-
kami.
wczoraj wieczorem, wszedłszy na grono po kilkudniowej gronowej absencji, doznałam uczucia wstrząsu,pomieszanego ze zniesmaczeniem i znudzeniem nieustającymi 'seansami nienawiści'; ]]]]],ktore miały miejsce na założonym przez samorząd gronie I roku. Jako, ze prosby o oddanie moderacji w NASZE ręce (czyt: pierwszaków), spotkały sie z... właściwie nie wiem z czym, ale zostały absolutnie zignorowane (bo pomysl,by wybrac obiektywnego moderartora, który pełniłby te funkcje OBOK dotychczasowych modów, trzeba chyba uznać za żart), postanowiłam, jako nieopierzony student I roku, zalozyc grono DLA NAS, moderowane PRZEZ NAS. nie wiem, czy umrze ono śmiercią naturalną, czy moze kiedys przejmie funkcje tego pierwszego, ale tak czy inaczej, temat moderacji pierwszorocznego grona uważam za zamknięty.
pozdrawiam,
Kamila aka blessed -
Maniek
no podoba mi sie ten zadziorek :D Nie chcieli oddać nam moderowania, wzieliśmy sobie sami na nowym gronie :D
tylko ten różowy mi nie pasuje ale pprzeżyje; p -
Machlas
-
FABIAN najfajniejszy długopis!
Jak Pani moderator ma czas to niech wyśle każdemu członkowi tamtego grona linka do tego grona oraz informacje dlaczego zostało stworzone.
Proszę się spodziewać teraz ataków... :) -
-
Asia
-
Anonim
Nie bójmy się !!! To grono ma przysłość... Nasz Wielki Moderator teraz ma swoje własne grono LN... Na chwile obecna jes tam 10 postów w tym 1/2 Newtonka.... może tam bedzie mogl dzialac, a nikt m nic nie bedzie zarzucać;) -
Matias
ja tam lubie rózowy hyhyhyh. dobry pomysł choc nie jestem w temacie. od jakiegos czasu nie interesuje sie naszymi sprawami -
ana
-
Rai
-
Rai
-
Kina
Ja też tu jestem:)
Co prawda nie do końca z tym różowym, ale zielony owszem;) -
Jerzy
Założenie tego grona to chyba najrozsądniejsza decyzja jaką można było podjąć :)
Podobnie jak Karolina nie jestem zwolennikiem pinklisty, ale na plastyce w szkole podstawowej uczyli mnie, że jak zmieszamy niebieski z żółtym to wychodzi zielony; ) -
martynella
-
Rai
-
Lady Wrona Rozpaskudzona
popieram tę inicjatywę z całego serca:D
choc wolalabym zebysmy zostali przy zielonym;) -
Dreszcz jr.
-
Machlas
-
jordi