- 1
- 2
-
Nansze
Witam, oferuję korepetycje z prawa rzymskiego - przygotowanie do egzaminu: rozwiązywanie kazusów, przystępnie podana teoria. Szczegóły zajęć, miejsce, ceny itp. do uzgodnienia na priv.
Pozd.
Agnieszka -
Karolcia
Studentka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie udzieli korepetycji z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, byłam rok w Londynie, gdzie posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI), konkursów, olimpiad
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
-materiały dostarczam sama
- korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
-prowadzę również konwersacje
-business english & general english& legal english
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia specjalistyczne
-Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Racławicka.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h)
Kontakt:
tel: 606 301 406
mail: karolina@rj.pl
gadu: 7238181
-
Asia
KOREPETYCJE Z ANGIELSKIEGO
Witam:)
Jestem studentką V roku Filologii Angielskiej UW. Posiadam przygotowanie metodyczne i duże doświadczenie (zarówno w nauce dzieci jak i dorosłych).
Oferuję pomoc w przygotowaniu do:
- matury
- FCE, CAE
- egzaminu z lektoratu na B2
Posiadam dużo materiałów, którymi chętnie się podzielę:)
Dojazd do ucznia i ATRAKCYJNE CENY!!!
Serdecznie zapraszam:)
KONTAKT:
grono lub gg 9937634
-
Daro12
Jeżeli czujesz że na ćwiczeniach rozwiązujesz za mało kazusów z prawa cywilnego i chcesz pogłębić wiedzę z zakresu zobowiązań, prawa rzeczowego
zadzwoń
791-318-338 -
-
Tomek
Angielski! Korepetycje! Próbka głosu: http://www.esnips.com/doc/390526c0-...
Powyższy fragment pochodzi ze scenariusza do filmu „Goodfellas”
Absolwent amerykańskiej szkoły w stanie Alabama w południowych Stanach Zjednoczonych, obecnie student UW, posiadający doświadczenie w nauczaniu języka angielskiego (SETKI godzin!) oferuje korepetycje/konwersacje z języka angielskiego takie, jak z native speakerem. KAŻDY poziom zaawansowania. Nie mam akcentu polskiego. Zapewniam miłą atmosferę! Mam doświadczenie w pracy dla zagranicznych spółek, specjalizuję się w finansach.
Szukasz native'a , lub kogoś mówiącego jak native za małe pieniądze??
Przygotowanie do
-certyfikatów (FCE, CAE, CPE)
-matury (zarówno podstawowej, jak i rozszerzonej)
-egzaminów na studiach
-wyjazdów zagranicznych
-egzaminu gimnazjalnego
Oferuję także:
-angielski z zakresu ekonomii, bankowości
-angielski z zakresu psychiatrii
Posiadam własne materiały.
Pozdrawiam! -
Nansze
>Nansze napisała:
>Witam, oferuję korepetycje z prawa rzymskiego -
>przygotowanie do egzaminu: rozwiązywanie kazusów,
>przystępnie podana teoria. Szczegóły zajęć, miejsce,
>ceny itp. do uzgodnienia na priv.
>Pozd.
>Agnieszka
Ogłoszenie nadal aktualne. Korepetycje przeprowadzam również w wakacje. -
Inanna
KOREPETYCJE Z PRAWA RZYMSKIEGO
Również polecam się jako korepetytor, zapewniam konkurencyjna cenę i niestandardowe metody nauki. Mam doświadczenie w nauczaniu, dlatego muszę przyznać, że im później ktoś się zgłosi, a jego wiedza będzie niezbyt zadowalająca, to nawet najlepsze korepetycje nie pomogą zaliczyć egzaminu, bo ja go za Was nie napisze.
Dostosowuje metody nauczania do oczekiwań każdego ucznia, części teoretyczne uzupełniam rozwiązywaniem kazusów. Możliwość lekcji u mnie w mieszkaniu.
Więcej informacji na prv.
Udzielam korepetycji także w wakacje. -
Marta
korepetycje z prawa rzymskiego!!!
Własne, wypracowane metody działania oparte na interakcji [ niezwykle skuteczne ].
Nauka w oparciu o rozwiązywanie testów i kazusów...
Przystępne ceny, dogodna i cicha lokalizacja (moje mieszkanko).
Zapraszam także w wakacje.
724-501-757
-
kucharz
Korepetycje z logiki prawniczej. Student drugiego roku, legitymujący się oceną bardzo dobrą chętnie pomoże w przygotowaniach do egzaminu.
