-
juler
trochę się obawiam.. czy ktoś coś może mi powiedzieć jak wyglądają u niego zerówki? na szczęscie mam czas do 24 -
J. U.
no coz..poszedlem do niego rok temu dlatego, ze kazdy walil do Rosner i Pietrzaka (w odwrotnej kolejnosci..)a moze z przekory i nadziei, ze kojarzy mnie z wykladu..nie bylem z jego grupy i moze dlatego nie bylo latwo, pytania w stylu rozwoj postepowania sadowego X-XIX,rozwoj cywila w kongresowce plus jakis kazus..ogolnie jest bardzo smieszny (jak to on) ale pytania dal jak widac nieciekawe..ale ludzie z grupy dostali to, na co zwracal uwage na zajeciach..na koniec powiedzial: albo 3 albo normalny pisemny egzamin..wzialem troje..pozdrawiam i powodzenia :) -
Ashke
to wcale ci sie nie dziwie ze sie obawiasz, zrobilam bym wszystko zeby przepisac sie do innej grupy:] ja chodzilam tylko na cwiczenia, egzamin szczesliwie mialam u Pietrzaka, ale z tego co sie nasluchalam od znajomych to hardcore..naucz sie calej ksiazki i zmien plec najlepiej:] pamietam text z cwiczen: przeciez kobieta to nie czlowiek... -
Lucas
Ja chodziłem do Niego do grupy i w sumie mnie chyba lubił:P I niestety poszedlem do Niego na 0wke:/ Miałem pytanko o rozwój kary(od X-XIX wieku)i pytanie z mapki(przez które upieprzyłem:/).Moi dwaj kumple,którzy ze mna byli tez oblali:/ Facet jest spoko na cwiczeniach i na wykladach ale egzam stanowczo odradzam. -