Peter napisał
>Słyszałem ,że miasto ma dać inwestorowi inny teren pod
>zabudowe a na Sarmacie ma powstać kameralny stadion .
>A wiecie co się dzieje w Jordanku?? Jakieś inwestycje tam
>poczynili nowy budynek wybudowali...
Właśnie! Co z Jordankiem? Jak tam byłem ostatnio to nie było niczego. Zepsute boiska do nogi i do kosza, niszczejący budynek i... krzaki. Po co to komu? Nie lepiej było zostawić to tak jak dawniej... -
Młody
na sarmacie nic nie bedzie postawili na kilka miesiecy ochrone z psem a teraz ja zabrali i mozna znowu lazic po sarmacie szkoda tylko że bez bramek i boiska :/ a co do jordanka to remontuja i jaies lepsze boiska zrobią; )
mam nadzieje ze sarmata wroci !! -
.:.Kali.:.
Sarma stała się wybiegiem dla cholernych mocherów i wychodkiem dla psów, władze nie mogą na tych terenach postawić nic innego poza obiektem sportowym, maja powstac podobno jakies tam boiska, ale pewnie i tak to gówno prawda - spędziłem na sarmacie najlepszy okres moich beztroskich chwil z piłką...RKS SARMATA - SARMA BOYS zawsze z tobą...(S) -
Michał Szczerba
damy radę, pozdrawiam Michał
W ogrodzie jordanowskim w wyniku mojej interwencji -w tym nowym roku powstanie 5 nowych boisk: piłka nożna, ręczna, siatkówka, hokej..., koszykówka i plac zabaw.
Inwestycja za 2 mln..
ps. w sprawie Sarmaty będę potrzebował Waszej pomocy, zamówiłem ekspertyzy prawne w sejmie, a potem nacisk na HGW... -
.:.Kali.:.
Te szczerba trzeba było się tak garnąć jak Sarma jeszcze stała, a nie mysleliście o ludziach którzy poświęcili życie dla tego klubu i dla takich jak ja, małolatów którzy chcieli coś osiągnąć!!!!!! zwrócisz posade trenerowi Janeczkowi?? -
Krzysiek H.
-
matek364
tak samo jak na lazurowej miało byc metro robione za pare lat a teraz sie wile budują -
Piotrek
> Te szczerba trzeba było się tak garnąć jak Sarma jeszcze stała, a nie mysleliście o ludziach którzy poświęcili życie dla tego klubu i dla takich jak ja, małolatów którzy chcieli coś osiągnąć!!!!!! zwrócisz posade trenerowi Janeczkowi??
mam podobne zdanie jak Radek,że można było działac wcześniej już z 5-6 lat temu było wiadomo ,że Sarmata chyli się ku upadkowi i wtedy w radzie dzielnicy można było poczynic inne ruchy.(np. przejąc klub)
A teraz po Sarmacie została tylko piękna historia i pastwisko(trudo to nazwac boiskiem)ale jeszcze mam nadzieje ,że za na Wolskiej powstanie mały kameralny stadion (tak na 2-3 tys.) pozdro -
Krzysioo
>.:.Kali.:. napisał
>Te szczerba trzeba było się tak garnąć jak Sarma jeszcze
>stała, a nie mysleliście o ludziach którzy poświęcili
>życie dla tego klubu i dla takich jak ja, małolatów
>którzy chcieli coś osiągnąć!!!!!! zwrócisz posade
>trenerowi Janeczkowi??
Kultury, k****, kultury.
Czy to, że trener Janeczek stracił posadę a ty nie zostałeś zawodnikiem Realu (czy tam Barcelony, jeśli wolisz :P), to znaczy, że w ogóle nie ma sensu reaktywować Sarmaty? Pomyśl o tych małolatach, którzy dopiero teraz będą chcieli zostać piłkarzami albo po prostu wolą sobie pograć w piłkę zamiast pić i kraść. -
He(L)ga =D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem