-
Anonim
To juz niedlugo..Wszyscy chyba czekamy na X Przystanek Woodstock..Powoli mozemy zaczac odliczac "sekundy minuty...sekundy minuty..godziny i dni.." ( choc dzemu w tym roku tam nie bedzie) A wlasnie..ile jeszcze dni zostalo? Bo moj kalendarz sie zatrzymal na marcu..a nie chce mi sie wstac zeby go poprawic..a reczne liczenie dni to wyzsza matematyka..Tak czy siak..wielkie odliczanie uwazam za rozpoczete.. ( Poloneza czas zaczac..:P ) -
Bootel
A ja zaczynam sie wkurzac i stresowac :(
Pewnie ebdzie problem w pracy bo ciezko bedzie dostac wolne dwa razy w ciagu miesiaca. Ale cóż tzreba miec nadzieję :) -
Anonim
no ja na razie jestem na etapie zarabianie kasy na Woodstock..Tychy..i HunterFest...ale mnie na szczescie nikt nie zatrzyma..:) Tym razem tylko wezme sama namiot..i nikogo nie biore na sepa..w tamtym roku 2 osoby nam sie wpieprzyly do dwojki..a w tym roku w Wegorzewie mielismy czworke na 7 osob..wiec zrezygnowalam ze spania..zajelam sie marlboraskami na zmiane z lucky strikami zapijanymi reddsem i jakims winem..dzieki temu poznalam sporo fajnych ludzi :) w sumie to tez dobry sposob..tylko strasznie zmarzlam..;/ -
Bootel
A ja do szcytna mam cos kolo 70 kilometrow. Calkiem mozliwe ze bede :) -
-
Anonim
ja nawet nie chce liczyc ile ja mam...czemu wszystkie porzadne imprezy odbywaja sie na 2 koncu polski? -
Grono.Net
-
Anonim
-
Grono.Net
nie, kompleksow nie mam, ale Polska B to jest fakt bo wieloma wzgledami jakby sie bardziej zastanowic i dobrze o tym wiesz :) -
EeBe
Ja byłam w Węgorzewie i jak dla mnie bylo super, byliśmy w 3 osoby w trójce i wszystko się zgadzało =) Najbardziej podobało mi się TSA... *-* Na Łudstoku nie będę, ale mam nadzieję pojawić się w Szczytnie, ale co z tego wyjdzie - jeszcze nie wiem =) pozdrowionka ^^ -
Grono.Net
szkoda ze nie bedziesz, bo na udstoku zrobi sie pewnie jakas zbiorke gronowiczow, zeby sie blizej poznac :D -
Faust
Tak zbiorke to sie zrobi ale na durzo durzo winka :d a wtedy zapoznawanie sie bedzie szlo jak po masle :D
-
Anonim
kto przyjmie na siebie obowiazki organizatora? :P
bo ja sie z chcecia pojawie... mimo, ze nikogo [prawie] z Was nie znam... -
plastikowa
-
Anonim
No ja tez bede.Transport juz nawet sobie zalatwilam wiec musze byc.Na bank :) A tez nikogo z tego grona nie znam :) -
foku
-
Grono.Net
bedziemy sie drzec JESTEM Z GRONA, JEST JESZCZE KTOS? i zawsze sie kogos znajdzie, albo dostanie w pysk :D -
plastikowa
-
Anonim
-
Grono.Net
nie, no do udstoka jest jeszcze troche czasu, wiec moze uda sie jakos umowic konkretniej :) -
Anonim
malutko czasu zostalo...2 tygodnie tylko..:) juz sie nie moge doczekac..czas od 30.07 do 7.08 zapowiada sie poprostu bosko ..:)