- 1
- 2
-
DoskaSzalejeIwierzyWprzeznaczeni
czesc! mam pytanie: jak wyglada mniej wiecej II etap egzaminow wstepnych na WOT? jakiego rodzaju jest to rozmowa, moze ktos kto juz studiuje tam pamieta jakiego rodzaju pytania mial, o co wogole komsja moze zapytac?jak wyglada rozmowa o swojej pracy?bede wdzieczna za jakies wskazowki! pozdrowienia! -
Demona
Wiesz, szczerze mówiąc - oni moga zapytać o wszystko. Jest ich pięciu, każdy pyta o co innego. Literatura, historia, teatr wspólczesny, teatr powiedzmy antyczny, recenzja. Pytania od czapy, ale chyba bez założenia, że trzeba śpiewająco odpowiedzieć. Raczej inteligentnie wybrnąć. Ja wspominam miło. Życzę powodzenia, napisz jak Ci poszło i kiedy zdajesz :-) Już po teście? -
Haris Pilton
A ja dzisiaj sobie siedzialam z szanowna komisja na egzaminie:)
Musialam zatykac buzie rekami, zeby sie nie opluc ze smiechu.Moge zrozumiec brak wiedzy( no bo to przeciez kategoria mi bardzo bliska ), ale glupote juz nie.
Moge nawet zrozumiec, jak ktos pisze, ze Bono jest wokalista Bon Jovi.Byleby tylko umial to uzasadnic.
I jeszcze cytat z pewnej panienki, przez ktory prawie spadlam z krzesla.
"No....wiedza panowie, ze ja nie jestem w ogole przygotowana, bo nie wiedzialam, ze jestescie tacy sprawni....."
No, z ta sprawnoscia, to roznie u nich bywa....:)
Ale nie zaluje, ze przez ten egzamin nie poszlam na paznokcie.Bo bylo fajnie:)
-
Demona
Paulinko, to można się pakować na egzaminy?! W ogóle już są? Może pójdziemy w środę :-) ? -
-
Grono.Net
Pamiętacie "Błagalnice"? pliz, nie w środę, w środę zdaję ja, włos mi się jeży na głowie na samo wyobrażenie tych roześmianych wotowych hord, czekających na złoto z ust płynące: kim jest Zbigniew Religa? a Marek Kamiński? hę?;) -
DoskaSzalejeIwierzyWprzeznaczeni
Dzieki za informacje! juz po tescie a zdaje w srode..no i wlasnie zastanawiam sie jakich pyatn mozna sie spodziewac...no nic zobaczymy jak bedzie! dzieki jeszcze raz i pozdrowienia! -
Solveig
pytan mozna spodziewac sie kazdego rodzaju;) czasem nawet nie chodzi o to by na nie odpowiedzieciec merytorycznie, ale by w ogole z czegos takiego wybrnac, najlepiej prezentujac przy tym swoje poczucie humoru (ktore oczywiscie nie zawsze musi pokrywac sie z poczuciem humoru komisji;) ) -
Haris Pilton
Kochana, pewnie, ze mozna sie pakowac na egzaminy:)Siedzisz sobie cicho w katku i trenujesz samokontrole, bo nie mozesz wybuchnac smiechem:)
Jak wiesz, ja jestem juz nie w Warszawie, wiec razem na egzaminy pojdziemy za rok:)
A jak wam dziewczeta poszla rozmowa?
Mialyscie pytanie:
Dokoncz:M jak milosc,B jak.....
.....Borowski:)
? -
Grono.Net
Jak poszła? Było pasjonująco, jak już mówiłam gdziś -o Ninie Terentiew...
Ale widać jakoś poszła, bo od października będę W jak wociara;) -
Haris Pilton
Kongratulejszons!
No to witamy w rodzinie...:)
Ile osob sie dostalo?
A ile chlopcow? -
Grono.Net
-
Anonim
Trochę wam współczuję, bo całe te studia są kiepskie, a program dla pierwszego roku to już nie wiem kto układał... chyba jakieś leśne ludki, bo to totalny bezsens... Ale powodzenia życzę! -
Natalia Staszczak
A ja też chcę sie przywitać! Też sie jakos udało!
Teraz dopiero czuć wakacje- nieważne że burza za oknem.
A i studentów 3 roku, co tak nas ładnie powitali, serdecznie pozdraiwam :) Ups, znaczy Panów Studentów, he he he... -
Anonim
Allora - też się dostałam. Chociaż to chyba cudem. No ale nie ma nic przeciwko. W poniedziałek jeszcze jeden egzamin na UW i wszytsko stanie sie jasne. A jak wygląda taki wolny sluchacz na wocie? Tak tylko pytam... -
UMA GAIVOTA
Star-Boss ty to od razu musisz rozwiac nadzieje. Fakt, ze szczegolnie pierwszy rok jest zalamujacy- ale po co o tym od razu mowic!
gratuluje wszystkim ktorzy sie dostali. A dalej zobaczycie sami... -
Haris Pilton
Wolny sluchacz wyglada tak samo jak student, a czasem nawet jest bardziej wylansowany:)
Nie dostaje ani legitymacji ani indeksu, przez co musi jezdzic na calym bilecie.Chyba ze juz cos studiuje,albo ma ciocie w sekretariacie, ktora podbije mu legitymacje.
Albo ma samochod.
Poza tym, jest lzejszy o 3.000 ,ktore musi zaplacic milej pani w kasie.
Ale wydatek jest przyjemny i sie oplaca, bo na 2 roku jest juz normalnym studentem. -
bu
> :) Ups, znaczy Panów Studentów, he he he...
czy przypadkiem cos Ci nie umknelo?
(uklon dla starej szafy i lwa czarownicy; DDD ) -
Natalia Staszczak
-
Grono.Net
hah:) myśl, myśl..
Kochani współroczniacy in spe, czy Któraś/yś z was podejmuje w tym roku I rok studiów równoległych? Proszę, odpowiedzcie szybko:) -
bu
>no przecież sie staram...
no z takim staraniem ulubienica rektora zostaniesz.. :/
- 1
- 2