-
maryk
ma ktoś do odsprzedania książkę "Logika dla prawników"? pilnie poszukuje -
marta
Ja moge Ci sprzedac te ksiazke. Jest niezniszczona, bo prawie nie uzywana; ) Serio, jesli chcesz to bardzo chetnie, nie bedzie mi juz potrzebna. -
marta
<zawstydzony> buhahahaha, nie ma to jak najpierw dzialac potem myslec, zrozumialam ze chcesz kupic, a nie sprzedac... ok, mnie tu nie bylo... -
Cath
-
-
illimitato
logika.. o tej porze roku... i jeszcze chętny do nabycia drogą kupna - sprzedaży... to chyba jakas prowokacja;) -
Anonim
no właśnie po co ci logika??? poczekaj jeszcze trochę...:)
ale jak chcesz to ci mogę sprzedać mi już się nie przyda i dorzuce ci notatki:D -
maryk
ok, to za ile..????? alogika mi potrzbna, bo mam egzamin za jakieś 3 tygodnie... -
kaszel
Jeśli bardzo potrzebujesz to ja mam w dobrym stanie "Logikę dla Prawników" autorstwa naszych wydziałów asów do oddania za darmo. Niemniej jednak nie wiem czy ona aktualna ponieważ zdawałem logikę 2 lata temu i z tego okresu ta książka...
pozdr,
-
maryk
myślę, że numer wydania nie jest ważny, bo chyba jeśli chodzi o logikę, to dużo się nie zmieniło... w takim razie bardzo chętnie przyjmę książkę. jak możemy ię ustawić???? -
Anonim
a jak chcesz? i od kogo w koncu chcesz wziac? :)
a chcesz tez notatki?
jak chcesz to ja jutro jestem na UW to mozemy sie tam gdzies umowic.... -
maryk
myślałam, że od kapsla. nie wiedziałam, że ty też chcesz mi za friko oddać. niestety nie mam zajęć na uw ani w piątki ani w czwartki. może po długim weekendzie? -
Anonim
daj mi e-mail przesle ci super notatki z logiki i podejrzewam ze ksiazka ci juz nie bedzie wtedy potrzebna:) -
Anonim
-
maryk