792 294 379 lub na priv przez grono -
Karolcia
Studentka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie udzieli korepetycji z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, LCCI4, byłam rok w Londynie, gdzie posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej, matury międzynarodowej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI), konkursów, olimpiad, egzaminów B2, C1, C2
-wszystkie niezbędne materiały dostarczam sama
- korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
-Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Pole Mokotowskie.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h lub więcej, jeśli jest potrzeba gruntownej powtórki przed samym egzaminem )
Kontakt:
gadu: 7238181
-
Korepetycje HISTORIA WOS
!!! GWARANCJA MATURALNEGO SUKCESU !!!
http://historiawos.ulotka.biz/
WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE
Do egzaminów maturalnych przygotowuję od 1994 r. Do tej pory było to 331 osób. Wszyscy uzyskali pozytywne wyniki otwierające drogę na kierunki takie jak: PRAWO, STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE, DZIENNIKARSTWO I NAUKI POLITYCZNE, SOCJOLOGIA CZY EUROPEISTYKA.
EFEKTYWNA NAUKA
Drogą do sukcesu jest wielokrotne zdawanie próbnych matur o narastającym poziomie trudności połączone z zajęciami indywidualnymi. Zajęcia indywidualne umożliwiają m.in. skuteczne przygotowanie do pisania wypracowań maturalnych uwzględniając wymogi zawarte w tzw. "kluczu".
PRZYJAZNE WARUNKI I METODA PRACY
W tygodniu spotkamy się dwukrotnie - na indywidualnych zajęciach ocenimy dotychczasowe efekty pracy i opracujemy kolejne działy.Będę pokazywać Ci tabele i wykresy mające ułatwić zapamiętanie materiału. W weekendy odbywają się zajęcia grupowe - to na nich będziesz pisać próbne matury, które potem wspólnie przeanalizujemy.
POMOGĘ CI OSIĄGNĄĆ CEL!
Wojciech Bogaczyk
tel. 22 621 80 55
kom. 607 444 429
dojazd - http://historiawos.ulotka.biz/ (okolice stadionu Legii) -
Szybkie Czytanie!
Promocja LAST MINUTE!
Teraz cena szkolenia została obniżona o 10% i wynosi TYLKO 339zł!
Dodatkowo za każdą przyprowadzoną osobę otrzymasz rabat w wysokości 20%!
Szczegóły na stronie:
http://kamil-consulting.pl/szkoleni...
Zapisz się już TERAZ!
Zapraszamy. -
tt
>Drogą do sukcesu jest wielokrotne zdawanie próbnych matur
>o narastającym poziomie trudności połączone z zajęciami
>indywidualnymi
wcale nie. -
Karolcia
Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, LCCI3, LCCI4, byłam rok w Londynie, gdzie posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej, matury międzynarodowej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI), konkursów, olimpiad, egzaminów B2, C1, C2
-wszystkie niezbędne materiały dostarczam sama
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Pole Mokotowskie.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h lub więcej, jeśli jest potrzeba gruntownej powtórki przed samym egzaminem )
Kontakt:
gadu: 7238181 -
Mariusz
KOREPETYCJE Z LOGIKI PRAWNICZEJ
Jako student V roku prawa (WPIA UW) udzielam korepetycji z logiki prawniczej (logika) – mam już trzyletnie doświadczenie. Przez ten czas przygotowałem około trzydziestu osób, w tym również do ustnych egzaminów komisyjnych.
Korepetycji udzielam w obrębie Krakowskiego Przedmieścia i Kampusu Centralnego, natomiast godzina oraz dzień pozostają do uzgodnienia.
Koszt korepetycji wynosi 35 zł/osoba za godzinę zegarową, w przypadku dwóch lub więcej osób jest on niższy (moim zdaniem trzy osoby to ilość maksymalna).
Posiadam również testy oraz notatki (kserówki testów oraz skrypty do poszczególnych rozdziałów są w cenie korepetycji).
Mariusz
514-294-571
-
Robert Redgad
Witam, udzielam korepetycji z finansów firm. Zainteresowane osoby są proszone o kontakt. mam dużo doświadczenia i mogę pomóc w wielu sprawach.
Pozdrawiam -
.m.
Jestem absolwentką Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. Od 5 lat prowadzę zajęcia przygotowujące do egzaminu z logiki prawniczej dla studentów WPiA UW, a także innych wydziałów.
Gwarantuje, poprzez własne doświadczenie i lata praktyki w nauczaniu, skuteczność stosowanych metod i zdany egzamin z logiki - przekonało się już o tym kilkaset osób które przygotowałam.
Materiały opracowuję na podstawie podręcznika Malinowskiego, ale również w razie potrzeby Nieznańskiego czy Ziembińskiego. Posiadam wszelkiego rodzaju testy i zadania - dostajesz je ode mnie wraz z krótkim konspektem na każdych zajęciach, nie musisz przynosić nic poza chęciami do nauki.
