WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karolina

Studentka I roku WPiA UW, poszukuję pokoju w pobliżu centrum.
  • P & P

Hej. Poszukuję samodzielnego pokoju do wynajęcia w mieszkaniu studenckim od 1 października 2007 (ew. od 1 września), w przystępnej cenie, najlepiej przy 1-2 facetach lub ewentualnie towarzystwo mieszane; ). Jestem sympatycznym, towarzyskim, otwartym, spokojnym i niekonfliktowym studentem 1 roku prawa. Zainteresowanych mających wolny pokój w mieszkaniu lub tych którzy poszukują ludzi do wspólnego mieszkania proszę o kontakt, razem zawsze raźniej; )
    mail: paype@wp.pl
    gg: 2832461
    tel: 607 633 856
  • olo

Jestem studentką III roku resocjalizacji na UW. Szukam samodzielnego pokoju w mieszkaniu studenckim bez właściciela.
    Kontakt na priv, n_ebel@op.pl lub tel. 509 288 177
  • Gonzo

witam,

ja mam troche niecodzienna sytuacje, bo szukam pokoju "na chwile", czyli na wrzesien i to niecaly, bo wracam z wakacji ok. 9 wrzesnia. Czy ktos mialby cos takiego? Nie szukam luksusow, bo i tak bede wychodzil rano i wracal wieczorem.
  • Anonim

Przemiła studentka prawa szuka samodzielnego pokoju w mieszkaniu blisko centrum.Najlepiej z równie miłymi studentkami:D.Chcialabyms ie zmiescici cenowo w 400 zl miesiecznie + oplaty licznikowe.Chetnych zapraszam do pisania na priv albo na moj kom. 601193055.Pozdrawiam goraco!
  • Ana

Ja takze poszukuje pokoju tak do 600 zł. interesuje mnie głównie mokotów, ursynów, ochota, bliska wola no i oczywiscie centrum:)
  • *przemek*

poszukuję/ /spokojny, niepalący student 4roku :)/ / samodzielny umeblowany pokój w mieszkaniu w pełni wyposażonym z dostępem do internetu od października w dzielnicach Śródmieście, Żoliborz, Wola, Ochota, Mokotów.
  • Nobody

Witam !!!
    A co powiecie na Gocław ??
  • a nusz

ja tez poszukuje pokoju w mieszkaniu studenckim do ok.600 zl.

studiuje prawo i dziennikarstwo na II roku, wiecej grzechow nie pamietam
    nie pale, nie bije i polecam sie goraco;)
    kom: 501 411 909
  • yeni hayat

szukam pokoju dla pary w okolicach centrum lub z dobrym dojazdem do (do 700 złotych)
  • Michael

Student I roku prawa na UW szuka pokoju w mieszkaniu studenckim (1-2 osoby w pokoju, jeśli pokój dla dwóch osób to mam kolege do pokoju).
    tel. 504178228
  • Anonim

Mam do zaoferowania mieszkanie kawalerke,po remoncie, nowe meble,mega widok na całą warszawę.Zainteresowanych prosze o kontakt na gronie lub na kom.502895757 bądz pod numerem 997 :P:P
  • Stachu

a w jakiej cenie bylaby ta kawalerka ?
  • karola

Pilnie potrzebuje 3 pokojowego (ewentualnie 2) mieszkania z podstawowymi meblami dla 3 studentow do 2000 pln za msc. Preferowane dzielnice: Wola Ochota Środmiescie Centrum Ursynow Mokotow. Kontakt 791291579 lub gg 5868184
  • wiktor

Erazmus szuka mieszkania- pilne!

Tegoroczny Erazmus szuka (wraz z kolegami, też Erazmusami) umeblowanego mieszkania, możliwie najbliżej centrum. Najlepiej, gdyby mogli wprowadzić się jeszcze pod koniec września.

Zainteresowanych proszę o kontakt tel. w jęz. angielskim.

Ozgehan, 788410867
  • Anonim

własnie.. ja tez szukam pokoju w jakims fajnym mieszkanku studenckim. koniecznie z netem i jak najblizej wydzialu:) w cenie cos okolo 700zl. pozdrawiam; )
  • B!

2 niepalące studentki III roku szuakają pokoju w mieszkaniu studenckim, za rozsądną cenę
  • Hela Bertz

zdystansowany student prawa IV roku <ochyda> szuka małego, niewielkiego.... no wiadomo czego 662252838
  • Anonim

mam pokoj do wynajecia(mieszka tam juz dziewczyna), 400zł przy rondzie Zaba gg1979286
  • Bartek

Student V roku prawa i IV roku europeistyki poszukuje samodzielnego pokoju od pazdziernika.

- cena max 550 (600 z internetem)
    - dzielnice: mokotow, ochota, wola, srodmiescie, zoliborz ( najlepiej blisko kampusu)
    - zyczenia wobec wspollokatorow: w miare zrownowazeni psychicznie :), szanujacy porzadek, ale nie do przesady :), uczciwi, z poczuciem humoru.
    - o sobie: palacy, ale nie w mieszkaniu; pijacy sporadycznie i zazwyczaj z umiarem:), symatyczny,... pomocny:D. Podejrzewam, ze w mieszkaniu nie bede spedzal zbyt wiele czasu...

Kontakt: grono lub gg 8272182