Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcelina

Kancelaria Prawnicza poszukuje studentki prawa do pracy w kancelarii na stanowisku Asystentki w niepełnym wymiarze godzin. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV ze zdjęciem na adres: kancelaria@msag.pl
  • Anonim

jezu ile razy musimy obrabiac tyłek zamieszczającym ogłoszenia na gronie, ile razy jeszcze mamy wytykac podstawowe błędy w treści, które naruszają ustawę?

Jak bym nie chciał chyba pracować w kancelarii, której ludzie nie potrafią sformułować prawidłowo ogłoszenia o pracę:/
  • Lucas

:D Nie to,ze sie czepiamy ale apeluje...zeby chociaz na gronie studentow prawa/prawnikow ogloszenia byly zgodne z prawem!Czy oni nigdy sie nie naucza...
  • Anonim

"Czy oni nigdy sie nie naucza... "

jeeeee... powiedział Pan -zapewne - nauczony...

przyznam, że odkąd pojawiło się ogłoszenie czekałam z niecierpliwością na głos praworządnych studentów, co to wytkną wszelkie niezgodności z prawem, tudzież inne błędy w tym nieprofesjonalnym, dyskryminującym, na żenująco niskim poziomie, niezgodnym z prawem ogłoszeniu...

ufff... nie zawiodłam się.
    są na szczęście jeszcze wśród nas (nas studentów i już nie-studentów) ci, co umieją się nauczyć, rozumieją, a także nauczą i wytłumaczą.
    dzięki wam!

ps. wszelka replika jest zbędna - jestem przypadkiem niereformowalnym

pzdr.
  • Fafnir

Współczuje ci moralności Kaliego - KALI kraść dobrze KALIEGO okraść źle i bardzo wybiórczego podchodzenia do przepisów prawa.
  • Anonim

nie masz pojęcia ani o mnie ani o moim podejściu do prawa, więc proszę daruj sobie pseudo... w zasadzie nie wiem... psychoanalizę???
  • Anonim

aha!
    a już tym bardziej o mojej moralności.
  • OLGA (O-Ł-G H'a)

jak zawsze - przyjemnie :)))
  • Lucas

>pfff... napisała:
    >nie masz pojęcia ani o mnie ani o moim podejściu do prawa,
    >więc proszę daruj sobie pseudo... w zasadzie nie wiem...
    >psychoanalizę???

Twoj pierwszy post pokazal Twoje podejscie do prawa. Nie jestem swiecie oburzony ale na gronie studentow prawa takie ogloszenia powinny byc zgodne z prawem...nie wiem czemu tak ciezko jest to zrozumiec.
  • Fafnir

Radze niektórym żeby wpierw pomyśleli a dopiero potem coś pisali bo jak widać poziom niektórych osób tutaj jest dosyć żenujący.
  • Anonim

>Lucas(mgr in progress...) napisał
    >
    >Twoj pierwszy post pokazal Twoje podejscie do prawa.

z tej wypowiedzi wnioskuję, iż chwała Bogu, że nie poszedłeś na psychologię!

I wierz mi na słowo - jeśli cokolwiek, pokazał to na pewno nie podejście do prawa.
  • Anonim

>Fafnir napisał
    >Radze niektórym żeby wpierw pomyśleli a dopiero potem
    >coś pisali bo jak widać poziom niektórych osób tutaj
    >jest dosyć żenujący.

hm...?? to do mnie???

pzdr.
  • Klub Remont

Zatrudnimy młodych mężczyzn do pracy na sali w klubie.
    Praca będzie polegać na dbaniu o czystość i porządek na sali w czasie imprez klubowych np zabieranie szkła.
    Elastyczny grafik.

Wymagania:
    -kultura osobista
    -miła aparycja
    -dyspozycyjność

Spotkania rekrutacyjne odbędą się od poniedziałku do piątku (do wyboru) o godzinie 16.00 w klubie Remont ul.Waryńskiego 12a (tuż przy metrze Politechnika) tel. 22 234 91 11

email remont@klub.waw.pl
  • Klub Remont

Zatrudnimy studentki (dzienne i zaoczne) do pracy w klubie studenckim.
    Praca do wyboru na tygodniu lub w weekend,dwuzmianowo.
    Szkolimy! Wystarczy wyobraźnia,uczciwość i zapał do pracy.

Spotkania rekrutacyjne odbędą się od poniedziałku do piątku (do wyboru) o godzinie 16.00 w klubie Remont (Waryńskiego 12a, tuż przy metrze Politechnika) tel 22 234 91 11

email remont@klub.waw.pl