Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maryk

ma ktoś do odsprzedania książkę "Logika dla prawników"? pilnie poszukuje
  • marta

Ja moge Ci sprzedac te ksiazke. Jest niezniszczona, bo prawie nie uzywana; ) Serio, jesli chcesz to bardzo chetnie, nie bedzie mi juz potrzebna.
  • marta

<zawstydzony> buhahahaha, nie ma to jak najpierw dzialac potem myslec, zrozumialam ze chcesz kupic, a nie sprzedac... ok, mnie tu nie bylo...
  • Cath

chyba jednak chodzi o to,ze chcesz kupic :)
  • illimitato

logika.. o tej porze roku... i jeszcze chętny do nabycia drogą kupna - sprzedaży... to chyba jakas prowokacja;)
  • Anonim

no właśnie po co ci logika??? poczekaj jeszcze trochę...:)
    ale jak chcesz to ci mogę sprzedać mi już się nie przyda i dorzuce ci notatki:D
  • maryk

ok, to za ile..????? alogika mi potrzbna, bo mam egzamin za jakieś 3 tygodnie...
  • kaszel

Jeśli bardzo potrzebujesz to ja mam w dobrym stanie "Logikę dla Prawników" autorstwa naszych wydziałów asów do oddania za darmo. Niemniej jednak nie wiem czy ona aktualna ponieważ zdawałem logikę 2 lata temu i z tego okresu ta książka...
    pozdr,
  • maryk

myślę, że numer wydania nie jest ważny, bo chyba jeśli chodzi o logikę, to dużo się nie zmieniło... w takim razie bardzo chętnie przyjmę książkę. jak możemy ię ustawić????
  • Anonim

a jak chcesz? i od kogo w koncu chcesz wziac? :)
    a chcesz tez notatki?
    jak chcesz to ja jutro jestem na UW to mozemy sie tam gdzies umowic....
  • maryk

myślałam, że od kapsla. nie wiedziałam, że ty też chcesz mi za friko oddać. niestety nie mam zajęć na uw ani w piątki ani w czwartki. może po długim weekendzie?
  • Anonim

daj mi e-mail przesle ci super notatki z logiki i podejrzewam ze ksiazka ci juz nie bedzie wtedy potrzebna:)
  • Anonim

Mam;]
    Możesz ją nawet zobaczyć
    dostępna jest na:
    http://queentin.blog.pl
    pozdrawiam
  • maryk

;)))))))))))))) odpowiednio!!!!!
| |

Grono ogłoszeń WPiA UW Merytoryczne grono WPiA UW - http://grono.net/forum/1481/0/ Strona wydzia...

Fotki

Miejsca grona (5)