WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asia Wojkowska-Weil

Wiem, ze to dla wiekszosci z 3 roku dawne czasy, ale przez moj pobyt na stypendium, ja musze je zdac w tej sesji. Mam wiec prosbe, czy ktos ma moze liste rozdzialow, ktore nalezalo przygotowac (bo wiem tylko, ze nie obowiazywaly wszystkie). Nie chce sie uczyc calej ksiazki. Bede wdzieczna za jakies info. Pozdrawiam
  • kaszel

Ja też muszę to zdac.
    Niestety teraz są marne szanse, szykuję się na wrzesień.
    Posiadam listę pytań do niejakiego Szachułowicza (ponoc ten do którego warto iśc na egzamin). Służę pomocą jakby co, ale nie dzisiaj :)
  • Asia Wojkowska-Weil

a są jakies konkretne pytania?!
    Ja idę do Czechowskiego (zamierzam w poniedzialek) :)
    A najwyżej we wrześniu :) Tylko, żeby mnie przyjął :)
    Z pomocy chętnie skorzystam, bo na pewno się przyda
  • Anonim

ja też się podczepię; )

jeśli ktoś z was ma może skrypcik z rolnego, to niech mi da znać na prvie - z góry thx :)
  • kaszel

na skrypcik też bym się pisał; )

Asia mam konkretną listę zagadnień do Szachułwicza jakby co. nauczysz się = zdasz.
  • Asia Wojkowska-Weil

odezwę się w sobotę, bo jutro wyjeżdżam
    ale dzieki
    Nie wiem, czy on mnie przyjmie, bo ja mam zgode Petzla na zdawanie u kierowników katedr :(
    A kiedy on ma dyżur? I kiedy sie wybierasz do niego?
    No nic, miłej nauki jutro :)
  • kaszel

Ja też nie wiem.
    Jakoś bym do niego poszedł tak z dupy "dzień dobry czy nie chciałby pan mnie przeegzaminowac" po 25 czerwca ale przed 1 lipca. jakby co napisz do mnie to się ustawimy jakoś.
  • Asia Wojkowska-Weil

witam ponownie,
    w poniedziałek jednak nie idę :) Nawet nie chce mi się książki otworzyć
    Jakos bym wzięła od Ciebie te pytania i tez może do niego poszła, a jak nie to za tydzień do Czechowskiego.
    Reszte z sesji zimowej juz masz zdane?
  • kaszel

tak.

chętnie wybiorę się z Tobą na ten egzamin, przyjemniej się zdaje w grupie. Niemniej jednak ja mam administracyjne w piątek, więc rolne dopiero pewnie mógłbym zdawac od wtorku w górę.
    Jakbyś znalazła jakieś skrypty, dowiedziała się czegokolwiek o sposobie zdawanie lub coś tam daj mi jakoś tutaj znac. może by się udało to zdac przed wrzesniem. fajnie by było.
  • Asia Wojkowska-Weil

ok :) Dzisiaj spróbuje do niego zadzwonić, bo nawet nie chce mi się jechać. A może chcesz opracować to wspólnie. Możemy się podzielić na pół i o połowę mniej czytać tego g... (ale nie wiem, czy to nie są zbyt ambitne plany) :)
    UE jest już za Tobą? Bo ja w tej sesji zdaję całą zimową :(
  • kaszel

Nom, UE jakimś cudem jest za mną :)
    Więc z zimowej "tylko" rolne.... rany jak mi się nie chce...
    Co do dzielenia się to troszkę trudno to sobie wyobrazic mi bo nigdy tak nie robiłem...a co jak trafisz na nie swoją połowę?
  • Asia Wojkowska-Weil

chodzi o coś innego :)
    Każde z nas opracowuje połowę pytań i na koniec się wymieniamy opracowaniami :) W ten sposób jedno opracowuje połowe i drugie, o 2 razy mniej czytania. Zostaje sama nauka :)Czyli uczymy się wszystkiego
    Kiedy ten Twój gościu ma dyżur? Mnie się wczoraj nie udało skontaktować z Czechowskim :(
  • kaszel

wiesz, nie wiem tak naprawdę kiedy bo na razie uczę się postępu adm. na piątek i nic innego w głowie (oprócz sieczki) nie mam.
    z tym opracowywaniem to ciekawa koncepcja, można spróbowac bo ja to leniwy jestem.
  • gulash

Czechowski jest w porządku,ale pyta z tego co mowil na wykladzie,nauczyc sie trzeba wszystkiego z kc na temat rolnego i rynki rolne,przy mnei padlo pytanie o rynek lnu,tytoniu i pszenicy,powodzenia
  • Asia Wojkowska-Weil

dzieki wielkie!
    jesli nic sie nie zmieni i to ide na pole walki w poniedzialek. Trzymajcie kciuki :)
  • kaszel

o proszę.
    do tego Czechowskiego?
  • Asia Wojkowska-Weil

dupek nie przyjał mnie i kilku innych osób, wrrrrr, kiedy idziesz do tego drugiego? chyba że przenosisz na wrzesień z założenia
  • kaszel

Szachułowicz podobno przyjmuje bez problemów ale chyba jestem troszkę przygłupi bo nie mogę znaleźć telefonu do katedry.
    a - i chciałbym pójść do niego w piątek.
    mam pytania i notatki, więc są szanse żeby się wyrobić naukowo.

pozdr,
  • Asia Wojkowska-Weil

to bardzo chętnie bym je od Ciebie skserowała :) ja będę miec na to 1 dzień, ale może się uda.
    O której on ma dyżur?
  • kaszel

właśnie kurcze nie wiem kiedy .
    to na ksero się jakoś ustawimy.
    generalnie go znalazłem, nie wiedziałem że rolnego w administracji szukać należy...
    http://www.wpia.uw.edu.pl/pl/index....
  • 1
  • 2
| |

Grono ogłoszeń WPiA UW Merytoryczne grono WPiA UW - http://grono.net/forum/1481/0/ Strona wydzia...

Fotki

Miejsca grona (5)