Możliwość zajęć w grupach oraz konsultacji on-line - w tym rozwiązanie zadań.
kontakt: priv lub tel. 790 018 619. -
Tomek
Absolwent amerykańskiej szkoły w stanie Alabama w południowych Stanach Zjednoczonych, obecnie student UW, posiadający doświadczenie w nauczaniu języka angielskiego (SETKI godzin!) oferuje korepetycje/konwersacje z języka angielskiego takie, jak z native speakerem. KAŻDY poziom zaawansowania. Nie mam akcentu polskiego. Zapewniam miłą atmosferę! Mam doświadczenie w pracy dla zagranicznych spółek, specjalizuję się w finansach. Byłem również osobistym tłumaczem takich bokserskich osobistości z USA, jak Jason Robinson i George Hernandez. Tłumaczyłem na konferencjach prasowych, dla telewizji i gazet. Miałem okazję pracować też z raperem Busta Rhymes'em.
Przygotowanie do
-egzaminów na studiach
-wyjazdów zagranicznych
-egzaminu gimnazjalnego
Oferuję także:
-angielski z zakresu matematyki/fizyki
-angielski z zakresu psychiatrii, medycyny
próbka głosu: tawlasewicz.wrzuta.pl/audio/a2 TzrREQOrR/tomek-_voice_sample
Do tej pory moja praca obracała się wokół pracy z tekstami związanymi z giełdą i makroekonomią. Miałem praktyki w znanej firmie public relations: NBS, gdzie głównie tłumaczyłem teksty i pisałem sam sprawozdania rynkowe dla dużych, zagranicznych firm takich, jak np. Cinema-City, czy RWE, a także jednego z większych polskich banków. W późniejszym czasie pisałem artykuły, głównie na temat sytuacji ekonomicznej USA, dla mającego już sporą renomę portalu inwestycyjnego Globtrex.com.
Kontakt: 607570670
email: tawlasewicz@gmail.com
Zapraszam! -
mariza
Studentka lingwistyki stosowanej i prawa udzieli korepetycji z języka francuskiego i angielskiego na WSZYSTKICH POZIOMACH –począwszy od początkującego do poziomu zaawansowanego.
Posiadam kilkuletnie doświadczenie w przygotowywaniu uczniów do różnych egzaminów:
- matura podstawowa, rozszerzona, dwujęzyczna, międzynarodowa;
- FCE, CAE, CPE;
- TOEFL, ILEC;
- DELF/ DALF;
- egzaminy akademickie;
- francuski, angielski prawniczy i biznesowy
Gwarantuje materiały do nauki na każdych zajeciach.
Lekcje prowadzę w ciekawy, urozmaicony sposób w przyjaznej, bezstresowej atmosferze. -
Tomek
Absolwent amerykańskiej szkoły w stanie Alabama w południowych Stanach Zjednoczonych, obecnie student UW, posiadający doświadczenie w nauczaniu języka angielskiego (SETKI godzin!) oferuje korepetycje/konwersacje z języka angielskiego takie, jak z native speakerem. KAŻDY poziom zaawansowania. Nie mam akcentu polskiego. Zapewniam miłą atmosferę! Mam doświadczenie w pracy dla zagranicznych spółek, specjalizuję się w finansach. Byłem również osobistym tłumaczem takich bokserskich osobistości z USA, jak Jason Robinson i George Hernandez. Tłumaczyłem na konferencjach prasowych, dla telewizji i gazet. Miałem okazję pracować też z raperem Busta Rhymes'em.
Przygotowanie do
-egzaminów na studiach
-wyjazdów zagranicznych
-egzaminu gimnazjalnego
Oferuję także:
-angielski z zakresu matematyki/fizyki
-angielski z zakresu psychiatrii, medycyny
próbka głosu: tawlasewicz.wrzuta.pl/audio/a2 TzrREQOrR/tomek-_voice_sample
a także video, w którym mówię o pewnym wydarzeniu sportowym http://www.youtube.com/watch?v=x0lj...
Do tej pory moja praca obracała się wokół pracy z tekstami związanymi z giełdą i makroekonomią. Miałem praktyki w znanej firmie public relations: NBS, gdzie głównie tłumaczyłem teksty i pisałem sam sprawozdania rynkowe dla dużych, zagranicznych firm takich, jak np. Cinema-City, czy RWE, a także jednego z większych polskich banków. W późniejszym czasie pisałem artykuły, głównie na temat sytuacji ekonomicznej USA, dla mającego już sporą renomę portalu inwestycyjnego Globtrex.com.
Kontakt: 607570670
email: tawlasewicz@gmail.com
Zapraszam!
video z próbka głosu poniżej:
- 1
- 2