WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A.

FRANCUSKI

Szukasz korepetycji z języka francuskiego? Chcesz poćwiczyć swoją wymowę? Nie wiesz jak zrobić pracę domową? A może masz problem z gramatyką?
    Jeśli tak to... ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE!

Ponad jedenaście lat spędziłem we Francji i Belgii, więc doskonale znam język i kulturę. W Polsce zdałem maturę dwujęzyczną i dostałem się na Uniwersytet Warszawski, dlatego teraz chcę się podzielić swoją wiedzą:)
    Uczę na wszystkich poziomach, pomagam w pracach domowych i przygotowuję do matury (pisemna i ustna). Szybko i skutecznie!

CENA?? DO NEGOCJACJI:)

MIEJSCE?? Wedle życzenia ucznia (możliwy dojazd)

P.S Możliwe są również zajęcia w grupach
  • Tomasz Tomasz

Hejka,
    Nauczę Cię efektywnie Logiki, ciężka praca gwarantowana:)
    Posiadam doświadczenie, tłumacze łopatologicznie:)
    Niedrogo :) Mogę dojechać w różne miejsca- jestem mobilny :)
    Kontakt tel: 532 300 133 (jeśli będę poza zasięgiem to oddzwonie)
    lub przez gumtree
    Pozdrawiam
  • Inanna

KOREPETYCJE Z PRAWA RZYMSKIEGO
    Polecam się jako korepetytor, zapewniam konkurencyjną cenę i niestandardowe metody nauki. Mam kilkuletnie doświadczenie w nauczaniu tego przedmiotu, dlatego muszę przyznać, że im później ktoś się zgłosi, a jego wiedza będzie niezbyt zadowalająca, to nawet najlepsze korepetycje nie pomogą zaliczyć egzaminu, bo ja go za Was nie napisze.
    Dostosowuje metody nauczania do oczekiwań i możliwości każdego ucznia, części teoretyczne uzupełniam rozwiązywaniem kazusów. Możliwość lekcji u mnie w mieszkaniu.
    Więcej informacji na prv lub telefonicznie: 692-967-591.
    Udzielam korepetycji także w wakacje.
  • K.G.

KOREPETYCJE z LOGIKI:

Udzielę korepetycji i pomogę w przygotowaniu się do egzaminu z LOGIKI PRAWNICZEJ. Skutecznie i niedrogo :)
    Kontakt:
    priv, tel.: 519 172 450 lub gg: 8595005
    mail: kaska.gora@gmail.com