WPiA dla daltonistów! [326]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kami.

wczoraj wieczorem, wszedłszy na grono po kilkudniowej gronowej absencji, doznałam uczucia wstrząsu,pomieszanego ze zniesmaczeniem i znudzeniem nieustającymi 'seansami nienawiści'; ]]]]],ktore miały miejsce na założonym przez samorząd gronie I roku. Jako, ze prosby o oddanie moderacji w NASZE ręce (czyt: pierwszaków), spotkały sie z... właściwie nie wiem z czym, ale zostały absolutnie zignorowane (bo pomysl,by wybrac obiektywnego moderartora, który pełniłby te funkcje OBOK dotychczasowych modów, trzeba chyba uznać za żart), postanowiłam, jako nieopierzony student I roku, zalozyc grono DLA NAS, moderowane PRZEZ NAS. nie wiem, czy umrze ono śmiercią naturalną, czy moze kiedys przejmie funkcje tego pierwszego, ale tak czy inaczej, temat moderacji pierwszorocznego grona uważam za zamknięty.
    pozdrawiam,
    Kamila aka blessed
  • Maniek

no podoba mi sie ten zadziorek :D Nie chcieli oddać nam moderowania, wzieliśmy sobie sami na nowym gronie :D

tylko ten różowy mi nie pasuje ale pprzeżyje; p
  • Machlas

nie cwaniakuj :]
  • FABIAN najfajniejszy długopis!

Jak Pani moderator ma czas to niech wyśle każdemu członkowi tamtego grona linka do tego grona oraz informacje dlaczego zostało stworzone.

Proszę się spodziewać teraz ataków... :)
  • Asia

Popieram koleżankę:) słuszna idea
  • Anonim

Nie bójmy się !!! To grono ma przysłość... Nasz Wielki Moderator teraz ma swoje własne grono LN... Na chwile obecna jes tam 10 postów w tym 1/2 Newtonka.... może tam bedzie mogl dzialac, a nikt m nic nie bedzie zarzucać;)
  • Matias

ja tam lubie rózowy hyhyhyh. dobry pomysł choc nie jestem w temacie. od jakiegos czasu nie interesuje sie naszymi sprawami
  • ana

no to rozpoczelas rewolucje :) yeah!
  • Rai

bry wieczór; >
  • Rai

a moge zostać modem ? bede grzeczny :E

i nawet smsa za 3.66 wyślę :D
  • Kina

Ja też tu jestem:)
    Co prawda nie do końca z tym różowym, ale zielony owszem;)
  • Jerzy

Założenie tego grona to chyba najrozsądniejsza decyzja jaką można było podjąć :)

Podobnie jak Karolina nie jestem zwolennikiem pinklisty, ale na plastyce w szkole podstawowej uczyli mnie, że jak zmieszamy niebieski z żółtym to wychodzi zielony; )
  • martynella

zacna inicjatywa, dziekuje za NASZE grono :)
  • Rai

I nikt się rządził nie będzie; p
  • Lady Wrona Rozpaskudzona

popieram tę inicjatywę z całego serca:D
    choc wolalabym zebysmy zostali przy zielonym;)
  • Dreszcz jr.

rozpoczynamy Kamilo-rewolucje. Jestesmy z toba:) Prowadz wodzu!!!
  • Machlas

przyjmijmy ze rozowy jest bardziej wyrazisty; ]
  • jordi

i ja jestem z wami! :*
  • Anonim

niniejszym dołączyłem :)
  • Zuzanno

nareszcie samorzadni; )
| |

grono studentów I roku Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. Oficjalna Stron...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)