-
ALEKSANDRUS
-
We Love House Music
było było ale na 95.1 hehe ja moge sie przyłaczyc do waszej akcji fm :))))))))))))))))))) -
Anonim
radio biba bylo w sumie spoko,napewno nie jedna osoba chcialaby jeszcze posluchac jakis fajnych nutek ktore tam lecialy. Plusem było to,że pozdrowienia byly takie ,,znajome" -
Laureczka;-)
jestem za.w konu Wolomin to Wolomin i raczej wypadaloby zeby bylo ta nasze radyjko;-)wiadomo,bylo jeszcze acid..ale to inna bajka..macie moj glos jak najbardziej na tak;-)buziaki,dajcie znac jesli uda wam sie to zrektywowac;-) -
-
Anonim
ja tez jestem za!! tylko mam jedną uwagę: myśle ze mozna by było zmienić nazwe bo jest oporowo obciachowa x) -
тихий убийца
>P. K. U. napisał
>ja tez jestem za!! tylko mam jedną uwagę: myśle ze mozna
>by było zmienić nazwe bo jest oporowo obciachowa x)
hehehehe ja bym powiedział, że bardziej niż oporowo obciachowa :) zawsze możecie zmienić na "radio imprezka" albo "radio dżampreza" albo "radio live from manieczki" albo po prostu "radio erewań" :) -
Anonim
-
ALEKSANDRUS
tak sie nazywało jak się bawiło
jedna wielka biba
non stop
nieprzespane noce i poranny kac
trochę mi się za tym tęskni
a nadajnik gdzieś jest i to sprawny:)
Zmienić można oczywiście - nazwa jak nazwa
moązna konkursz ogłosić:)
pozdrawiam
ALECKI -
We Love House Music
tak jak ci kolego pisałem :) ja nie widze problemu zeby to odpalic :) antenke mozna zestroic reklae strzelic i bedzie działac : dalej czekam na info od ciebie -
Anonim
łodpalaj!!!! a przetarg na nazwe zrobimy na gronie hehe; p a co tam bedzie grane?? -
We Love House Music
-
тихий убийца
-
Anonim
-
We Love House Music
No itak własnie moi drodzy małe kroki zrobione akcja Rdio "Biba" zaczyna raczkować -
ALEKSANDRUS
-
Ania.
-
misiek
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice