Warszawa Wo(L)a [3325]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marek Krawczyk

W pięciu ostatnich meczach seniorzy zdobyli 13 ptk. Odrabiamy po woli straty z trzech pierwszych kolejek. Jesteśmy obecnie na czwartym miejscu.

Wyniki:

Naprzód Brwinów II - Sarmata 0 : 4
    Jedność II Żabieniec - Sarmata 2 : 3
    Sarmata - Mirków 4 : 3
    Berło - Sarmata 1 : 1
    Orzeł Suchostruga - Sarmata 0 : 2

Zapraszam na treningi.

• marek Krawczyk

Aktualna tabela.

Klasa B 2009/2010, grupa: Warszawa III

1. Kosa Konstancin (Konstancin-Jeziorna) 7 21 43-6
    2. Przyszłość II Włochy (Warszawa) 7 19 38-17
    3. GC United Gassy 8 16 34-21.
    4. Sarmata Warszawa 8 13 20-27
    5. Świt II Warszawa 7 12 17-19
    6. RKS Mirków (Konstancin-Jeziorna) 7 12 18-17
    7. FC Płochocin 8 10 26-28
    8. Grom Prace Małe 7 10 20-17
    9. Płomień Kotorydz 7 7 10-25
    10. Berło Warszawa 7 7 13-27
    11. Jedność II Żabieniec 8 4 23-32
    12. Orzeł Suchostruga 7 4 10-18
    13. Naprzód II Brwinów 8 1 13-31
  • marek Krawczyk

Oglądajcie w dniu jutrzejszym albo pojutrze TVP INFO o godzinie 18.00 lub 21.45 będzie program poświęcony naszej Sarmacie. Dowiemy się od pewnych ludzi o budowie nowego stadionu dla klubu i trudnościach w jej realizacji. Będzie naprawdę ciekawie,. zapraszam.
  • marek Krawczyk

Oglądajcie w dnu jutrzejszym lub pojutrze TVP INFO o godzinie 18.00 lub 21.45 będzie program poświęcony Sarmacie . Dowiemy się co dalej z klubem i jego stadionem. Myślę, że będzie ciekawie. Zapraszam.
  • marek Krawczyk

Seniorów czekają jeszcze dwa mecze w rundzie jesiennej. Pierwszy z Gromem Prace Małe i na zakończenie rundy z liderem samym Kosą Konstancin. Obecnie zajmują czwarte miejsce w tabeli i być może utrzymają je do zakończenia obecnych rozgrywek. Szkoda, że na początku nie było tak jak w chwili obecnej ustabilizowanego składu. Teraz chłopaki są w stanie wygrać z każdym przeciwnikiem z naszej grupy. Zapraszam na stadion Bemowskiego OPN na spotkanie z Kosą Konstancin. Termin podam w późniejszym okresie, ponieważ rozpatrujemy przełożenie tego meczu z planowanej wcześniej niedzieli na sobotę. Trampkarze tydzień temu zakończyli swój udział w rozgrywkach, w których zajmują piąte miejsce. Żacy wypadli trochę lepiej od swoich starszych kolegów, bo są na trzecim miejscu za OSIR Żyrardów i Polonią Warszawa. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich prawdziwych sympatyków trzymających kciuki za Nową Sarmatę.
  • Ernest:]]

Cześć wszystkim; ]

Ja gram w Sarmacie 98, a sezon zakończyliśmy na 3 miejscu.; ]
    http://rkssarmata.pl/ - link na naszą stronę; ]

Trenuje nas Tomasz Kycko.; ]
    Dla mnie świetny trener;]
  • Anonim

3mam kciuki za Sarmatę. Mam do niej wielki sentyment- jako dziecko chodziłam w okolice jej stadionu na spacerki z rodzicami i jeździłam zimą na łyżwach na zamarzniętej ślizgawce, potem biegałam w podstawówce, w gimnazjum wreszcie podziwiałam piłkarzy... A teraz nie mogę patrzeć na postadionowe ruinki :( Mam nadzieję, że "Sarmacka Duma" będzie siłą drużyny:) (nie wiem, czy pamiętacie tamto graffiti?)
| |

Najfajniejsza dzielnica w mieście. Wola dla Wolaków :). Regulamin grona Warszawa Wo(L)a: 1.Zanim...

Fotki

Miejsca grona (6)