Wola Park [340]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mc
  • Anonim

bleee,ptasia grypa:)
  • Żulinka

Zjedzenie rotilli w MC albo longera w KFC albo lodów [tam przy KFC] jest obowiązkiem, gdy jest się w WP :P
  • Anonim

:PPP Ja ich nie jadlam!! Dobre?? heh...ja lubie najbardziej MC ale lody z polewa czekoladowa!!!!!!!!!!!!!! Mniami.....:D

• Anonim

Spóbuj-warto- są pycha:)
  • The Happywoman

ja jadłam zarówno tortille w MC jak i longera KFC. Właściwie to jem za każdym razem jak tam jestem a jestem tak kilka razy w tygodniu jak dobrze pójdzie.; )
  • The Happywoman

nikt nic więcej nie napisze?
  • Piotrek

a ja czesto bywam w MC :] podwujny Mc royal :P mniam
  • The Happywoman

ja też bywam często ale preferuje coś innego:P
  • Ada

ziemniaczki w mc donaldzie! oh yeah ziemniaczki rulez!
  • The Happywoman

a tego w MC jeszcze nie jadłam, ale musze się skusić:P
  • Ada

tak ziemniaczki wymiatają:-))) do tego duże lody z polewą czekoladową:-)))) i shake czekoladowy... albo lody w ice landzie...
  • The Happywoman

no łasico Twoja propozycja jest niezwykła. Nigdy nie jadłam lodów z ziemniakami i nie popijałam tego shake czekoladowym. Ale może kiedyś spróbuje:P
  • Ada

Do ziemniaczków wszystko pasuję!
  • The Happywoman

no wiesz ja bym się nad tym zastanowiła czy tak aby napewno wszystko pasuje. Wg. mnie to nie bardzo, ale mogę się mylić:P. Ale wiem jedno nie skusze się na połączenia, które mnie nie przekonują. Nie mamy mowy.
  • Anonim

Ja najbardziej lubie jak to ktoś nazwał "ptasią grype" :PP Longery, filety, kukurydze i te sprawy, a w tych kotletach z Mc to cholera wie co jest;/ kurdesz ale to wszystko ma tyle kalorji..czy kiedykolwiek rozejrzeliście sie po WP tam gdzie są restauracje i zastanowilisie cie czemu nie jecie gdzie indziej...np nie w KFC albo McDonaldzie? w zasadzie tam też jest jedzenie...
  • Anonim

HeHe ...No byc w Wp i nieodwiedzic kfc...To poprostu niewaga :):)
    No poprostu jemy tam bo jestesmy przyzywczajeni ..Zreszta wole zjęsc ta ptasią grype w formie twistera ktorego bardzo lubie niz jakes rozciapane ziemniaki i kawal mięcha...Lub jakis bardzo tłusty kebab...Wiec udaje sie zasze do KFC ...:)A no i Monisia zawsze tak mowimy po tym jak cos zjemy w KFC ...hehe :)Buziaki kotku :*:*
  • Anonim

To po 10 idziemy do KFC:PP hehe po naszych urodzinowych zakupkach ofkors..:PP
  • Anonim

No proste :)Trzeba dofinansowac KFC ktore i tak ma pewnie od ch**a kasy :)Ale spoko spoko :):)
  • Anonim

Ale będziemy grube:P Zgdajesz sobie z tego sprawe??:PP