-
Bootel
Jurek przedstawił listę zespołów które wystąpia na tegorocznym Przystanku Woodstock. Są to:
Armia
T.Love
Dezerter
Voo Voo
Ratatam
Farben Lehre
Twinkle Brothers z Jamajki
De Facto
Uliczny Opryszek Oj
The Ślub
Raggedy z Nowego Jorku
Carrantuohill ze Staszkiem Sojką (Carrantuohil dowodzić będzie także sceną folkową)
RAW z Kanady
Zion Train z Wielkiej Brytanii
Wrinkled Fred
Grabaż i Strachy na Lachy
Shahid
W.A.R.N.
Slamming Seed z Austrii
Mech
oraz laureat Złotego Bączka Publiczności za ubiegłoroczny Przystanek Woodstock, zespół Hunter.
Więcej informacji na: http://www.wosp.org.pl/przystanek/2... -
Anonim
-
Anonim
ja za armią nie przepadam... ale Dezerter, T.Love, Hey, Strachy Na Lachy, Farben Lehre I Hunter mniam; > -
Anonim
w tamtym roq byl lepshy squad moim zdaniem... hahaha ucze sie cziksowato m00fffic :) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
Fakt faktem, ale malo jest ciekawych zespolow w tym roku, cos kiepsko wybierali :> -
Anonim
Dokladnie..dlatego nawet nie wiem czy pojade...szczegolnie ze jakos w tym samym czasie jest festiwal im Ryska Riedla w Tychach i zagra tam Dzem i TSA :) Chociaz z drugiej strony szkoda mi troche łódstokowego klimatu..:) -
Grono.Net
-
Owca
-
Anonim
ale ta lista powyzej to sprzed roku lista zgloszonych zespolow:
http://www.wosp.org.pl/przystanek/2... -
Anonim
wiekszosci nie znam, ale to i tak jest niewazne w zeszlym roku tez wiekszosci nei znalam; p a i tak bylo fajnie;] -
Owca
no bo wiekszosc to andergrandowe kapele,o ktorych swiat dopiero uslyszy :P -
Owca
jes! jes! jes! czyli COMA jednak zagra!!! :]]] i nasze sasiedzkie spodnie; D -
Bootel
Wyrażenie przez zespół chęci zagrania na przystanku nie jest jednoznaczne z pewnym występem na scenie. -
mrówisz?
-
Adept
dokładnie - jak sam adres storny mówi - to są zespoły które się "zgłosiły" na woodstock. do ogłoszenia kapel występujących na 100% to jeszcze troszke czasu potrzeba. -
jedyna droga - waska sciezka
-
Garry
-
Anonim
jezeli chodzi o powyzszy post to popacz na date, a na stronce wospu to zespoly ktore chca w tym roku wystapic