WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zbyssek

Czy jesli pojde na egz. do Langa bez zgodoy Petzla pozwoli mi u siebie odpowiadać tylko na podstawie mojego wytlumaczenia dlaczego dzis u niego a nie jutro u Mackowiaka (u ktorego jestem na liscie)??? perspektywa Mackowiaka jest przerazajaca...;/
  • Grono.Net

jest :]

czesc zbychu; -)
  • Zbyssek

hej;]

widzisz...troche pomyslalem i:
    przegladalem rozne tematy tu + na forum wydzialu i jeszcze o czyms takim nie slyszalem

Chacia powiedzial ze on ma swoja wlasna liste gdzie sa wypisane osoby ktore powinny u niego zdawac...

...no i wsumie gdyby to bylo takie realne to mysle ze nie tylko my bysmy tak dzialali...

narazie sie ucze...i dopiero jutro bede decydowal czy do niego isc...

• Grono.Net

cholera, to niedobrze z ta lista :-/ a juz zaczynalem sie cieszyc...
    ...czyli co, zostajemy przy Maćkowiaku? :-/
  • Anonim

Ale nie przejmuj się,podobno Maćkowiak wcale taki zły na tym egzaminie nie jest.. Byłem tym osobiście zdziwiony tą informacja,bo sprawia wrażenie wybitnie niebezpiecznego,ale przeczą temu relacje naocznych świadków;)
    Powodzenia!!
  • .

Łukasz miał rację, Lang bierze tylko tych co sa na liscie, ale ma tez inne listy z tymi ktorzy maja u niego zdawac ale w innym terminie... mozecie sie do niego wybrac i sie zapytac przeciez to nie zaszkodzi... powodzenia
  • Anonim

ja tez mam u mackowiaka i robiam wwiad i wszyscy mowia ze spoko....
    czemu sie boicie?cos o nim slyszelisie?
    ja probowalam na cywilu pojsc do innego egaminatora i sie nie da.bo na terminach zwyklych maja listy
  • Zbyssek

Mackowiak wiecej niz spoko!; ) ostatecznie u niego wyladowalem...pytal dluuugo...jak skonczyl ze mna bylem juz pewny ze dostane 2(sam bym sie tak ocenil) a tu niespodzianka i 3;) jak sie zagladalo do ksiazki nie ma problemu...powodzenia
  • Anonim

Mialem z Mackiem cwiczenia.. Jest twardy i wymagajacy ale jest mega wporzo jak przychodzi co do czego... I wyciaga odpowiedzi..!! Ja mam u Przybysza i nie ma obcji zebym do niego poszedl.. :) Pozdro.
  • kaszel

no ja mam u Mackowiaka w piątek.
    troszkę się boję.
    zamierzam przerobic wiktorowską (książkę) i kodeks, z naciskiem na kodeks. kurde szkoda że nie do Langa.... :(
  • Anonim

ja tez mam w piatek,nie zagladam do ksiazki,tylko kodeks i ustawy o sadach,podobno lubi nsa
  • kaszel

a są jakieś przykładowe pytania do niego?
  • Zbyssek

hm...wszyskiego nie pamietam, bo zadaje kazdej osobie mnostwo pytan, ale jak sie malo umie to naprawde pomaga.
    ustawa o ustroju warszawy,ustawy o samorzadzie wojewodzkim, powiatowym,gminnym,administrac ja niezespolona,def. i przyklady,czym sa izby obrachunkowe, kontrola zewnetrzna nad samorzadem, co to sa prawa podmiotowe publiczne, czym jest rzecz publiczna....
    u nas nie pytal wogole z prawnych form dzialania administracji...

to tyle, Mackowiak jest naprawde spoko
    tylko jesli nie znacie odpowiedzi na jakies pytanie to mowcie odrazu ze nie wiecie...zada kolejne

powodzenia
  • Anonim

ale tosa pytania chyba na 2 rok,a nie z procedury....
  • Gosia

Ja mam w piatek u Mackowiaka.. Czemu perspektywa jest przerazajaca?
  • kaszel

właśnie cholera.
    a pytania z procedury?