-
Łukasz
Ludzie wpadnijcie na turniej w Sobote 4 czerwca na Huragan. Calodniowa impreza bedzie.
http://www.break.pl/pokaz_zawody.ph... -
Naasson
fajnie by było dotrzec i pogapic sie troche :D
z tego co widze to jakos konkretniej impreza zacznie sie od czwartej, a o 5:30 oficjalne otwarcie... wiec tak całodobowo to raczej chyba nie bedzie, ale i tak fajnie ze w wołominie sie to odbywa.
pozdro i powodzenia -
Siwa
proste że będziemy:))))))))Ziaaaammmm:))
i to z aparatem:)) załatwcie mi jakąś dobrą miejscówe,żeby były dobre foty,to może polecą do break.pl i na wołomińską stronkę hh Cmoka:))w przyszłości:))
pozdro -
Siwa
no proste że wpadamy Ziaaamm:))
ja oczywiście z aparatem,to proszę załatwcie mi jakąś dobrą miejscówke,to może fotki znów polecą na break.pl a w przyszłości na stronkę wołomińskiego hh Cmoka:)))
pozdro -
-
Jac!
hello widzę że sama śmietanka moich znajomych tu siedzi,witam i pozdrawiam.prawdopodobnie wpadnę by podopingować; pokładam nadzieję zią, A Madzior cyknij eXtra foty to mi zrekompensujesz tym mą nieobecnosć,o i czekam na relacje... -
Jac!
hello widzę że sama śmietanka moich znajomych tu siedzi,witam i pozdrawiam.prawdopodobnie wpadnę by podopingować; pokładam nadzieję zią, A Madzior cyknij eXtra foty to mi zrekompensujesz tym mą nieobecnosć,o i czekam na relacje... -
Siwa
głupie grono.trzeba pisaćpare razy wiadomości a i tak nie wiadomo czy je załączy!!!!!!!wwwwwwwwwrrrrrrr rrrrrrrrrrr:))))
spoko Ziam.mam nadzieje ze foty będą no i że w ogóle sie tam spotkamy:)))
pozdro -
Jac!
liczę na to,dobrze że tylko 2 razy wyskoczyło bo chyba z 5 razy wysłałem ,achh taki rok... -
Naasson
kurna Jacu ja myslałem ze i ty pokrecisz cos na parkiecie... zobaczyłbym co potrafisz :P
jak zrobicie jakas fotorelacje to zapodajcie linka plz.
-
Naasson
a u mnie wszystko działa elegancko i bez problemow... za pierwszym razem jak trzeba ! -
Siwa
-
Naasson
-
Siwa
-
Jac!
kurrrwa własnie najleprzego dla naj ziooma i brata pozdrosy i 5piona, łoj trza coś zrobic:)))) -
Naasson
dzieki wielkie za zyczenia !!
Jacu odezwij sie jakos bo mam pare spraw do Ciebie zoioomek!
pozdro, piona! -
Naasson
-
Jac!
to on uczestnik który pzreżył już tyle lat,
że nie pamięta go dziecinny świat ,
kiedy przyjedziesz jak kiedyś do nas na 2 tygodnie obijania WAKACJE piona5 -
Siwa
aby zachować temacik,powiem,że kiedyś musimy sie spotkać wszyscy na borwarku:)))))))))) a może na jakimś grillku:)) i pogadać:))Ziaaaaamuśie:))
pozdro -
Naasson
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Wołomin
- Załóż własne grono tematyczne