WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ninja

mam u niego w zwykłej sesji.czekam na podpowiedzi z czego pyta itd..chyba nie znajda zastosowania wskazowki osob ze specow ktorych pyta inaczej czy tak samo?prosze o pomoc
  • Anonim

z dupy
  • Ninja

ciebie o zdanie nikt nie pyta ułomie
  • kaszel

To wbrew pozorom bardzo porządny facet. Raczej nie robi krzywdy, a jedynie wyrzuca z prikazem ponownego przyjścia. Nie pamiętam dokładnie z czego pyta, natomiast ze swoich doświadczeń radzę Ci zaopatrzyc się w jego książkę (tak tak, napisał coś dla studentów administracji), mającą niecałe 100stron, która to książka jest po prostu super skryptem jeśli idzie się do niego na egzamin. Ja zwykłej knigi nie otworzyłem, przeczytałem jedynie tą jego autorstwa i po egzaminie.
    pozdr,
  • Anonim

u mnie egzamin wygladal tak wchodze pierwszy z 4 osobami a on zadal pytanie z tych pierwszych 9 stron najgorszego podrecznika na studiach i kazdy moiwl w kolko to samo zadnego pytania z tylu kisazki nie bylo gorszej oceny niz 4 a jak weszla nastepna piatka to ich przetrzepal ze swistakow i ustawy o cmentarzach:) ale koles nie uwalal wiec loozik
  • Lucas

To zalezy od jego humoru...Jak dobry to spoko a jak gorszy to wspolczuje:/
  • Ninja

mam u niego egzamin i zgode petzla (za zgoda instytytutu) musze isc do niego czy nie?
  • Mary

jak ktos chce skrypt JJ to pozycze..uff ja mam juz admina za soba!
  • Anonim

szkoda ze tak pozno bo wlasnie wczoraj zkserowalem:) wiec moze ktos inny skozysta:) A moglabys napisac o co Cie pytal i jakie pytania zadawal innym??:)
  • illimitato

a właśnie... dobrzy ludzie, czy ta książka jest do kupienia?? Bo co mam w ręku skrypt to każdy jeden gorszej jakości...
  • c.k.

to mój promotor................
  • Ninja

"to mój promotor................"

to bardzo treściwa wypowiedź.dużo przydatnych informacji z niej wynika.dziękujemy :)
  • c.k.

Wybaczcie!! :)) zajmuje się i chyba nadal z tego pyta : Kontrola administracji(jest ekspertem sejmowym), cudzoziemcy, obywatelstwo(członek Rady ds. Uchoźców), administracja rządowa. Ostatnio był na jakiejś konferencji o samorządzie więc może zacznie z tego pytać!!oby nie. lubi też decyzje, koncesje, zazwolenia itp. i przede wszystkim lubi jak się mu powie to co on ma na myśli.
    Generalnie jest w porządku. Nawet potrafi być wesoły!!ale wszystko zalezy od jego humoru. Ostatnio miał dobry.
    Powodzenia!!!!
  • Mary

na szczczescie udało mi sie zdawac u Cieslaka, wiec nie wiem o co pyta Jagielski, pamietam tylko, ze oceny byly srednio na jeza, z przewagą 3, moze dwie 4 (tego dnia, co mialam zdawac), jede=ną osobe odeslał bez oceny.

ten mój skrypt tez nie jest pierwszej jakości...ale lepsze to niż nic.