-
Mercedes
jak wyzej i czy pamietacie pytania..? bylabym wdzieczna i mysle ze nie tylko ja.. -
go_joana
zdawalam u niego dwa lata temu i ztego co pamietam pytal ze sluzebnosci i budowy ksiegi wieczystej, niestety reszty nie pamietam, pozdr -
@necia
kurcze ja mam w poniedziałek..jestem spragniona wiecej informacji o pytaniach!!!!!
jaki jest na egzaminach i czy da rade sie jakoś u niego wybronic gdy nawet sie nic nie wie?????? -
Kuba
egzam ogolnie bardzo spoko:)profesor wyglada jak emerytowany strongman ale jest mily(szczegolnie dla dziewczyn).Pytania takie jak zawsze:
-hipoteka
-przedawnienie
-sluzebnosci
-ksiegi wieczyste
-pelnomocnictwo
-zastaw
-umowa
z mojej grupy prawie wszyscy zdali:)pzdr -
-
迷子/MAL Mayfair/aNiUTKA/ღ
ja w zeszłaym roku Bardzo miło wspominam
Uznanie za zmarłego
służebności gruntowe
I jeszcze coś ale nie pamiętam
Bardziej Ogólna
nie ma sie co martwić
Bedzie ok -
Mancia Loves HeLL .
-
Kuba
dzieki Aniu ale z tego co widzialem to ja tobie powinienem pogratulowac oceny;P jeszcze troche i wakacje:)pzdr -
Mancia Loves HeLL .
eee..jakos sie udalo fartem;)..dzieki:)..Jeszcze tylko admin i wakacje!!!!!!!!!powodzenia! -
ronaldo
-
Anonim
i też należy podejść na luzie i się nie spinać :), no i oczywiście też nie być święcie przekonanym o tym że się dostanie 4 jeszcze przed wejściem bo to jak wiedzą niektorzy źle się kończy; ) -
Anonim
He he, potwierdzam... Przede mną odpowiadał koleś, który wcześniej robił miny z gatunku "co za oczywiste pytanie" i "mam to w małym palcu" i jeszcze odpowiadał na nie pod nosem no i niestety... został zniszczony... Generalnie pyta z drugiej części ogólnej (Wolter!!) i z całej rzeczówki, ale za to z rzeczówki podstawy.
Powodzenia -
Asia
-
maarysiaa:D
nie ma żadnej rożnicy czy sie wchodzi na koncu czy na poczatku, ja weszłam w srodku i zdałam bez problemu, pytał mnie o swoj ulubiony art czyli 169kc:)))
a profesor jak zapewne wiecie zasypia na egz, ale to tylko pozory, słyszy wszytsko:))
pzdr i zycze powodzenia:) -
@necia
ja miłeych wspomnien nie bede miała z tego egzaminu...stresująco nas obsłuzył.hihhhih ale w sumie nie byo tak najgorzej..zdałam i to sie liczy:)))))) -
madzia
mnie zapytał z domniemań prawnych i to było jedyne pytanie.. radzę przerobić też pierwsze strony z Woltera -
mgr/ V\I$
ja zdawałem u prof. Błeszyńskiego i wchodziłem na końcu. cała 5, która wtedy weszła ( włącznie ze mną ), dostała pytania, które już wcześniej były. ja np. zostałem zapytany o rękojmię i o prawo podmiotowe