-
Krusz
Cywil na 2 roku. Dr Zaradkiewicz. Nogi za pas? Jak nie, to o co może spytać? Byłbym wdzięczny za informacje. -
* Joanna *™
Pewnie bedzie Cie pytal z bledow. Znalazles jakies w ksiazce? Lepiej sie postaraj! W sumie - ilez to roboty?
Chociaz jeden moj kolega mowi, ze Zarad to rowne przesraniu. Ale on tak mowi o kazdym, kogo sam sobie nie wybral;) -
hell is around the corner
-
///
ja chodziłam na zajęcia i zdawałam egz. u Zaradkiewicza jakieś 4 lata temu
wniosek jest nastepujący - jak sie nauczysz to zdasz
rzeczywiście zwraca uwagę na błędy w książkach, ale warto zapoznać sie z notatkami z jego zajęć - bo mówi o istotnych kwestiach, o których nie ma mowy w podręcznikach,
jak masz jeszcze troche czasu to przejrzyj jego publikacje - to pomaga
z tego co pamietam to pytał wtedy o
formy czynnosci prawnych,
hipotekę morską
służebnosci osobiste i gruntowe
użytkowanie, szczególnie z 271 (1) - napisał z tego doktorat
z perspektywy czasu moge powiedzieć, że przydało sie prawo rzeczowe "wykute na blaszkę", a samego Zaradkiewicza wspominam bardzo miło
a i jeszcze jedno on ma na drugie imię Michał i bardzo lubi jak mu sie wpisze dwa imiona do indeksu
powodzenia -
-
Krusz
-
Piotrek
ja mam listę - podaj maila to Ci wyślę - 105 pytań (tutaj się nie zmieści...)
/pozdrawiam
p.s.
ostatnio Zarad się lajtowy zrobił, kiedyś masakrował równo;)) -
Ninja
spoko i tak Krusz zdał na 5 już u niego więc możecie się nie napinać. -
Ninja
-
Piotrek
-
Ninja
-
asia
oj ja tez mam egz u zaradkiewicza brrr.czy moglabym rowniez prosic o pytania?bede bardzo wdziczna i z gory dziekuje.wszyscy strasza egz u niego. masakra jakas:] -
*Ksymena*
-
asia
-
asia
moj mail asia_z@vp.pl dziekuje za przeslanie jesli nie jest to dla ciebie problem:]buziak