-
Marcelina
Kancelaria Prawnicza poszukuje studentki prawa do pracy w kancelarii na stanowisku Asystentki w niepełnym wymiarze godzin. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV ze zdjęciem na adres: kancelaria@msag.pl -
Anonim
jezu ile razy musimy obrabiac tyłek zamieszczającym ogłoszenia na gronie, ile razy jeszcze mamy wytykac podstawowe błędy w treści, które naruszają ustawę?
Jak bym nie chciał chyba pracować w kancelarii, której ludzie nie potrafią sformułować prawidłowo ogłoszenia o pracę:/ -
Lucas
:D Nie to,ze sie czepiamy ale apeluje...zeby chociaz na gronie studentow prawa/prawnikow ogloszenia byly zgodne z prawem!Czy oni nigdy sie nie naucza... -
Anonim
"Czy oni nigdy sie nie naucza... "
jeeeee... powiedział Pan -zapewne - nauczony...
przyznam, że odkąd pojawiło się ogłoszenie czekałam z niecierpliwością na głos praworządnych studentów, co to wytkną wszelkie niezgodności z prawem, tudzież inne błędy w tym nieprofesjonalnym, dyskryminującym, na żenująco niskim poziomie, niezgodnym z prawem ogłoszeniu...
ufff... nie zawiodłam się.
są na szczęście jeszcze wśród nas (nas studentów i już nie-studentów) ci, co umieją się nauczyć, rozumieją, a także nauczą i wytłumaczą.
dzięki wam!
ps. wszelka replika jest zbędna - jestem przypadkiem niereformowalnym
pzdr. -
-
Fafnir
Współczuje ci moralności Kaliego - KALI kraść dobrze KALIEGO okraść źle i bardzo wybiórczego podchodzenia do przepisów prawa. -
Anonim
nie masz pojęcia ani o mnie ani o moim podejściu do prawa, więc proszę daruj sobie pseudo... w zasadzie nie wiem... psychoanalizę??? -
Anonim
-
OLGA (O-Ł-G H'a)
-
Lucas
>pfff... napisała:
>nie masz pojęcia ani o mnie ani o moim podejściu do prawa,
>więc proszę daruj sobie pseudo... w zasadzie nie wiem...
>psychoanalizę???
Twoj pierwszy post pokazal Twoje podejscie do prawa. Nie jestem swiecie oburzony ale na gronie studentow prawa takie ogloszenia powinny byc zgodne z prawem...nie wiem czemu tak ciezko jest to zrozumiec. -
Fafnir
Radze niektórym żeby wpierw pomyśleli a dopiero potem coś pisali bo jak widać poziom niektórych osób tutaj jest dosyć żenujący. -
Anonim
>Lucas(mgr in progress...) napisał
>
>Twoj pierwszy post pokazal Twoje podejscie do prawa.
z tej wypowiedzi wnioskuję, iż chwała Bogu, że nie poszedłeś na psychologię!
I wierz mi na słowo - jeśli cokolwiek, pokazał to na pewno nie podejście do prawa. -
Anonim
>Fafnir napisał
>Radze niektórym żeby wpierw pomyśleli a dopiero potem
>coś pisali bo jak widać poziom niektórych osób tutaj
>jest dosyć żenujący.
hm...?? to do mnie???
pzdr. -
Klub Remont
Zatrudnimy młodych mężczyzn do pracy na sali w klubie.
Praca będzie polegać na dbaniu o czystość i porządek na sali w czasie imprez klubowych np zabieranie szkła.
Elastyczny grafik.
Wymagania:
-kultura osobista
-miła aparycja
-dyspozycyjność
Spotkania rekrutacyjne odbędą się od poniedziałku do piątku (do wyboru) o godzinie 16.00 w klubie Remont ul.Waryńskiego 12a (tuż przy metrze Politechnika) tel. 22 234 91 11
email remont@klub.waw.pl -
Klub Remont
Zatrudnimy studentki (dzienne i zaoczne) do pracy w klubie studenckim.
Praca do wyboru na tygodniu lub w weekend,dwuzmianowo.
Szkolimy! Wystarczy wyobraźnia,uczciwość i zapał do pracy.
Spotkania rekrutacyjne odbędą się od poniedziałku do piątku (do wyboru) o godzinie 16.00 w klubie Remont (Waryńskiego 12a, tuż przy metrze Politechnika) tel 22 234 91 11
email remont@klub.waw.pl