WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mercedes

jak wyzej i czy pamietacie pytania..? bylabym wdzieczna i mysle ze nie tylko ja..
  • go_joana

zdawalam u niego dwa lata temu i ztego co pamietam pytal ze sluzebnosci i budowy ksiegi wieczystej, niestety reszty nie pamietam, pozdr
  • @necia

kurcze ja mam w poniedziałek..jestem spragniona wiecej informacji o pytaniach!!!!!
    jaki jest na egzaminach i czy da rade sie jakoś u niego wybronic gdy nawet sie nic nie wie??????
  • Kuba

egzam ogolnie bardzo spoko:)profesor wyglada jak emerytowany strongman ale jest mily(szczegolnie dla dziewczyn).Pytania takie jak zawsze:
    -hipoteka
    -przedawnienie
    -sluzebnosci
    -ksiegi wieczyste
    -pelnomocnictwo
    -zastaw
    -umowa
    z mojej grupy prawie wszyscy zdali:)pzdr
  • 迷子/MAL Mayfair/aNiUTKA/ღ

ja w zeszłaym roku Bardzo miło wspominam
    Uznanie za zmarłego
    służebności gruntowe
    I jeszcze coś ale nie pamiętam
    Bardziej Ogólna
    nie ma sie co martwić
    Bedzie ok
  • Mancia Loves HeLL .

kuba jeszcze raz gratuluje zdanego egz:)!pzdr
  • Kuba

dzieki Aniu ale z tego co widzialem to ja tobie powinienem pogratulowac oceny;P jeszcze troche i wakacje:)pzdr
  • Mancia Loves HeLL .

eee..jakos sie udalo fartem;)..dzieki:)..Jeszcze tylko admin i wakacje!!!!!!!!!powodzenia!
  • ronaldo

trzeba mówić konkretnie i nie strzelać sobie goli; )
  • Anonim

i też należy podejść na luzie i się nie spinać :), no i oczywiście też nie być święcie przekonanym o tym że się dostanie 4 jeszcze przed wejściem bo to jak wiedzą niektorzy źle się kończy; )
  • Anonim

He he, potwierdzam... Przede mną odpowiadał koleś, który wcześniej robił miny z gatunku "co za oczywiste pytanie" i "mam to w małym palcu" i jeszcze odpowiadał na nie pod nosem no i niestety... został zniszczony... Generalnie pyta z drugiej części ogólnej (Wolter!!) i z całej rzeczówki, ale za to z rzeczówki podstawy.
    Powodzenia
  • Asia

jak sadzicie-jak lepiej wejsc do niego,na poczatku ,na koncu?
  • maarysiaa:D

nie ma żadnej rożnicy czy sie wchodzi na koncu czy na poczatku, ja weszłam w srodku i zdałam bez problemu, pytał mnie o swoj ulubiony art czyli 169kc:)))
    a profesor jak zapewne wiecie zasypia na egz, ale to tylko pozory, słyszy wszytsko:))
    pzdr i zycze powodzenia:)
  • @necia

ja miłeych wspomnien nie bede miała z tego egzaminu...stresująco nas obsłuzył.hihhhih ale w sumie nie byo tak najgorzej..zdałam i to sie liczy:))))))
  • madzia

mnie zapytał z domniemań prawnych i to było jedyne pytanie.. radzę przerobić też pierwsze strony z Woltera
  • mgr/ V\I$

ja zdawałem u prof. Błeszyńskiego i wchodziłem na końcu. cała 5, która wtedy weszła ( włącznie ze mną ), dostała pytania, które już wcześniej były. ja np. zostałem zapytany o rękojmię i o prawo podmiotowe